31/10/2010 01:39
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בהצלחה בהגעה ליעד לאט אך בטוח שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 09:31
 אורלי דריקס Posts: 195
|
תודה בנות, ענת שראיתי שאנחנו מחוברות.
אחלה סוף שבוע מקסים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 05:55
 ענת Posts: 3849
|
אורלי דריקס כתב:
היי עכשיו אנחנו גם חברות בפייס.
קודם כל תודה, הורדתי אם אני לא טועה 11 ק"ג, כרגע על 65.5 יורדת כל הזמן חצאי ק"ג והרבה נתקעת על המשקל והכל בסבבה.
המטרה האישית שלי להגיע לסביבות 58 ולשמור. תודה על המחמאה, תייגתי את מירי כי הרבה חברות שלי בעקבות ההרזייה חוקרות אותי על השיטה שלה אז רציתי להראות להן מי זו מירי וכבר הבנתי שהרבה איתה בפייס וגם נכנסו לאתר להתעניין. האמת אני מרגישה מעולה והשאיפה שלי להביא לשבוע הבא את החבר שלי - בעלי, הוא שמן המון המון זה מפריע לי ונראה לי שגם לו מקווה שאצליח למשוך אותו לפחות לחודש ואז ימשיך עוד.
אה ויש עוד לרדת חחחח
ענת תרשמי בפייס אורלי גלבוע דריקס תגיעי בכיף
אורלי את רשומה אצלי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 05:42
 dany Posts: 19819
|
את נראית מעולה מאחלת לך בהצלחה לרדת את המעט שעוד יש ועוד יותר בהצלחה במשימת הבעל, חשוב ביותר אנשים צעירים שלא יהיו בעודף משקל, לא שמבוגרים צריכים להיות, אבל כדאי ורצוי רגע אחד לפני............ שבת שלום יקירה ותהני מעדת האפרוחים נשיקות דני
=אורלי דריקס]היי עכשיו אנחנו גם חברות בפייס.
קודם כל תודה, הורדתי אם אני לא טועה 11 ק"ג, כרגע על 65.5 יורדת כל הזמן חצאי ק"ג והרבה נתקעת על המשקל והכל בסבבה.
המטרה האישית שלי להגיע לסביבות 58 ולשמור. תודה על המחמאה, תייגתי את מירי כי הרבה חברות שלי בעקבות ההרזייה חוקרות אותי על השיטה שלה אז רציתי להראות להן מי זו מירי וכבר הבנתי שהרבה איתה בפייס וגם נכנסו לאתר להתעניין. האמת אני מרגישה מעולה והשאיפה שלי להביא לשבוע הבא את החבר שלי - בעלי, הוא שמן המון המון זה מפריע לי ונראה לי שגם לו מקווה שאצליח למשוך אותו לפחות לחודש ואז ימשיך עוד.
אה ויש עוד לרדת חחחח
ענת תרשמי בפייס אורלי גלבוע דריקס תגיעי בכיף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 01:57
 tutit Posts: 2431
|
יפהפיה אחת בקרוב את על משקל היעד שמחה בשבילך בהצלחה כל הדרך לשם ובשמירה סופ"ש נעים הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 01:25
|
התבלבלתי אני על 61.5 ק"ג
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 01:24
|
היי עכשיו אנחנו גם חברות בפייס. קודם כל תודה, הורדתי אם אני לא טועה 11 ק"ג, כרגע על 65.5 יורדת כל הזמן חצאי ק"ג והרבה נתקעת על המשקל והכל בסבבה. המטרה האישית שלי להגיע לסביבות 58 ולשמור. תודה על המחמאה, תייגתי את מירי כי הרבה חברות שלי בעקבות ההרזייה חוקרות אותי על השיטה שלה אז רציתי להראות להן מי זו מירי וכבר הבנתי שהרבה איתה בפייס וגם נכנסו לאתר להתעניין. האמת אני מרגישה מעולה והשאיפה שלי להביא לשבוע הבא את החבר שלי - בעלי, הוא שמן המון המון זה מפריע לי ונראה לי שגם לו מקווה שאצליח למשוך אותו לפחות לחודש ואז ימשיך עוד. אה ויש עוד לרדת חחחח ענת תרשמי בפייס אורלי גלבוע דריקס תגיעי בכיף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 17:29
 ענת Posts: 3849
|
אורלי יקרה מזל טוב שלחי קישור לפפיסבוק...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 16:51
 אשירה Posts: 4292
|

אורלי יקרה,
מזל-טוב ליום הולדת של התאומים!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 16:28
 dany Posts: 19819
|
אורלי יקרה ראיתי עכשיו את התמונה המהממת שלך בפייסבוק, נפלה לי הלשון את פשוט מהממתתתתתתתתתתתתתתת האם את כבר בשמירה?????? כי אני לא רואה מה יש לך עוד לרדת. ערב נהדר ויום הולדת שמח נשיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|