28/10/2010 07:01
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בלונדה חמודה שמחה שאת שוב בדרך המלך הגבתי לך בפרטי שמחה שבתך חשה בטוב יותר ובהצלחה בהמשך ולכל השאר סבלנות והתמדה ישנו בסוף גם את המחשבה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 01:31
 tutit Posts: 2431
|
הי בלונדית שמחה לשמוע שהנסיכה שלך חוזרת לגן כיף לך שקיבלת מחמאות אני כ"כ מחכה לזה כבר(טוב אני לא הרבה זמן פה רק כמה חודשים) שמחה שאת קרובה למשקל היעד,יהיה טוב בשבת חתן בטוח -סומכת עלייך הרבה הצלחה לכולנו בהתמודדות מול האוכל אוטוטו סופ"ש
הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 15:49
 dany Posts: 19819
|
אורלי כתבתי להתרחק מהשולחן........... ערב נהדר דני אורלי דריקס כתב:
קטן עליך שבת חתן לאכול לפי הכללים: צלחת אחת, רק דברים מעניינים ושונים, כוס מים גדולה ביד, להתרחק מהשולחן, ללכת עםבגדים צמודים צמודים, אולי לאכול משהו לפני בבית.......... ומחשבות חיוביות ואנרגיות נהדרות כי את יכולה .......... ושבוע הבא ירידה ירידה. נשיקות דני דני לקחתי לתשומת לבי את הטיפים שלך ובגדול וגם לא לשבת קרוב לשולחן זה המון עוזר ולהתעסק עם הילדים... בלונדה איזה כיף לקבל מחמאות ובטוחה שהיית נראית 10 והאמת אין כמו שמלה שחורה וקטנה הכי הכי בעולם
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 14:33
 אורלי דריקס Posts: 195
|
קטן עליך שבת חתן לאכול לפי הכללים: צלחת אחת, רק דברים מעניינים ושונים, כוס מים גדולה ביד, להתרחק מהשולחן, ללכת עםבגדים צמודים צמודים, אולי לאכול משהו לפני בבית.......... ומחשבות חיוביות ואנרגיות נהדרות כי את יכולה .......... ושבוע הבא ירידה ירידה. נשיקות דני
דני לקחתי לתשומת לבי את הטיפים שלך ובגדול וגם לא לשבת קרוב לשולחן זה המון עוזר ולהתעסק עם הילדים...
בלונדה איזה כיף לקבל מחמאות ובטוחה שהיית נראית 10 והאמת אין כמו שמלה שחורה וקטנה הכי הכי בעולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 11:55
|
קטן עליך שבת חתן לאכול לפי הכללים: צלחת אחת, רק דברים מעניינים ושונים, כוס מים גדולה ביד, להתרחק מהשולחן, ללכת עםבגדים צמודים צמודים, אולי לאכול משהו לפני בבית.......... ומחשבות חיוביות ואנרגיות נהדרות כי את יכולה .......... ושבוע הבא ירידה ירידה. נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 11:16
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה שמחתי לקרוא שהנסיכה מרגישה יותר טוב ושאת היית אתמול במקום האמיתי של המחמאות נכון שחבל עכשיו לקלקל אחרי מחמאות כאלו? אז מה עושים כולנו יודעים שמחי אותנו בשבוע הבא עם ירידה מה את אומרת? אוהבת אותך ושוב רוצה לראותך כבר יום נעים לך יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 10:09
 דפי Posts: 1126
|
בלונדה יקרה טוב לשמוע שהכל בסדר. לתראי את תעברי הכל בהצלחה. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 09:11
 רעותה Posts: 869
|
בלונדה בוקר טוב ,
נשמע מעולה ואיזה הרגשה מדהימה.
שמחה לשמוע שהנסיכה התאוששה.
יום טוב
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 09:11
 רעותה Posts: 869
|
בלונדה בוקר טוב ,
נשמע מעולה ואיזה הרגשה מדהימה.
שמחה לשמוע שהנסיכה התאוששה.
יום טוב
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 08:52
 בלונדה.... Posts: 3603
|
dany כתב:
בלונדה אהובה שאת רוצה אפילו דרך הקיר את עוברת נעבור גם את הסופ"ש בשלום אמן נשיקות\דני
תודה דני...
מקווה יום שבת יש שבת חתן וזה במסעדה ,
מזל שזה לפחות בצהריים......
יום נפלאאאא נשיקות חזרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 08:51
|
אקורדיאון כתב:
בלונדה.... כתב: תודה רבה אקו , ענת, שאפתנית,ודני... שנסיכה בסדר ברוך השם היום אני אקח אותה כבר לגן.
אתמול היתה חתונה מדהימה, קיבלתי מחמאות אין סופיות כמו שאומרים כל
אישה צריכה שתיהיה לה בארון שמלה קטנה שחורה , זה עושה פלאים.
אנשיפ לא הפסיקו לגשת אליי והיה כיף כיף כיף, לא הפסקתי לרקוד לשניה
ובנינו האוכל היה "פלצני" מידי בשבילי ולא כזה טעים ששווה להכניס אותו לפה
אז גם לא אכלתי כלום חוץ משני ביסים של דג סלמון שטעמתי.
בכל מקרה בנות יקרות יום טוב ועוד מעט מתחיל סופ"ש ...
אז שוב תודה לכולכן על הדאגה...
נשיקות יופי שמחה לשמוע שהקטנה בסדר,את יקירתי בכל מקרה יפיפית הכוכבים על הר הכרמל ובטח בשמלה קטנה שחורה שיהיה לך יוםקסום ומוצלח לא פחות,נשיבוקים.
תודה רבה נשיקות ...........
יום מקסים וסופ"ש נפלאאא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 08:51
|
אשירה כתב:
בלונדה יקרה, כל הכבוד לך!!! אינני מכירה אותך אבל מה שבטוח זה שבשביל להראות טוב ב"שמלה שחורה קטנה" צריך להראות טוב, נקודה, ובטח אי אפשר עם עודף משקל. לכן אני מתארת לעצמי שאת נראית פצצה.
מלבד זאת, להתעלם מהאוכל, ולא משנה מאיזו סיבה, גם לזה צריך להיות בשלב מתקדם באוניברסיטה של מירי.
אז שוב, כל הכבוד ובריאות לנסיכה,
אשירה יקרה ,
להיעלם מרוב רזון עדיין לא נעלמתי אחרת לא הייתי פה יש לי עוד כמה ק"ג להגיע לאושר
אבל אין ספק ששמלה שחורה עושה את העבודה.
ובקשר לאוכל התעלמתי ממנו כי פשוט לא היה טעים, אני בטוחה שאם היה משהו טעים הייתי אוכלת
או לפחות טועמת מהטעים וממה שאין בבית, אני 8 שנים אצל מירי וזה די נדיר שאני מתעלמת מאוכל..חחח
תודה רבה וסופ"ש נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 08:44
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בלונדה.... כתב:
תודה רבה אקו , ענת, שאפתנית,ודני... שנסיכה בסדר ברוך השם היום אני אקח אותה כבר לגן.
נשיקות
יופי שמחה לשמוע שהקטנה בסדר,את יקירתי בכל מקרה יפיפית הכוכבים על הר הכרמל ובטח בשמלה קטנה שחורה
שיהיה לך יוםקסום ומוצלח לא פחות,נשיבוקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 08:36
|
בלונדה אהובה שאת רוצה אפילו דרך הקיר את עוברת נעבור גם את הסופ"ש בשלום אמן נשיקות\דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 08:34
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה כתב:
בלונדה יקרה, כל הכבוד לך!!! אינני מכירה אותך אבל מה שבטוח זה שבשביל להראות טוב ב"שמלה שחורה קטנה" צריך להראות טוב, נקודה, ובטח אי אפשר עם עודף משקל. לכן אני מתארת לעצמי שאת נראית פצצה.
מלבד זאת, להתעלם מהאוכל, ולא משנה מאיזו סיבה, גם לזה צריך להיות בשלב מתקדם באוניברסיטה של מירי.
אז שוב, כל הכבוד ובריאות לנסיכה, -- אשירה יקרה כתבתי על זה הבוקר אני עשרים שנה אצל מירי ועוד לא למדתי,צריך ניתוח מוח כמו שדני אומרת.אבל אנחנו ממשיכם בדרך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 07:59
 אשירה Posts: 4292
|
אז שוב, כל הכבוד ובריאות לנסיכה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 07:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד בלונדה והידד על המחמאות, זכית בהם ביושר!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 07:48
 ענת Posts: 3849
|
איזה יופי כיף לשמוע!!!!!אלופה המשיכי כך בטוחה שנראית נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 07:45
|
תודה רבה אקו , ענת, שאפתנית,ודני... שנסיכה בסדר ברוך השם היום אני אקח אותה כבר לגן.
נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 07:03
 ענת Posts: 3849
|
תעדכני בלונדה מה קורה איתך ועם הנסיכה
|
0