28/10/2010 21:46
 ענת Posts: 3849
|
למצטמצמת כל הכבוד המשיכ כך,לגבי היין כל עוד שאת טועמת וזה בשליטה אז זה בסדר המשיכי לעדכן גאה בך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 21:28
 מצטמצמת Posts: 135
|
אני לא מאמינה שכבר מגיע לו עוד סוף שבוע... אני ממש זוכרת איך לפני שבוע בידיוק רשמתי לכם בפורום שעברו שלושה ימים של הצלחה מיום השקילה... אז היום אני לא מאמינה אבל אני עדין בשליטה כבר שבוע ושלושה ימים... וזה הרבה בשבילי... ואני חזקה וממשיכה...
רק אתמול לא יצא לי לכתוב ואני מרגישה כאילו לא כתבתי כבר כמה ימים... אני אספר לכם קצת על היום שהיה לי אתמול ועל כמה שאני תלמידה טובה בבית הספר של מירי בלקין....  אז חזרתי מהעבודה בשבע בערב... וישר החלפתי בגדים ויצאתי להליכה עם חברה.... שחזרתי אכלתי את הפשטידת כרובית שהכנתי ומרק פטריות... התארגני ויצאתי למסיבת יום הולדת של חברה... במסיבה הייתי ילדה טובה חוץ מזה ששתתי קצת יין שאסור וזה פחממות... אבל לא נגעתי באוכל... וגם אחרי זה עוד הלכתי עם חברים לשבתבארומה ואני לא אכלתי כלום ולא שתתי.. זה לא היה קל אבל היתי מסופקת מאד מההישג.... זה היה היום שעבר עלי אתמול.. היום גם די דומה עבודה... נקיונות.. קצת תרגילים לחיזוק הגוף על מזרון.. שאני ממש ממליצה לעשות לחיטוב..
ממש ממש מקווה שהשבת תעבור בשלום... ושהמשקל יראה חדשות טובות ביום שני.... מאחלת לכולם סוף שבוע מושלם... תספרו לי מה אתם מתכננים לעשות בסוף השבוע אולי אני אקח קצת רעיונות .... שבת שלום!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|