31/10/2010 09:30
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב מיכלי, את עושה עבודה מצויינת!! תמשיכי לשמור על עצמך ועל הצאצא/ית שלך. איזה כייף שהמשפחה מפרגנת. זכית !!! תהני ושימשיכו להיות לך חיים יפים ומתוקים. נישקות וחיבוקים, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 05:42
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דובונית אכפת לי כתב:
כל הכבוד שאת משתדלת שומרת ובמודעות וכל הכבוד על הצעידות יישר כוח ובהצלחה  ותתחדשי על התספורת
דובוניתי את מדביקה יפה את הקצב למה את מלינה???חחחח נשיבוקים ושבוע קסום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 02:11
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד שאת משתדלת שומרת ובמודעות וכל הכבוד על הצעידות יישר כוח ובהצלחה ותתחדשי על התספורת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 07:39
 dany Posts: 19819
|
שבת שלום, ויום של כייף בקרב בני המשפחה באהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 04:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מיכל כל הכבוד על כח הרצון במיוחד שאיך את אומרת "לי מותר" משפט שיכול להוות מלכודת לשמנמודים ואת עשית נהפוך הוא,ממש
להסיר את הכובע.
העיקר המשיכי להנות מהשבת בקיבוץ.שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 00:50
 אשירה Posts: 4292
|
מיכל יקרה, שפו על ההתאפקות, העמידה בפיתויים, הפעילות הגופנית ועל סידרת החינוך שאת מעבירה לבני משפחתך.
ושפו גם למשפחתך על שיתוף הפעולה המלא, אין כמו משפחה עוזרת ותומכת.
תתחדשי על הקניות ותמשיכי לעדכן...
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 21:30
 ענת Posts: 3849
|
מיכל שרון כתב:
ובכן אחרי יום מלא וגדוש הגענו לצפון... קודם כל אני אתחיל בזה שכל הבוקר התרוצצתי לי ברגל בדרום תל אביב.. מהתחנה המרכזית על אלנבי עד לנחלת בנימין, את כל המדרחוב ואז לכרמל עד למסוף הכרמלית ומשם ברגל דרך אחד העם ללבונטין. בדרך עשיתי קצת שופינג (איזה כיף לקנות בחנויות עודפים...), נפגשתי עם סבתא וטיילנו במדרחוב, הצלחתי לעמוד בפיתויים שלה לבוקר מושחת במסעדה (היא היתה חמה על בנדיקט שאין דברים כאלה) והסתפקנו בבית קפה שכונתי וקטן ושם הסתפקתי בחצי שקשוקה עם קצת ירקות וגור לחמניה במקום לפתוח את הלוע, טיילתי לי בשמש הנעימה כשהבריזה מהים מנשבת כל הדרך "והלכתי" את הלחמניה ובסף בסוף גם הסתפרתי. בקיצור הייתי מבסוטה שלא נפלתי למלכודות הידועות של שישי בוקר-צהריים בעיר הגדולה, לא בבית קפה ולא במסעדה, לא בשוק ולא בנחלה.. עכשיו אנחנו כבר בקיבוץ, אחרי ארוחת ערב, לשמחתי התייחסו לבקשות שלי ברצינות, היה עוף בתנור, סלט כמובן ורק תפו"א אפויים בתנור עם פלפלים ועגבניות ובצל.. ממש כאילו סבא שלי ישב והעתיק את המתכון של מירי אחד לאחד... אז אכלנו עוף ותפו"א באמת במשורה ובמידה ועוד מעט נצא לעוד סיבוב קל באוויר הקריר והנעים של הצפון.. "שנלך" גם את התפו"א אז אמנם היו קצת פחמימות אחרי חמש.. (לי בכלל מותר אבל בכל זאת) אבל זה באמת חד פעמי... מאחלת לכולכם המשך שבת קלה ונעימה בשמירה ובשליטה 
תתחדשי ותהני,כל הכבוד על השליטה המשיכי כך!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 20:02
 מיכל שרון Posts: 1318
|
ובכן אחרי יום מלא וגדוש הגענו לצפון...
קודם כל אני אתחיל בזה שכל הבוקר התרוצצתי לי ברגל בדרום תל אביב.. מהתחנה המרכזית על אלנבי עד לנחלת בנימין, את כל המדרחוב ואז לכרמל עד למסוף הכרמלית ומשם ברגל דרך אחד העם ללבונטין. בדרך עשיתי קצת שופינג (איזה כיף לקנות בחנויות עודפים...), נפגשתי עם סבתא וטיילנו במדרחוב, הצלחתי לעמוד בפיתויים שלה לבוקר מושחת במסעדה (היא היתה חמה על בנדיקט שאין דברים כאלה) והסתפקנו בבית קפה שכונתי וקטן ושם הסתפקתי בחצי שקשוקה עם קצת ירקות וגור לחמניה במקום לפתוח את הלוע, טיילתי לי בשמש הנעימה כשהבריזה מהים מנשבת כל הדרך "והלכתי" את הלחמניה ובסף בסוף גם הסתפרתי. בקיצור הייתי מבסוטה שלא נפלתי למלכודות הידועות של שישי בוקר-צהריים בעיר הגדולה, לא בבית קפה ולא במסעדה, לא בשוק ולא בנחלה..
עכשיו אנחנו כבר בקיבוץ, אחרי ארוחת ערב, לשמחתי התייחסו לבקשות שלי ברצינות, היה עוף בתנור, סלט כמובן ורק תפו"א אפויים בתנור עם פלפלים ועגבניות ובצל.. ממש כאילו סבא שלי ישב והעתיק את המתכון של מירי אחד לאחד... אז אכלנו עוף ותפו"א באמת במשורה ובמידה ועוד מעט נצא לעוד סיבוב קל באוויר הקריר והנעים של הצפון.. "שנלך" גם את התפו"א 
אז אמנם היו קצת פחמימות אחרי חמש.. (לי בכלל מותר אבל בכל זאת) אבל זה באמת חד פעמי...
מאחלת לכולכם המשך שבת קלה ונעימה בשמירה ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|