01/11/2010 17:51
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד לך לימבו... אני שמחה מאוד לשמוע שאת שוב על הגל ושאת שואבת עידוד ותמיכה מהפורום. תשתפי יותר ואל תפסיקי להיכנס ולהתעודד מאיתנו ותני לנו להתעודד ממך. שיהיה ערב נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 14:10
 dany Posts: 19819
|
ואם היית מכירה אותי אז אני ממש יקה פוץ חוש הומור של עץ.......... אז מידי פעם יוצאת לי איזו הברקה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 08:23
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
לימבו יקירתי אנחנו רק משמינים מאוכל ולא מאהבה אז make love no food
חחח יפה לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 08:05
|
לימבו יקירתי אנחנו רק משמינים מאוכל ולא מאהבה אז make love no food
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 05:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
לימבו יקירה יישר כח,את על המסלול. המשיכי להיות כאן איתנו,מבטיחה לך טוב הלב לא
ישמין אותך,נהפוך הוא.
בהצלחה רבה ויום נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 23:35
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שמחה לשמוע על השינוים בהצלחה בהמשך את יכולה ואנו כאן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 21:24
 לימבו Posts: 2
|
אני לא מאמינה!!! כמה טוב לב נשפך כאן! אני עוד אשמין מנחת נראה שחזרתי לשליטה ביומיים שחלפו. נפרדתי באהבה מהפחמימות בחמש. סיכמנו שנתראה שוב בבוקר. הכנתי לי תה לואיזה בכוס ע נ ק י ת ודאגתי למילוי חוזר. ובכל פעם שמתחשק לי לחטוא אני חושבת על הביס הראשון שיקרא לחברים שלו להצטרף לחגיגה... תודות רבות על התמיכה, ממש חמים ונעים כאן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 13:21
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
לימבו קודם כל ברוכה הבאה. זה שכתבת כאן - כבר עשית את הצעד הראשון כדי לחזור לשגרת האכילה הנכונה וההרזיה. עכשיו, תיצמדי לתפריט של מירי מחדש, תקפידי לשתות מים, לעשות הליכות, לא לאכול פחמימות אחרי 5 ולעשות בדיוק מה שמירי אומרת. אני ממליצה לך לכתוב כאן כל יום, ולקרוא כאן כמה פעמים ביום כדי לקבל חיזוקים. אנחנו לא שופטות כי אנחנו באותה הסירה. בהצלחה :-)
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 11:45
 nikname Posts: 230
|
ברוכה המצטרפת לפורום לימבו. מבינה ללבך. כמו שמיכל שרון סיפרה, גם אני פחות או יותר במצבך. אחרי ירידה יפה וקלקול פחות יפה בחודש האחרון. שבוע שעבר, החלטתי לקחת את עצמי בידיים, להקפיד יותר על שתיית מים, על בישול אוכל בבית והמנעות ממתוקים. בינתיים אני בסדר אבל כל יום זו ממש מלחמה. אני מרגישה שחזרתי לנק' ההתחלה של הדיאטה מלפני חצי שנה התמיכה פה בפורום נפלאה ויכולה לסייע רבות בתהליך. בהצלחות ובכשלונות.
שיהיה שבוע טוב ומבורך. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 11:30
 אורלי דריקס Posts: 195
|
לימבו ברוכה השבה, שיהיה בהצלחה וכנסי שוב לעניינים, גם אני סיבוב שני אצל מירי המדהימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 02:52
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לונה ולימבו ברוכות הבאות לונה כל הכבוד על העידוד ולך לימבו נכתב הכל אנו כאן לתמוך ולסייע לא קל לאף אחד אך החשוב הוא להתמיד ולהתמיד ולעשות בהצלחה את יכולה הרי עשית זאת אז בדקי עצמך ואת שעות והמאכלים שלא מסייעים לך ולמדי איך לתקן שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 23:01
 EFF Posts: 6412
|
לימבו יקרה, התהליך כמו שכולנו עוברים יודע עליות ומורדות - אופוריה ורגעי היי בצד אכזבות..מה שחשוב שרוחנומ לא תיפול, המוטיבציה תחזור ו"האסימון " ישוב וישתלשל. בכל מקרה, נפלא שאת כאן איתנו, תישארי ותראי - יש אור נגוהות בקצה המנהרה...
שבוע נפלא לך...
ועוד חדשה איתנו כאן בבית הפורום המדהים....לונה השארי גם את איתנו, העזרי ותעזרי - התמיכה והפירגון פה הם נדירים ונפלאים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 21:36
 רבקה Posts: 8411
|
לונה ולימבו ברוכות הבאות התקבלתן בברכה ופה נעזור אחת לשניה בהצלחה ושבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 21:31
 שאפתנית Posts: 8392
|
לונה ולימבו הבנות כבר כתבו הכל ולכן נותר לי רק לברך אתכן על הצטרפותכן לפורום המדהים הזה. הישארו מחוברות הרווח הוא שלכן ושלנו. בהצלחה לכולם!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 20:11
 קרולין Posts: 6651
|
לונה יקרה ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו.... שיהיה גם לך ים של הצלחהההההההה בהתליך.
שבוע טוב
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 20:10
 קרולין Posts: 6651
|
לימבו יקרה, כל רגע וכל יום א פ ש ר להתחיל מחדש. בדיאטה ובכל תחומי החיים. את איתנו, במסגרת עם מירי האחת והיחידה ואין סיבה שלא תצליחי
להמשיך בתהליך.... שיהיה לך שבוע טוב וים של הצלחהההההההההה בהמשך.
כולנו כאן תמיד בשבילך.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 16:56
|
לונה יקרה זאת הפעם הראשונה שאת כותבת כאן ותבורכי על כך. ענית כל כך יפה ללימבו. שמחים לראות אותך כאן ומקווים שתמשיכי להשתתף בפורום. ערב מצויין והמון הצלחה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 16:46
|
לימבו מקסימה כבר ענו לך כאן יופי של תשובות אז לא אכביר בעוד מידע....... אלא רק אספר לך שהגעת למקום שהנכון בזמן הנכון ועתה נותר לך להיות איתנו ברגעים הטובים והפחות טובים לעשות את התכנית, להאמין בעצמך כי את יכולה ואני בטוחה שתעלי שוב על דרך המלך אל ההצלחה ערב נהדר דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 14:13
 אשירה Posts: 4292
|
לימבו יקרה, ירדת יפה עד כה ועכשיו את במצב של עליה. אני משערת שבאופן תיאורתי את יודעת בדיוק מה עלייך לעשות. אל תלקי את עצמך על מה שעלה, קחי את משקלך העכשווי כנקודת פתיחה, אבל עצתי לך, אל תעזבי את המסגרת, גם אם לא הולך לך כעת, מתיישהו זה יחזור.
אם עוזבים המצב רק מידרדר. אני מדברת מנסיון אישי.
בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 13:58
 מיכל שרון Posts: 1318
|
לימבו יקרה, לונה כתבה לך כל כך יפה ונכון... תקשיבי, אני לא חושבת שזה קל לעשות דיאטה באמצע החיים תוך כדי המירוץ המטורף של בית, משפחה, עבודה, ילדים... ואת עושה את זה יקירתי, כבר מעל שנה ובהצלחה רבה!!! 8 ק"ג ירידה זו הצלחה כבירה - זה כמעט 2 מידות במכנסיים!!!!
אני יודעת שלפעמים יש תקופות קשות... אם תקראי פה כמה דפים אחורה תראי את nickname שגם היא אמא לשתי בנות בערך בת גילך, גם היא רשומה דרך האינטרנט וכבר ירדה 15 ק"ג ועלתה עכשיו עם החגים והאפטרשוק שלהם 4 חזרה..
ככה כולנו יקירתי.. בנד-נד של החיים שלנו כשמנמודים.. אבל יש תקנה לכולנו, בשביל זה אנחנו כאן בתהליך המופלא והמדהים הזה.. משנים הרגלי אכילה, עובדים על שינוי אמיתי באורח החיים, על הפנמה אמיתית של החומר ויישומו ביום יום שלנו, מתרגלים כל הזמן, נופלים וקמים...
אני מקווה שהעובדה שכתבת משמעה שהחלטת להפסיק את העלייה, לחזור לשליטה ולקחת את המושכות בידיים.. תחליטי לקחת כל יום כאתגר ותתרכזי רק בו - בכל יום תעשי את המקסימות שאת יכולה: 40 דקות הליכה, בלי פחמימות מחמש, 10 כוסות מים, למדוד ולשקול כמויות, לספור 600 קלוריות פחמימות, לתרגל אכילה נכונה ואיטית, לא להכניס אויבים הביתה, לדעת לדחות סיפוקים, רישום אמיתי.. כל יום בפני עצמו יקרה זה הרבה יותר קל.. לא לחשוב במונחים שמייאשים אותך... כל יום התמודדות חדשה ותחליטי שאת מנצחת כל יום וגם אם לא הצלחת ב - 100% מחר יום חדש ואותו תנצחי בוודאי...
בהזדמנות זו אני רוצה לברך גם אותך וגם את לונה שעוד לא נתקלתי בה בפורום - ברוכות הבאות, מקווה שתישארו איתנו ותהפכו למשתתפות פעילות. שיהיה לשתיכן המשך שבת נפלאה ושבוע מוצלח  edited by מיכל שרון on 10/30/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|