|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/10/2010 05:51
 dany Posts: 19819
|
אין מילים אני גאה בך את ממש הופכת לסמל ודוגמא נותנת כוחות לאחרים מקווה שהיום לא תתקלי במקס ברנר לצורותיו שיהיה לך סופ"ש נהדר אשירה לך שיר נשיקה וחיבוק באהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 05:36
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה אין כמוך,זאת השליטה שאנו שואבים ממירי ומהפורום המדהים. יום נהדר והמשיכי.יישר כח!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 01:21
 tutit Posts: 2431
|
יואו אשירה איזה אופי כל הכבוד!!! מחר בבוקר שתחשבי על זה תשמחי כל כך שלא טעמת, המשיכי כך-תזכרי את מה שמירי אומרת-התמדה וסבלנות,הגוף זוכר הכל טוב ששיתפת עדיף מלאכול את השטויות האלה,עד כמה שהם טעימים(גם לי יש מחלת שוקולד ואני לא מתחילה כי זה לא יגמר טוב) המון הצלחה בהמשך ההתמודדות מול האוכל ובשקילה השבועית תעדכני חיבוק הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 00:19
 ענת Posts: 3849
|
אשירה יקירה, את גדולה מהחיים!!!!אלופה, הרווח כולו שלך גאה בך שעמדת בפיתויים ובמכשולים, המשיכיכך!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 23:55
 אשירה Posts: 4292
|
תרחיש א': אסף, בני, במסגרת שחרורו מקבע מקבל כל מיני מתנות. לפני כמה ימים ראיתי בחדרו קופסת קרטון גדולה, עגולה ודקורטיבית. פתחתי ומה היה בה? לא מעט קופסאות פח בגדלים שונים ובצורות שונות עם הסמל של מקס ברנר. בתוך כל קופסת פח קטנה, אני מניחה, יש שוקולדים בטעמים שונים. לא התאפקתי ובדקתי וחלק מהקופסאות כבר נפתחו, כלומר אפשר לטעום ואיש לא ידע כי בא אל קירבי..... סגרתי מהר, יצאתי מחדרו ושכחתי מהעניין (פלא בפני עצמו).
תרחיש ב': אתמול בפותחי את המקרר ראיתי בתוכו 2 שמנות מתוקות לקצפת. מאחר ולא אני קניתי אותן החלטתי לא לחקור את העניין.
תרחיש ג': הערב, אסף במטבח, בידו האחת חבילת שוקולד ובשניה פרוספקט עם הלוגו של מקס ברנר, הוא מבקש ממני כלי להמסת שוקולד, מסתבר שהוא הולך להכין לעצמו משקה א לה מקס ברנר לפי מתכון אורגינל. לא חקרתי, לא שאלתי, נתתי לו כלי מתאים ויצאתי מהמטבח. לאחר זמן מה, באה השאלה: "את רוצה לטעום?" אמרתי לא, תודה. "למה? רק כפית!" הסברתי לו שכל זמן שאני לא טועמת עדיין יש לי סיכוי, אם אטעם ולו כפית קטנה, הלך עלי הלילה... או שאגמור את כל הכמות או שאתפתל ביסורים קשים עד שמישהו אחר יסיים את זה.
בעלי, לעומת זאת, טעם, שיבח והילל, ואז אמר: אני לא אוכל זאת עכשיו, כי בלילה אני לפעמים קצת רעב ואז אני אקח.
כעת, הכלי עם מקס ברנר על הכיריים, אני אכלתי את הטונה עם השעועית הירוקה שלי שהיו מאוד טעימים, וכעת מייחלת לקום בבוקר ולהיווכח שהאפיזודה חלפה עברה לה בלי להותיר נזקים...
לילה מתוק לכולם,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|