31/10/2010 01:25
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
סומכת עליך בהצלחה  אשירה כתב:
דובונית אכפת לי כתב: אשירה חמודה כל הכבוד לך גאה בך עד מאוד האמיני לי זה לא שווה לקלקל מלבד זאת אני חושבת שכדי לכנס את בני המשפחה לשיחה ולנסות להסביר שעדייף שיעשו כאלה דברים כשאת לא בבית ושיסיימו זאת ואם לא אז שיחביאו את זה מפניך תאמרי כי את חכמה ואישה ואמא נפלאה בכל אך כאן מותר לך ואת מבקשת קצת עזרה בהצלחה בהמשך ואנו כאן edited by דובונית אכפת לי on 10/28/2010 דובונית יקרה, באמת לא שווה לקלקל והפעם הצלחתי, קמתי בבוקר אחרי לילה ללא נזקים. אני יכולה לבקש את בני משפחתי כל דבר, הם בטוח ישתדלו לעזור לי, אבל מאחר וזה היה ארוע חד פעמי איני רוצה להפוך את העניין לנושא שדנים בו. כמובן שאם זה יהפוך לדבר של קבע אנקוט בעמדה אחרת. בדרך כלל אני היא זו שעושה את הקניות ושאחראית על מה שיש או אין בבית, ואני היא זו שמכניסה הבייתה, באמתלות שונות, כל מיני מוקשים. המון תודה ויום טוב,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 06:03
 dany Posts: 19819
|
זה שאני לא מכורה לשוקולד זה לא אומר שאם הוא בשטח מתחת לאף אי אפשר להתחיל איתו חחחחחח אבל בהחלט זה לא הדבר הראשו שאלך עליו. וכמו שמירי אומרת אם מתחילים עם המתוק פותחים את הלע ואחר כך הגיהנום נפתח..............
אקורדיאון כתב:
dany כתב: מיכלי אהובה את כל כך צודקת!!!!!!!! רמת השפיטה שלנו את עצמנו היא ממש "הורגת" לאחרים מפרגנים מאד ואילו שזה מגיע לפרגון עצמי זה יורד לאפס. אז בנות מיכלי כאן אומרת אמת כל כך עמוקה וכואבת. כל אחת שתמצא את נקודות האור בתהליך ולא את השלילי, ומתוך כך תצא אל עוד יום של הצלחה ועוד יום של עשיה נהדרת.
אגב בנוגע לשוקולד לנו בטבעון יש שוקולטייר ידוע בשם מישי שהוא גם קונדיטור מעולה...............המומחיות שלו היא פרלינים .מזלי שאני לא מכורה לשוקולד............
בנות אהובות שבת שלום שבת של אהבה ופרגון עצמי וכבר נכנסים לחודש נובמבר......... נשיקות ואהבה דני ןמזלי שאני לא גרה בטבעון ומכירה אותו חחח לא שחסר בת ,א מתחת לאף שלי המחלה שלי היא שוקולד ועוד אי אלו מתוקים ומעניין שמעולם לא מתוק לי מדי או אני שבעה ממתוק את מבינה שזה הפחד הגדול?!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 05:53
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
מיכלי אהובה את כל כך צודקת!!!!!!!! רמת השפיטה שלנו את עצמנו היא ממש "הורגת" לאחרים מפרגנים מאד ואילו שזה מגיע לפרגון עצמי זה יורד לאפס. אז בנות מיכלי כאן אומרת אמת כל כך עמוקה וכואבת. כל אחת שתמצא את נקודות האור בתהליך ולא את השלילי, ומתוך כך תצא אל עוד יום של הצלחה ועוד יום של עשיה נהדרת.
אגב בנוגע לשוקולד לנו בטבעון יש שוקולטייר ידוע בשם מישי שהוא גם קונדיטור מעולה...............המומחיות שלו היא פרלינים .מזלי שאני לא מכורה לשוקולד............
בנות אהובות שבת שלום שבת של אהבה ופרגון עצמי וכבר נכנסים לחודש נובמבר......... נשיקות ואהבה דני ןמזלי שאני לא גרה בטבעון ומכירה אותו חחח לא שחסר בת ,א מתחת לאף שלי המחלה שלי היא שוקולד ועוד אי אלו מתוקים ומעניין שמעולם לא מתוק לי מדי או אני שבעה
ממתוק את מבינה שזה הפחד הגדול?!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2010 05:35
|
מיכלי אהובה את כל כך צודקת!!!!!!!! רמת השפיטה שלנו את עצמנו היא ממש "הורגת" לאחרים מפרגנים מאד ואילו שזה מגיע לפרגון עצמי זה יורד לאפס. אז בנות מיכלי כאן אומרת אמת כל כך עמוקה וכואבת. כל אחת שתמצא את נקודות האור בתהליך ולא את השלילי, ומתוך כך תצא אל עוד יום של הצלחה ועוד יום של עשיה נהדרת.
בנות אהובות שבת שלום שבת של אהבה ופרגון עצמי וכבר נכנסים לחודש נובמבר......... נשיקות ואהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 22:58
 מיכל שרון Posts: 1318
|
רק עכשיו קראתי ואני מלאת התפעלות!!! אני ממש לא מחובבי השוקולד.. יש דברים אחרים הרבה יותר שווים לטעמי.. אבל מקס ברנר הוא בהחלט פיתוי רציני גם למישהי כמוני, אז אם את חובבת שוקולד ידועה ועמדת בכל התרחישים שציינת מגיעה לך מדליה יקירתי!! לא פחות... אני מקווה שאחרי כל הפוסט הזה כולכן תשימו את קטנות האמונה בצד, תמשיכו לשאוב כוחות האחת מהשניה, תפסיקו להיות פולניות, תשמחו בכל הצלחה שלכן, תזכרו שגם עמידה במקום כל שבוע היא הצלחה כבירה לשמנות כרוניות במוח כמונו ותאהבו את עצמכן כל הזמן על עצם הנוכחות שלכן כאן, על המודעות הגבוהה שלכן לעצמכם ולתהליך ותתמקדו כל הזמן בחצי הכוס המלאה שלכן. עם המון המון אהבה ועידוד ותמיכה והכי חשוב - אמונה!!! לילה נפלא לכן מקסימות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 17:31
 ענת Posts: 3849
|
אשירה כתב:
ענת כתב: אשירה יקירה, את גדולה מהחיים!!!!אלופה, הרווח כולו שלך גאה בך שעמדת בפיתויים ובמכשולים, המשיכיכך!!!! תודה ענתי, גם על המחמאות וגם על היותך כוח מדרבן לכולנו. הלילה עבר בשלום והבוקר התחיל עם הרגשה נהדרת. אוהבת,
גאה בך יקירה, כמה שאת מפרגנת ושולחת חום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 15:58
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה יקירתי , האושר בהתגלמותו הנה את מצליחה לעבור מכשול בכלל לא קל ואת עושה זאת אז אני פשוט גאה בך וכן על הירידה הנהדרת שהיתה
וביחד כאן את עכשיו לא מקלקלת וממשיכה ביישום המופלא
מאחלת לך סופ"ש בשליטה מלאה ובשבוע הבא שוב ירידה נפלאה
הרבה אהבה ותמיכה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 12:16
|
אשירה היקרה את עולה על המסלול וזה נפלא!!!!!!!!! זה לא קל ולא עניין של מה בכך. לא להמעיט בערך העניין, בבקשה!!!! ובאמת אם את עורכת את הקניות אז אויבים להשאיר בחוץ........... את יודעת אני אומרת זאת גם לעצמי, כי רק בעלי ואני בבית והוא אוכל אחד או שניים לא חשוב של מה, ואני מחסלת את הקופסא.......................... יופי של ירידה ואולי היא עשתה "סיפתח" לבאות אחריה......... מאחלת לך סופ"ש מעולה מעולה ומוצלח נשיקות דני edited by dany on 10/28/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 10:50
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקרה, כל הכבוד לך! רק ככה מצליחים!!!!1 יום נהדר ואחלה סופ"ש
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 10:25
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כל הכבוד לך, קשה מאוד לעמוד בפיתויים של מקס ברנר
יש להם דברים מדהימים וטעימים....
כשרוצים יכולים....המשיכי כך,
סופ"ש נפלא....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 08:30
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה אני לא חושבת שלרדת 900 גרם זה לא תוצאות מדהימות, במיוחד אחרי תקופה ארוכה של דשדוש. חוץ מזה יקירתי את התוצאות רואים עם הזמן וכמו שאת מתמידה עכשיו אני בטוחה שעוד שבוע שבועיים תסתכלי במראה ותראי את השינוי. אנחנו כאן ממשיכות ביחד אז בהצלחה ונכון, לא מתייאשות. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 08:11
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
אשירה יקירתי, כל הכבוד על העמידה מול הפיתויים בגבורה. אכן רואים שעשית את השינוי ואת הרבה יותר חזקה מבעבר. תנצלי את הגל הזה והמשיכי איתו אני בטוחה שהשקילה הקרובה תהיה מנצחת, שוב תבוא ירידה. המשיכי כך, שאפתנית
שאפתנית יקרה, אני מרגישה שאנחנו יחד לאחרונה על הגל הטוב עם עוד חברי פורום. עדיין איני רואה תוצאות מדהימות במשקל, אבל הפעם החלטתי לא להיות קטנת אמונה ולא להתיאש מכך. אני יודעת שאם אתמיד גם הירידה תבוא, ובינינו, איזו ברירה אחרת יש לנו...
אלף תודות על העידוד והחיזוק, אני שואבת ממך המון כוח!!!
שיהיה לך יום נפלא,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 08:04
|
דובונית אכפת לי כתב:
אשירה חמודה כל הכבוד לך גאה בך עד מאוד האמיני לי זה לא שווה לקלקל מלבד זאת אני חושבת שכדי לכנס את בני המשפחה לשיחה ולנסות להסביר שעדייף שיעשו כאלה דברים כשאת לא בבית ושיסיימו זאת ואם לא אז שיחביאו את זה מפניך תאמרי כי את חכמה ואישה ואמא נפלאה בכל אך כאן מותר לך ואת מבקשת קצת עזרה בהצלחה בהמשך ואנו כאן edited by דובונית אכפת לי on 10/28/2010
דובונית יקרה,
באמת לא שווה לקלקל והפעם הצלחתי, קמתי בבוקר אחרי לילה ללא נזקים.
אני יכולה לבקש את בני משפחתי כל דבר, הם בטוח ישתדלו לעזור לי, אבל מאחר וזה היה ארוע חד פעמי איני רוצה להפוך את העניין לנושא שדנים בו. כמובן שאם זה יהפוך לדבר של קבע אנקוט בעמדה אחרת.
בדרך כלל אני היא זו שעושה את הקניות ושאחראית על מה שיש או אין בבית, ואני היא זו שמכניסה הבייתה, באמתלות שונות, כל מיני מוקשים.
המון תודה ויום טוב,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 07:46
|
dany כתב:
אין מילים אני גאה בך את ממש הופכת לסמל ודוגמא נותנת כוחות לאחרים מקווה שהיום לא תתקלי במקס ברנר לצורותיו שיהיה לך סופ"ש נהדר אשירה לך שיר נשיקה וחיבוק באהבה דני
דני מתוקה,
סמל ודוגמה?... עדיין אני מרגישה מאוד רחוקה מזה, עדיין אני מרגישה שאני בתחילת הדרך, אבל עם תקווה.
הבוקר קמתי, הסיר בכיור עם מים (כלומר הסכנה עברה) ונותר רק המתכון על השיש. העזתי להציץ במתכון, בבוקר אני הרבה יותר חזקה, ואני מרוצה מעצמי, אולי זו התחלה של ידידות מופלאה ביני ובין השפיות...
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 07:34
|
אקורדיאון כתב:
אשירה אין כמוך,זאת השליטה שאנו שואבים ממירי ומהפורום המדהים. יום נהדר והמשיכי.יישר כח!
אקורדיאון יקרה,
תודה על החיזוק והעידוד,
את הסמן הימני שלי, בזכות הסיפור שלך התחלתי להאמין שאולי, אולי אני גם יכולה.
יום נפלא,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 07:32
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה כתב:
hadasosh1 כתב: יואו אשירה איזה אופי כל הכבוד!!! מחר בבוקר שתחשבי על זה תשמחי כל כך שלא טעמת, המשיכי כך-תזכרי את מה שמירי אומרת-התמדה וסבלנות,הגוף זוכר הכל טוב ששיתפת עדיף מלאכול את השטויות האלה,עד כמה שהם טעימים(גם לי יש מחלת שוקולד ואני לא מתחילה כי זה לא יגמר טוב) המון הצלחה בהמשך ההתמודדות מול האוכל ובשקילה השבועית תעדכני חיבוק הדס הדס יקרה, גם אצלי שוקולד זה המוקש הגדול ביותר ואין פה פשרות, זה או הכל או לא כלום. בשביל זה בדיוק אנחנו אצל מירי ואנחנו פה בפורום, לחזק ולהתחזק. יופי שאת נכנסת כעת הרבה לפורום, זה עוזר מאוד!!!! ותודה על הפירגון,
אכן המתוקים הם גם המוקש עם המון חומר נפץ שלי.אסור שיהיה בבית ויעמיד אותנו בנסיון.בהצלחה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 07:30
|
hadasosh1 כתב:
יואו אשירה איזה אופי כל הכבוד!!! מחר בבוקר שתחשבי על זה תשמחי כל כך שלא טעמת, המשיכי כך-תזכרי את מה שמירי אומרת-התמדה וסבלנות,הגוף זוכר הכל טוב ששיתפת עדיף מלאכול את השטויות האלה,עד כמה שהם טעימים(גם לי יש מחלת שוקולד ואני לא מתחילה כי זה לא יגמר טוב) המון הצלחה בהמשך ההתמודדות מול האוכל ובשקילה השבועית תעדכני חיבוק הדס
הדס יקרה,
גם אצלי שוקולד זה המוקש הגדול ביותר ואין פה פשרות, זה או הכל או לא כלום. בשביל זה בדיוק אנחנו אצל מירי ואנחנו פה בפורום, לחזק ולהתחזק.
יופי שאת נכנסת כעת הרבה לפורום, זה עוזר מאוד!!!!
ותודה על הפירגון,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 07:19
|
ענת כתב:
אשירה יקירה, את גדולה מהחיים!!!!אלופה, הרווח כולו שלך גאה בך שעמדת בפיתויים ובמכשולים, המשיכיכך!!!!
תודה ענתי,
גם על המחמאות וגם על היותך כוח מדרבן לכולנו.
הלילה עבר בשלום והבוקר התחיל עם הרגשה נהדרת.
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 07:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
אשירה יקירתי, כל הכבוד על העמידה מול הפיתויים בגבורה. אכן רואים שעשית את השינוי ואת הרבה יותר חזקה מבעבר. תנצלי את הגל הזה והמשיכי איתו אני בטוחה שהשקילה הקרובה תהיה מנצחת, שוב תבוא ירידה. המשיכי כך, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 07:05
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אשירה חמודה כל הכבוד לך גאה בך עד מאוד האמיני לי זה לא שווה לקלקל מלבד זאת אני חושבת שכדי לכנס את בני המשפחה לשיחה ולנסות להסביר שעדייף שיעשו כאלה דברים כשאת לא בבית ושיסיימו זאת ואם לא אז שיחביאו את זה מפניך תאמרי כי את חכמה ואישה ואמא נפלאה בכל אך כאן מותר לך ואת מבקשת קצת עזרה בהצלחה בהמשך ואנו כאן edited by דובונית אכפת לי on 10/28/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|