31/10/2010 19:16
 dany Posts: 19819
|
צודקת בכל מילה........ לעצמנו אנחנו לא כל כך טובים...... זה חלק מהלימוד כאן בפקולטה של מירי לילה טוב ואהבה דני אקורדיאון כתב:
אכן דני אבל יש בעיה אחת האנשים החכמים הללו הם תמיד מסכימים עם עצמם ואז כידוע זה כולל פשרות,תירוצים,ואז ההוריקנים...הכעס על החכמים וחוזר חלילה.
רק שנהיה בריאים ונוכל לצחוק ובסוף את יודעת צוחק מי שצוחק אחרון כי בכל זאת אנחנו חכמים ואנשים טובים לא?!
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 16:50
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן דני אבל יש בעיה אחת האנשים החכמים הללו הם תמיד מסכימים עם עצמם ואז כידוע זה כולל פשרות,תירוצים,ואז ההוריקנים...הכעס על החכמים וחוזר חלילה.
רק שנהיה בריאים ונוכל לצחוק ובסוף את יודעת צוחק מי שצוחק אחרון כי בכל זאת אנחנו חכמים ואנשים טובים לא?!
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 16:20
|
אקו יקירתי את רואה זה מדבק לדבר לאנשים חכמים והלוואי שתמיד נוכל להסביר לעצמנו עד כמה כדאי לוותר על הביס המיותר שמביא את ההוריקן................ אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: אני יודעת ואני לא ממהרת לשום מקום. עצם זה שאני רואה שינוי חשה בו ונהנת להרגיש כמו ששנים לא הרגשתי זה כבר שווה ערך בעיני לשמירה. שאפתנית נהדר אין מחיר להרגשה הזאת ובואי נדפוק לנו בראש ששום אוכל העולם לא שווה שהוא יהיה הגורם להרגשה אחרת[עכשיו אני מדברת גם לעצמי חחח] המשיכי ומאחלת שתרגישי כך מכאן ועד עולם. נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 15:54
|
שאפתנית כתב:
אני יודעת ואני לא ממהרת לשום מקום. עצם זה שאני רואה שינוי חשה בו ונהנת להרגיש כמו ששנים לא הרגשתי זה כבר שווה ערך בעיני לשמירה. שאפתנית נהדר אין מחיר להרגשה הזאת ובואי נדפוק לנו בראש ששום אוכל העולם לא שווה שהוא יהיה הגורם להרגשה אחרת[עכשיו אני מדברת גם לעצמי חחח] המשיכי ומאחלת שתרגישי כך מכאן ועד עולם.
נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 09:49
|
אכן חיינו השתנו מאד מאז הפורום הנפלא הזה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 09:35
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה רבה בנות על הפרגון והעידוד!!! מה הייתי עושה בלעדיכן???? אוהבת, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2010 02:01
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית בראבו על הירידה והספינינג יישר כוח אשירה חמודה המון בהצלחה בהמשך על המקום נפלא בזכות עצמו... והדס ברכות והירידה גם בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 19:30
|
שאפתנית ואשירה יקרות עצם התהליך הוא כל כך חשוב שהירידה זה רק הבונוס........ המון המון הצלחה בסבלנות ושינוי ההרגלים נשיבוקים דני אשירה כתב:
שאפתנית כתב: ענתי אני כאן פשוט הבוקר של יום שישי תפוס. בשעה שבע וחצי אנילוקחת את הילדים לבית הספר ומשם רצה לשיעור ספינינג, אחר כך סידורים, המשך בישולים לשבת והנה עכשיו אני כאן. נשקלתי השבוע וירדו להם עוד 200 גרם וזה בסדר מבחינתי, העיקר לראות עוד ירידה. תודה על ההתעניינות והפרגון, אוהבת עד מאוד, שאפתנית. שאפתנית יקרה, כל ירידה ולא חשוב כמה היא הצלחה, עצם זה שהגרף בסקאלה הוא כלפי מטה זה מה שחשוב. אז כל הכבוד לך!!! אצלי הייתה השבוע עמידה במקום וזה בסדר מבחינתי. הירידה לפני שבוע כללה גם נוזלים שנצברו בגוף כי הייתי אחרי תקופה של אכילה לא נכונה. כעת אני צריכה יותר להתאמץ כדי לשרוף גם שומן. אני מאחלת לך המשך הצלחה ושבת נהדרת בחיק משפחתך,
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 15:42
 tutit Posts: 2431
|
הי שאפתנית שמחה לקרוא על הירידה שלך עדיף מעל המקום, אצלי בשבוע שעבר היתה עמידה על המקום והשבוע ירידה של קילו אבל הוא כולל נוזלים כי רק השבוע התחלתי עם ארוחת הבוקר המעולה של מירי והורדתי כמויות באוכל לעומת שבועות קודמים.נראה בשבוע הבא מה יהיה שוב כל הכבוד על הספינינג זה תמיד מרשים אותי מחדש אוהבת סופ"ש מקסים הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 15:35
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
ענתי אני כאן פשוט הבוקר של יום שישי תפוס. בשעה שבע וחצי אנילוקחת את הילדים לבית הספר ומשם רצה לשיעור ספינינג, אחר כך סידורים, המשך בישולים לשבת והנה עכשיו אני כאן. נשקלתי השבוע וירדו להם עוד 200 גרם וזה בסדר מבחינתי, העיקר לראות עוד ירידה. תודה על ההתעניינות והפרגון, אוהבת עד מאוד, שאפתנית.
שאפתנית יקרה, כל ירידה ולא חשוב כמה היא הצלחה, עצם זה שהגרף בסקאלה הוא כלפי מטה זה מה שחשוב. אז כל הכבוד לך!!! אצלי הייתה השבוע עמידה במקום וזה בסדר מבחינתי. הירידה לפני שבוע כללה גם נוזלים שנצברו בגוף כי הייתי אחרי תקופה של אכילה לא נכונה. כעת אני צריכה יותר להתאמץ כדי לשרוף גם שומן.
אני מאחלת לך המשך הצלחה ושבת נהדרת בחיק משפחתך,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 15:30
|
אני יודעת ואני לא ממהרת לשום מקום. עצם זה שאני רואה שינוי חשה בו ונהנת להרגיש כמו ששנים לא הרגשתי זה כבר שווה ערך בעיני לשמירה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 15:29
 קרולין Posts: 6651
|
יקירתי, סבלנות, התמדה ונחישות ואני מבטיחה לך שתגיעי....
בהצלחהההההההההה רבהההההההההההה
שבת שלום
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 15:25
|
תודה קרולין, ממשיכים הלאה עם התכנית והשאיפה להגיע למשקל יעד באחד מהימים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 15:24
 קרולין Posts: 6651
|
שאפנית יקרה, שבת שלום ומבורך! קל בשמירה ובשליטה.
נשיקותתתת
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 15:23
|
תודה ענתי, את נותנת לי את הכוח להמשיך עם כל העידוד והדחיפה. המסגרת הזו נותנת לי המון, עכשיו ראיתי את ההרצאה של מירי והרגשתי צורך עז לחבק אותה. אני מקווה שבקרוב אצליך ללכת לחוג בוקר רק בשביל חיבוק ממנה. שבת שלום, בלי פחמימות מחמש מבטיחה!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 15:01
 ענת Posts: 3849
|
הי יקירה, אשת חייל את!!!!כל הכבוד על הירידה זה מעולה ביותר!!!המשיכי כך!!!חיבוקי ענק ואוהב ענת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 13:43
|
ענתי אני כאן פשוט הבוקר של יום שישי תפוס. בשעה שבע וחצי אנילוקחת את הילדים לבית הספר ומשם רצה לשיעור ספינינג, אחר כך סידורים, המשך בישולים לשבת והנה עכשיו אני כאן. נשקלתי השבוע וירדו להם עוד 200 גרם וזה בסדר מבחינתי, העיקר לראות עוד ירידה. תודה על ההתעניינות והפרגון, אוהבת עד מאוד, שאפתנית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 11:41
|
dany כתב:
מספרים שהוא כבר מסתובב ביננו מעניין מיהו?????????????? וגשם אין אקורדיאון כתב: חחח באמת מחכים לגשם כמו למשיח,גם הוא לא בא. אולי כבר ישן שנת חורף.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 11:01
|
מספרים שהוא כבר מסתובב ביננו מעניין מיהו??????????????
וגשם אין
אקורדיאון כתב:
חחח באמת מחכים לגשם כמו למשיח,גם הוא לא בא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 08:22
|
דפי כתב:
כנראה שהוא מתגנדר.
הנה הוא הגיע באמת מריח כמו גשם.
|
0