29/10/2010 16:16
 אשירה Posts: 4292
|
ענת כתב:
דני מסכימה איתי לדברי אשירה, כתבתי לה זאת באחד השרשורים אכן היא אשה חמה ולא לדבר עלייך יקירה
ענתי יקרה, תודה על הפירגון ועל העידוד.
שבת מקסימה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 16:14
|
רעותה כתב:
אשירה יקרה ,
גם אני מהשקטים הרבה פעמים וכנראה שכך טוב לי יותר.
שבת מקסימה ונעימה.
נהנתי לקרוא אותך מאוד.
רעותה
תודה, חמודה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 16:13
|
hadasosh1 כתב:
אשירה כל הכבוד לך על הפתיחות,שלמרות שאת חושבת שאת סגורה את לא כי יכלת לוותר על הכתיבה ולהעלים את הכל מתחת לפני השטח עובדה שנתת לזה לצוף וכנראה שאת כבר לא הילדה שהיית כי התבגרת ואת נותנת לנו המון חום ואהבה פה בפורום,אז על השאר עוד תעבדי והכל ניתן לשינויים במיוחד בביהס של מירי כמה שנים פה ובטוח נשתנה עוד באופי,אני גם הייתי מאוד סגורה עם אנשים שאני לא מכירה ולאחרונה קצת יותר נפתחתי אבל לא מספיק בשבילי,מקווה שנמשיך יחד ללמוד כמה שיותר ממורתנו לא רק על דיאטות אלא גם מחוכמת החיים שהיא מביאה להרצאות אני ממש מרגישה בטיפול פסיכולוגי אחת לשבוע אז תהיי אופטימית חיבוק חזק באהבה הדס
הדס יקרה, תודה על הפירגון. אני באמת רואה לפעמים בפורום קצת כמו טיפול פסיכולוגי. מירי עם התובנות שלה מביאה אותנו ליותר מודעות בדברים שקשורים בחיים בכלל ולאו דווקא באוכל או בדיאטה, ועל זה אני מודה לה ושמחה שהגעתי למסגרת הזאת ולפורום הזה.
מאחלת לך המון הצלחה בכל,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 15:59
 רעותה Posts: 869
|
אשירה יקרה ,
גם אני מהשקטים הרבה פעמים וכנראה שכך טוב לי יותר.
שבת מקסימה ונעימה.
נהנתי לקרוא אותך מאוד.
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 15:51
 tutit Posts: 2431
|
אשירה כל הכבוד לך על הפתיחות,שלמרות שאת חושבת שאת סגורה את לא כי יכלת לוותר על הכתיבה ולהעלים את הכל מתחת לפני השטח עובדה שנתת לזה לצוף וכנראה שאת כבר לא הילדה שהיית כי התבגרת ואת נותנת לנו המון חום ואהבה פה בפורום,אז על השאר עוד תעבדי והכל ניתן לשינויים במיוחד בביהס של מירי כמה שנים פה ובטוח נשתנה עוד באופי,אני גם הייתי מאוד סגורה עם אנשים שאני לא מכירה ולאחרונה קצת יותר נפתחתי אבל לא מספיק בשבילי,מקווה שנמשיך יחד ללמוד כמה שיותר ממורתנו לא רק על דיאטות אלא גם מחוכמת החיים שהיא מביאה להרצאות אני ממש מרגישה בטיפול פסיכולוגי אחת לשבוע אז תהיי אופטימית חיבוק חזק באהבה הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 15:46
|
קרולין כתב:
אשירה יקרה, ריגשת אותי בדברייך. אנחנו שונים זה מזה וטוב שכך...אחרת היה מצ'עמם בעולם.... לכולנו יתרונות וחסרונות.... בפורום הנפלא הזה מרגישים רק את היתרונות ואת האנרגיות הטובות של כולםםםםםםםם ואת יקירתי משתתפת פעילה ומקסימה שתורמת לנו המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. נשיקות ושבת שלום ומוברך. קרולין. 
קרולין, את מתוקה ותודה על דברייך. הייתי זקוקה להם כי הייתה לי הרגשה שאולי קצת הגזמתי בחשיפה.
אוהבת ושתהיה לך שבת מקסימה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 15:31
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקרה, ריגשת אותי בדברייך. אנחנו שונים זה מזה וטוב שכך...אחרת היה מצ'עמם בעולם....
לכולנו יתרונות וחסרונות....
בפורום הנפלא הזה מרגישים רק את היתרונות ואת האנרגיות הטובות של כולםםםםםםםם ואת יקירתי משתתפת פעילה ומקסימה שתורמת לנו
המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.
נשיקות ושבת שלום ומוברך.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 13:32
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה יקרה דבריך רגשו אותי מאוד. אני מסכימה איתך אנשים שקטים וביישנים כמוך אינם סנובים או סוציומטים. גם אני כמוך רק בחברה מוכרת או בחוג המשפחתי אני ממש הליצן של כולם, או כפי שסבתי קוראת לי "ציפי שביט של המשפחה" אבל כשאני נמצאת במקום לא מוכר אני משתדלת לא לבלוט כי אני לא מרגישה בטוחה בסביבה כזו. בנוסף, כשמישהו פוגע בי אין אצלי הזדמנות שניה הוא נשרף על המקום, אני מנתקת קשר ונעלמת. לא מוכנה לשמוע או להשמיע דבר. אז את בסדר יקירתי, את לא שונה מאיתנו. יש אנשים פתוחים יותר ויש אנשים שפחות, יש כאלה שזקוקים ליותר זמן וגם זה בסדר. אני נשואה לאדם שקט שבמפגשי חברים אני מדברת פי מליון יותר ממנו אבל אני אוהבת אותו כמו שהוא, לפעמים השקט שלו שווה המון בעיני, הוא מאזן אותי. שבת שלום יקירתי, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 13:00
 dany Posts: 19819
|
תודה מתוקה כבר כתבתי פעם ואכתוב עוד ועוד אתן מוציאות את המיטב שבי החוצה אז תודה לכן דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 12:57
 ענת Posts: 3849
|
דני מסכימה איתי לדברי אשירה, כתבתי לה זאת באחד השרשורים אכן היא אשה חמה ולא לדבר עלייך יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 12:52
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקירתי היות ואני מכירה אותך רק מהפורום אני יכולה להביע את רשמיי שאת אשה חמה אוהבת ונותנת. ואת גם יודעת לקבל אהבה שזו תכונה נפלאה בעיני. שתיהיה לך שבת נפלאה בהמון אהבה וחום דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 11:54
|
מכל הרצאה שלך יש מה לקחת, הרבה טיפים, תובנות ובמיוחד כוח וחיזוקים להמשיך ולהשקיע בדיאטה ובעצמנו. ההרצאה השבוע היה בה מימד נוסף, היא נגעה גם בנקודות כואבות. דני כבר כתבה לך שההרצאה גרמה לה לדמוע. אני רוצה להביא את הפן האישי שלי. את דיברת על אנשים שמשדרים ריחוק ואותם קשה לחבק, את דיברת עלי. אני רוצה להסביר לך שזה לא בא מתוך רצון או החלטה, בעצם הייתי מאוד רוצה להיות כמוך בקטע הזה. אני לא יכולה להבין את הסיבות העמוקות לחוסר היכולת להיפתח ולהשתחרר מהמעצורים. תמיד הייתי מאוד ביישנית וסגורה בחברה. אספר לך אנקדוטה, כשהמחזור שלי חגג יום הולדת חמישים ערכנו פגישת מחזור והזמנו את מורתנו האהובה שלימדה אותנו מכיתה א' עד כתה ה' ועד היום היא בקשר עם רובינו. למזלנו באמת הייתה לנו מורה מיוחדת במינה שאהבנו והערצנו, היא הכירה והתעניינה במשפחות של כל אחד מאיתנו ועד היום כולנו רוחשים לה אהבה רבה. בכל אופן היא הביאה למפגש הערכות אישיות שהיא שומרת כל השנים האלה מכתה א' ומכתה ג'. זה היה קטע מאוד מעניין, מותח ומרגש וכל אחד חיכה בסקרנות ובמתח לשמוע את חוות הדעת עליו. אני בסך הכל הייתי ילדה טובה ותלמידה טובה ובטח היו עוד כמה דברים טובים שאפשר היה לאמר עלי. אבל מה שנכתב היה: מאוד מאוד ביישנית, צריכה לקחת חלק פעיל יותר בכיתה, ועוד כמה דברים, טובים כמובן. כששמעתי את ההערכה שלה בא לי לבכות על אותה ילדה קטנה שזו הייתי אני, כי זה הזכיר לי שלא הייתי ילדה מאושרת, זאת למרות שהייתה לי משפחה דואגת ומפרגנת ולא הייתי חלילה ילדה דחויה ומוזנחת. יש משהו כנראה במבנה הגנטי, או באופי, או משהו אחר שאני לא יודעת מהו, שגורם לנו להיות כך או אחרת.
אני בטוחה שאלה שמכירים אותי מהפורום מופתעים, כי בכתיבה אני כל כך מרגישה שונה, פה אני באזור הנוחות שלי וכך אני מרגישה גם עם אנשים הקרובים אלי. אני אוהבת להיפתח לאנשים ושאנשים נפתחים אלי אבל כדי להגיע למצב הזה אני צריכה לעבור איזה מחסום, אולי זה פחד, אולי זה ספק אם באמת רוצים אותי.
בכל אופן מירי, תביני, אני ושכמוני, אנחנו לא סנובים, לא מתנשאים, גם לא סוציומטים. בדרך כלל אנחנו אנשים טובים, אולי חסרים כישורים חברתיים מסויימים אבל זה לא בא מבחירה, אם הייתי יכולה לבחור הבחירה שלי הייתה בודאי שונה.
אוהבת כרגיל,
-- אשירה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|