31/10/2010 02:18
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ברוכה הבאה וכל הכבוד על היישגים עד כה בהצלחה בהמשך ואל תשכחי להכניס את השיטה לכל בני הבית הרבה יותר מזין ובריא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 16:39
 dany Posts: 19819
|
מה שנאמר אם תרצו אין זו אגדה ואין דבר העומד בפני הרזון.......... ערב נהדר והמון הצלחה דני מיימיי כתב:
דני תודה רבה על התגובה הכל כך מתייחסת ועל הטיפים,אכן חומר למחשבה וליישום, אורלי -יקירתי,אתמול בערב התארחנו אצל גיסתי לארוחת ערב ,כך שלא ביקשתי מנה אישית בהתאם לתפריט ובכל זאת נמנעתי לחלוטין מפחמימות (היה אורז ,תפו"א על השולחן וכל מיני תוספות שאני בד"כ לא פוסחת, פשוט העדפתי להתייחס יותר לסלט,חתיכה של עוף (במקרום הדג שבתפריט) וברוקולי בתנור שהגיע יחד עם פחממות ושלפתי רק אותו מהקערה. ולאחר הארוחה לא פיצחתי ולא נגעתי בשום דבר ,היום בארוחת הבוקר עשיתי משהו שאני גאה בו: אכלתי את ארוחת הבוקר שלי ככתוב בתפריט וכשהילדות שלי אכלו מלוואח ופרנץ' טוסט לא העזתי לגעת ויש לי חולשה לבצקים כמו מלוואח,הקטנה לא נגעה במלוואח שלה ובמקום לגנוב ממנו-למדתי ממך:כמו שהוא פתחתי עליו את הברז בכיור ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 13:52
 מיימיי Posts: 7
|
דני תודה רבה על התגובה הכל כך מתייחסת ועל הטיפים,אכן חומר למחשבה וליישום, אורלי -יקירתי,אתמול בערב התארחנו אצל גיסתי לארוחת ערב ,כך שלא ביקשתי מנה אישית בהתאם לתפריט ובכל זאת נמנעתי לחלוטין מפחמימות (היה אורז ,תפו"א על השולחן וכל מיני תוספות שאני בד"כ לא פוסחת, פשוט העדפתי להתייחס יותר לסלט,חתיכה של עוף (במקרום הדג שבתפריט) וברוקולי בתנור שהגיע יחד עם פחממות ושלפתי רק אותו מהקערה. ולאחר הארוחה לא פיצחתי ולא נגעתי בשום דבר ,היום בארוחת הבוקר עשיתי משהו שאני גאה בו: אכלתי את ארוחת הבוקר שלי ככתוב בתפריט וכשהילדות שלי אכלו מלוואח ופרנץ' טוסט לא העזתי לגעת ויש לי חולשה לבצקים כמו מלוואח,הקטנה לא נגעה במלוואח שלה ובמקום לגנוב ממנו-למדתי ממך:כמו שהוא פתחתי עליו את הברז בכיור ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2010 06:59
 אורלי דריקס Posts: 195
|
מירב בוקר אור, איך הלך לך אתמול בערב?
בהצלחה היום, שיהיה סוף שבוע מקסים עם שפע של שליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 11:06
 dany Posts: 19819
|
מיימי -מירב יקרה כפי שאורלי כותבת לך לפי ממש לפי התפריט.......מירי תמיד אומרת שאצלה לא רעבים......יש מספיק אוכל ומי שרעב בעצם רעב בראש. התחושה של הרבה אוכל היא בכלל שאת עוקבת........ שאנחנו לא עוקבים אנחנו אוכלים כל היום אך לא בודקים ולא סופרים......... ואז בעצם כאילו לא אכלנו כלום. עד שתתרגלי לתפריט והוא יהפוך חלק מסדר היום שלך. אל פחד מטפלים באוכל עם אוכל ולא עם הרעבה. זכרי את הכללים ותפעלי לפיהם ובטוחני שתהיה לך ירידה יפה. המון הצלחה שבת שלום נשיבוקים דני
מיימיי כתב:
תודה,איזה כיף להיכנס ולראות את האיחולים והפרגון, אורלי - בייחוד ממך, חייבת לשתף שמשום מה מאז שהתחלתי לעקוב אחרי התפריט ,אני מרגישה כאילו אני כל היום סביב האוכל ואוכלת יותר מכפי שאכלתי לפני-כן,או יותר מכפי שתכננתי (חורגת בכמויות וחוטאת משום-מה) השקילה (העצמית) שלי תהיה ביום שלישי ויש לי הרגשה שאני יראה עלייה ולא ירידה,מה עושים?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 09:26
|
מירב תלכי לפי שקיבלת, פשוט זו דיאטה שנהנים בה ולא "סובלים" בעבודה שלי כל הזמן אומרים לי "יופי את מרזה וסובלת" ואני ממש מסבירה להם שאני לא סובלת לרגע, אוכלת כמו שצריך ונהנית.
שימי לב משעה 17 לא לגעת בפחמימות כולל שישי שבת....
את תראי שהשיטה של מירי פשוט עובדת ובגדול.
אני בטוחה שאת סיפור הצלחה ענק, בהצלחה אישה יפה שלי אני פה איתך לאורך כל הדרך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 09:14
 מיימיי Posts: 7
|
תודה,איזה כיף להיכנס ולראות את האיחולים והפרגון, אורלי - בייחוד ממך, חייבת לשתף שמשום מה מאז שהתחלתי לעקוב אחרי התפריט ,אני מרגישה כאילו אני כל היום סביב האוכל ואוכלת יותר מכפי שאכלתי לפני-כן,או יותר מכפי שתכננתי (חורגת בכמויות וחוטאת משום-מה) השקילה (העצמית) שלי תהיה ביום שלישי ויש לי הרגשה שאני יראה עלייה ולא ירידה,מה עושים?
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 02:59
 tutit Posts: 2431
|
ברוכה הבאה מירב לי יש 2 בנים (4 ,וכמעט שנה) איזה קטע יש לי חברה ששמה מירב ושם בעלה דניאל והיא ממש רזה........לא צריכה שום דיאטה ,שוכחת לאכול(הלוואי עלינו) היא אחרי לידה במידה 36 בקושי...חחחחח בכל מקרה שיהיה לך הרבה הצלחה מותק גם אני באינטרנט,תעדכני ותתעדכני יש פה אהבה ופרגון יותר מכל פורום אחר סופשבוע מקסים הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 01:28
|
מירבבבבבבבב כל הכבוד לך, איזו הפתעה, באתי לרשום לך בהצלחה ואז נפל לי האסימון חחחחחח בסוף עוד נראה אותך בפ"ח אישה יפה. את תראי שתצליחי ובגדול ועוד יבואו בעקבותייך, את גדולה מהחיים ואת בדרכך לדרך מדהימה מרתקת עם שפע של פרגונים והצלחה ואני וכולם פה יעזרו לך, אוהבת אותך וממש שמחה שעשית את הצעד הזה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 19:58
 EFF Posts: 6412
|
מירב, ברוכה הצטרפותך למשפחה המורחבת של הקבוצות של מירי. העזרי בנו ונעזר בך וכולנו נצא נשכרים....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 17:56
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מירב ברוכה המצטרפת לההמקום ואין שני לו , הפורום המפרגן מסייע תומך מאחלת לך הצלחה,הקשיבי והפנימי את תוכן ההרצאות המדהימות של מירי
שטובות הן לדיאטה והן לחיים.
בהצלחה רבה וערב טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 17:34
 ענת Posts: 3849
|
ברוכה הבאה אלינו ובהצלחה כולנו איתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 15:21
 אשירה Posts: 4292
|
רבקה כתב:
אשירה תודה מתוקה עכשיו נפל לי האסימון אני התבלבלתי בין ה- מ וה- ק אני בסדר גמור מאוד מקפידה ורוצה ירידה בייחוד אחרי שהחזרתי את כל חוב אילת רוצה עוד איך מתקדם אצלך שיהיה לך ולכולנו סופ"ש מהנה נשיקות וחיבוקים
החזר חובות זה כבר מעולה וכל מה שיבוא אחריו זה רווח נקי. אצלי עדיין אין ירידות משמעותיות אבל מזה כמה ימים שאני מקפידה ושומרת וההרגשה הכללית השתפרה.
סוף שבוע מקסים,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 15:14
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה תודה מתוקה עכשיו נפל לי האסימון אני התבלבלתי בין ה- מ וה- ק אני בסדר גמור מאוד מקפידה ורוצה ירידה בייחוד אחרי שהחזרתי את כל חוב אילת רוצה עוד איך מתקדם אצלך שיהיה לך ולכולנו סופ"ש מהנה נשיקות וחיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 14:38
 אשירה Posts: 4292
|
רבקה כתב:
מייקי כתב: מירב יקרה ברוכה הבאה אני מאחלת לך המון המון בהצלחה יש פה בנות נפלאות בפורום תמשיכי לכתוב . הקטע הזה לא ברור מייקי כותבת למירב והאם מייקי זאת לא מירב? או שיש כאן טעות
רבקה חמודה, מירב זאת מיימיי, מייקי זאת מייקי.
ומה שלומך את?
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 14:35
|
מייקי כתב:
מירב יקרה ברוכה הבאה אני מאחלת לך המון המון בהצלחה יש פה בנות נפלאות בפורום תמשיכי לכתוב .
הקטע הזה לא ברור מייקי כותבת למירב והאם מייקי זאת לא מירב? או שיש כאן טעות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 14:34
 נחושה Posts: 6982
|
גם לנו נעים מאודדדדדדדד בהצלחה יקירה, זה המקום הנכון להצליח ולהשתדרג בכל תחומי החיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 14:34
|
מייקיי את מתקבלת אצלינו בברכה וברוכה הבאה כבר יש לך נקודה לזכותך, אופטימית וכוח רצון זה נהדר דעי לך אנחנו כאן בשביל לתמוך לעזור ולפרגן אנחנו בשבילך ואת בשבילנו אז קבלי ממני ברכה בהצלחה שיהיה לך המשך יופ נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 14:06
 Bמאיה Posts: 118
|
מירב יקרה ברוכה הבאה אני מאחלת לך המון המון בהצלחה יש פה בנות נפלאות בפורום תמשיכי לכתוב .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 13:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
שלום מירב וברוכה הבאה לביתנו החם שעכשיו הוא גם ביתך!!! יש לנו נתוני פתיחה דומים למעט העובדה שאצלי מדובר בבן ובת הגדולים מבנותיך שנה שלמה בהתאמה. גם אני רשומה דרך האינטרנט ופה מצאתי בית חם שעונה על צרכי מבחינת המשקל וכמובן התמיכה האין סופית של הפורום המדהים הזה. אני מאחלת לך הצלחה, תשארי צמודה אלינו ופעילה בפורום ותמצאי את ההנאה וההנעה בתהליך. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|