28/10/2010 07:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח יקירה,עוד מצקת מרק לא תזיק האמיני לי רק לא שטויות ולא בין הארוחות.את נשמעת חדורת מוטיבציה למרות הפחדים.
תהני מההרצאה הנהדרת והמשיכי בדרך.
שיהיה לך יום קל ומקסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 07:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח יקירה,עוד מצקת מרק לא תזיק האמיני לי רק לא שטויות ולא בין הארוחות.את נשמעת חדורת מוטיבציה למרות הפחדים.
תהני מההרצאה הנהדרת והמשיכי בדרך.
שיהיה לך יום קל ומקסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 07:26
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושתית המקסימה אכן לא לשכוח את עצמך להכין מראש ולא להתפתות לעשות קניות כי אין כמו מחמאות בבגדים חדשים ונהדרים לגוף ולנשמה כי מגיע לך כי את פשוט משתדלת ועושה וחבל לקלקל ברכות לירידה עד כה ובטוחה שאם עוד מאמץ והתמדה השמיים הם הגבול בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 06:51
 נחושה Posts: 6982
|
בוקר טוב אהובים, אל תדאגו עדיין מודעת לכך שיום חמישי בבוקר ונכון לנו היום שרב. ובכל זאת, נכנסתי לכתוב ולעדכן כי רציתי דקה בשבילינו קצת לבד ביחד. הבוקר סגרתי 8 ק"ג, טוב 5 ירדו בעשיה יזומה ואז את השאר עזרו הנסיבות. נתקעתי בסוכות על 88 כי כבר היינו בבית והחלו לבוא המבקרים הראשונים ובתקופה האחרונה החלטתי שאני צריכה לשמור שוב, בשבילי זוכרים? בקיצור אני נשקלת הבוקר ורואה שעוד חצי נשר ואני על 87 עגול. זאת אומרת עוד שתיים עשיריה זאת אומרת שהמחשבה הראשונה שלי היא שחלק מהגינסים שלי כבר ממש גדולים עלי זאת אומרת שמחרתיים יהיה חורף ומחכים לי בארון הסריגים הגדולים מהחורף הקודם- ומה אז? מפחיד אותי לחשוב כאחת שמשוגעת על מרקים, תה, פשטידות וכל מה שחם, מהביל ומפיץ ניחוח למרחקים שלא תהיה חריגה מכמויות (טוב עוד מרקיה קטנה...) שלא אמלא את הבגדים והגינסים שוב (אלא לרוץ ולהתחדש בבגדים מחמיאים) שלא אתפתה לאפיה חורפית (תעסוקה כייפית בחורף) ויש לי אורחים בשבת בקיצור רציתי לשתף, כי מוזר לי להיות על התפר- תרתי משמע... עוד לא שמעתי את ההרצאה(אולי בערב) אבל ראיתי את ההצעה למתכונים נפלאים של מיכלי ואחרות הבית מלא ירק וכל מה שדרוש מבטיחה להיות מוכנה וערוכה לחורף נחושה עם בטן שטוחה יום נפלא וסופשבוע נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|