31/10/2010 17:02
 ענת Posts: 3849
|
תודה אשירה על הטיפ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 13:43
 רייצ'ל Posts: 1323
|
תודה על הטיפ אנסה את החרדל גרגרים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 09:27
 שאפתנית Posts: 8392
|
נשמע מאוד טעים, אני בדרך כלל משתמשת בממרח חרדל. אנסה עם הגרגירים. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 05:25
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בקר טוב טיפ מעניין,אני משתמשת בגרגירי חרדל למיני תבשילים אנסה.
באשר לנתרן ,אם בכלל הרבה פחות מהחרדל הרגיל.
אני כמעט בטוחה שאין בכלל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 05:22
 dany Posts: 19819
|
נשמע טעימי........ אני בד"כ עושה את נתחי העוף מתובלים על מחבת של סטייקים בכלל בלי מים אבל מורחת אותם בחרדל. אנסה את השיטה שלך. תודה שבוע נהדר נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 02:56
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אשירה תודה על הטיפ רק דבר קטן שימי לב לנתרן איני מכירה גרגרי חרדל אך לידיעה ושיהיה בתאבון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 00:06
 מצטמצמת Posts: 135
|
נשמע מעולה.... אני עושה את זה גם עם שום גבישי וכמון או קארי.. תנסו זה מעולה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 23:37
 אשירה Posts: 4292
|
אני רוצה לשתף בגילוי מעניין וטעים. אנו אוכלים הרבה חזה עוף. בדרך כלל אני קונה אותו פרוס, שמה במחבת עם מעט שמן, מוסיפה מלח, פלפל ופפריקה מתוקה, הופכת משני הצדדים, מוסיפה מעט מאוד מים מכסה ומשאירה כעשרים דקות. זאת המתכונת הרגילה.
השבוע התחלתי להכין ופתאום גיליתי שנגמרה הפפריקה. החלטתי להיות יצירתית והוספתי גרגרי חרדל (קונים בחנויות טבע) ואותו הדבר, הפכתי משני הצדדים, אבל במקרה הזה צריך לתת למים להיספג לגמרי עד שחזה העוף יתפוס קצת שחימות. גרגרי החרדל מתפצפצים בפה, מוסיפים טעם פיקנטי עדין וממש משדרגים את המאכל.
בתיאבון!
-- אשירה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|