28/10/2010 05:59
 ענת Posts: 3849
|
ענת כתב:
hadasosh1 כתב: את ממש תותחית,כל הכבוד!!!המשיכי כך בהצלחה ונשיקות הדס (דרך אגב את לא חייבת לענות סתם סקרנית אם את כבר קרובה למשקל היעד?) הי הדס אין לי הרבה הרבה להוריד, האמת אני המון זמן אצל מירי ירדתי אצלה 10 קילו עליתי אחכ לאט לאט וחזרתי עם כוחות מחוזקים, האמת המשקל שאני כרגע בעבר הרחוק שלא הייתי אצלה שאפתי לזה אבל שירדתי "וירא כי טוב אני רוצה להרוד עוד" כך שלא נשאר לי עוד הרבה חזרה....
בקיצור הדב בלי מסגרת זה קשה והיחד של כולם מוסיף המון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 05:57
|
dany כתב:
לא נעים לי להגיד אבל עד כמה שאני מכירה חתונות של חרדים(ואני מכירה הצד של המשפחה של בעלי) האוכל זה ממש לא גולת הכותרת שם................אבל השמייח באמת הוא עד השמיים!!!!!!!!!! בכל מקרה את נהדרת ומאמינה שהשבוע שוב תראי תוצאה נפלאה על המאזניים. יום נהדר לך יקירה מה שנאמר "הכל לטובה!!!!  אוהת דני ענת כתב: אז ככה זה היה חתונה של חרדים , האמת מאוד מאוד נהנתי מהשמח שם מהביחד!!!! עד שהחופה התחילה לקח זמן בינתיים היו על השולחן סלטים ולחמניו כמובן , בלחמניות לא נגעתי, האמת כמעט ולא הייתי בשלחן. ואסתי יקרה אכן הכלה ברכה וגם ברכה  .... לאחר מכן אחרי החופה מנה ראשונה כמובן בחרתי בדג.... לאחר מכן היה שמח על רחבת הריקודים וכל הערב רקדתי ומאוד מאוד נהנתי היתה השעה 2300 הגיע המנה השניה, מפאת המרחק ירושלים קמתי ויצאתי כך שמכל הערב טעמתי דג והאמת מרגישה מעולה כי נהנתי ככ מהריקודים מהסביבה ומהשמח של כולם... כעת פורשת למיטה ואקום בבוקר עם בטן שטוחה  ,ליל מנוחה לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 05:56
 dany Posts: 19819
|
לא נעים לי להגיד אבל עד כמה שאני מכירה חתונות של חרדים(ואני מכירה הצד של המשפחה של בעלי)
האוכל זה ממש לא גולת הכותרת שם................אבל השמייח באמת הוא עד השמיים!!!!!!!!!! בכל מקרה את נהדרת ומאמינה שהשבוע שוב תראי תוצאה נפלאה על המאזניים. יום נהדר לך יקירה אוהבת דני ענת כתב:
אז ככה זה היה חתונה של חרדים , האמת מאוד מאוד נהנתי מהשמח שם מהביחד!!!! עד שהחופה התחילה לקח זמן בינתיים היו על השולחן סלטים ולחמניו כמובן , בלחמניות לא נגעתי, האמת כמעט ולא הייתי בשלחן. ואסתי יקרה אכן הכלה ברכה וגם ברכה  .... לאחר מכן אחרי החופה מנה ראשונה כמובן בחרתי בדג.... לאחר מכן היה שמח על רחבת הריקודים וכל הערב רקדתי ומאוד מאוד נהנתי היתה השעה 2300 הגיע המנה השניה, מפאת המרחק ירושלים קמתי ויצאתי כך שמכל הערב טעמתי דג והאמת מרגישה מעולה כי נהנתי ככ מהריקודים מהסביבה ומהשמח של כולם... כעת פורשת למיטה ואקום בבוקר עם בטן שטוחה  ,ליל מנוחה לכולם edited by dany on 10/28/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 05:55
|
אקורדיאון כתב:
ענתי כרגיל גיבורה,בטוחה שהיתה לך הנאה מלאה מהמסביב חתונות מסוג זו מלאות שמחה וריקודים וברור לי שהבקר תקומי
עם שיר חדש בלה,,איזהו גיבור הכובש את ייצרו.
יום נהדר. אכן קמתי עם שיר חדש בלב......לכבוד את היום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 05:54
|
hadasosh1 כתב:
את ממש תותחית,כל הכבוד!!!המשיכי כך בהצלחה ונשיקות הדס (דרך אגב את לא חייבת לענות סתם סקרנית אם את כבר קרובה למשקל היעד?)
הי הדס אין לי הרבה הרבה להוריד, האמת אני המון זמן אצל מירי ירדתי אצלה 10 קילו עליתי אחכ לאט לאט וחזרתי עם כוחות מחוזקים, האמת המשקל שאני כרגע בעבר הרחוק שלא הייתי אצלה שאפתי לזה אבל שירדתי "וירא כי טוב אני רוצה להרוד עוד" כך שלא נשאר לי עוד הרבה חזרה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 05:38
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ענתי כרגיל גיבורה,בטוחה שהיתה לך הנאה מלאה מהמסביב חתונות מסוג זו מלאות שמחה וריקודים וברור לי שהבקר תקומי
עם שיר חדש בלה,,איזהו גיבור הכובש את ייצרו.
יום נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 01:11
 tutit Posts: 2431
|
את ממש תותחית,כל הכבוד!!!המשיכי כך בהצלחה ונשיקות הדס (דרך אגב את לא חייבת לענות סתם סקרנית אם את כבר קרובה למשקל היעד?)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 00:32
|

|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 00:28
 אשירה Posts: 4292
|

א ת א ל ו פ ה ! ! !
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 00:22
|
אז ככה זה היה חתונה של חרדים , האמת מאוד מאוד נהנתי מהשמח שם מהביחד!!!! עד שהחופה התחילה לקח זמן בינתיים היו על השולחן סלטים ולחמניו כמובן , בלחמניות לא נגעתי, האמת כמעט ולא הייתי בשלחן. ואסתי יקרה אכן הכלה ברכה וגם ברכה .... לאחר מכן אחרי החופה מנה ראשונה כמובן בחרתי בדג.... לאחר מכן היה שמח על רחבת הריקודים וכל הערב רקדתי ומאוד מאוד נהנתי היתה השעה 2300 הגיע המנה השניה, מפאת המרחק ירושלים קמתי ויצאתי כך שמכל הערב טעמתי דג והאמת מרגישה מעולה כי נהנתי ככ מהריקודים מהסביבה ומהשמח של כולם... כעת פורשת למיטה ואקום בבוקר עם בטן שטוחה ,ליל מנוחה לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|