30/10/2010 13:19
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ברוכה השבה,כלנו כאן,פעם למעלה ופעם למטה,זה לעשות דיאטה עליות ומורדות,אך השיטה לטפל כל הזמן לא להניח,גם עם תמיכה ועידוד ומירי
ההתמודדות היומית קשה לשמנמודים אז ללא המגרת אבוד לנו.
מאחלת לך המון הצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 12:08
 מצטמצמת Posts: 135
|
ברוכה הבאה.... קודם כל עצם זה שנכנסת לפורום וביקשת עזרה זה כבר מראה שהחלטת לקחת את עצמך בידים ולעשות מעשה.... אז זה צעד גדול ומשמעותי לחזרה לשגרת הדיאטה לדעתי... ההמלצה שלי היא שתקחי לעצמך לאט לאט כל פעם משהו אחד שאת מכניסה מחדש לחייך בתחום השמירה על המשקל... תתחילי עם בלי פחממות מחמש... ולאט לאט תוספי את שאר הדברים כמו שתיה מרובה של מים... הליכות... שמירה קפדנית יותר על מה את מכניסה לפה עד חמש ועוד דברים נוספים... תסתכלי על הדרך בצעדים קנטים, תגידי לעצמך עכשיו אני מתחילה לשבוע הקרוב לעשות ככה וככה ולאט לאט תכנסי לזה מחדש... ותחזרי להיות בשליטה... שיהיה שבוע טוב והמון בהצלחה וכמובן תכנסי לפרום כמה שיותר כי זה עוזר בצורה משמעותית ביותר...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 12:02
 ענת Posts: 3849
|
לימבו כתב:
שלומות. בדיאטת האינטרנט כבר מעל שנה. אחרי ירידה של 13 קילו...וכעת עלייה של 5 קילו. כמובן שלאורך תהליך העלייה לא הפסקתי את המנוי, כי אז באמת אמרתי נואש ואני לא מוכנה לזה. איך מתחילים מחדש? בת 34. נשואה. אמא לשניים.
לימבו יקרה, אל ייאוש זה קורה לכולנו עליות ירידות העניין לעצור זאת בזמן וטוב שחזרת אלינו כולנו איתך3תעזרי ותתחזקי מאיתנו הסערה תחלוף!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 11:48
 לונה Posts: 2
|
לימבו כתב:
שלומות. בדיאטת האינטרנט כבר מעל שנה. אחרי ירידה של 13 קילו...וכעת עלייה של 5 קילו. כמובן שלאורך תהליך העלייה לא הפסקתי את המנוי, כי אז באמת אמרתי נואש ואני לא מוכנה לזה. איך מתחילים מחדש? בת 34. נשואה. אמא לשניים.
לימבו יקירה כל הכבוד לך על הכניסה המחודשת לפורום.. ועל עצירת הירידה ירדת 8 קילו מהתחלת הדיאטה.. תסתכלי על זה נכון שלאחרונה נשברת, אבל הכניסה שלך לפה היא ההתחלה של העצירה מעכשיו - חזרי מאופן מלא בעיקר לשיטה של מחמש אין פחמימות הקפידי על זה את צעירה והירידה תתאפשר הרבה יותר מהר אם רק תבחרי ותחליטי שזהו, עצרת את העלייה, ומהרגע, לא מחר בבוקר.. מהרגע את בדיאטה בחזרה.. היום בחמש את עוצרת את הפחמימות בכל מקרה חבקי אותך באהבה, ושמחי במה ובמי שיש לך שם לצידך היי שמחה עם ההחלטה שלך ומכל מה שטוב וחיובי בחיים והשאר - לאט ובסבלנות.. יקרה.. אני כאן בשבילך אם תרצי כול הפורום כאן אחד בשביל השני ואני רוצה לאמר לך משהו נוסף - מירי כאן בשבילינו כל הזמן.. היא לא מנהלת אי שם ברקע.. היא כאן איתנו, נלחמת כמונו והעיקר - מעודדת ומדהימה - תעזרי בה ובכל מי שיכול לתמוך בך כרגע.. תבקשי עזרה.. חשוב תבקשי עזרה כי אנשים צריכים לדעת שאת צריכה תמיכה חיבוק גדול והמון אהבה לונה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 11:30
 לימבו Posts: 2
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|