הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בזכות מירוש שלנו אני הולכת לישון עם חיוך..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/10/2010 09:55

קרנושה
קרנושה
אתן כולכן מקסימות, נפלאות, יקרות, אהובות, ויש לנו מקור השראה בהחלט מיוחד וייחודי לכך..
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2010 06:56

נחושה
נחושה
קרנושה וכולן,
נכון לגמרי, שתמיד נעלה כיתה ונהיה מאושרות כי זה בהחלט המקום הנכון להיות בו.
ואני מוסיפה, לא משנה מה היה היום ומה צפוי לנו מחר, תמיד ללכת לישון עם מחשבה אחרונה מתוקה וחיוך וכך גם לפתוח את היום
יום נפלא
smile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/10/2010 06:50

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
תמשיכי לחייך מקסימונת smile
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2010 17:05

דפי
דפי
קרנושה
תמשיכי לחייך ולהיות מאושרת.
הצלחה בכל
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2010 16:48

tutit
tutit
לקרנושה היפה
שמחה בשבילך שנרדמת ככה מאושרת עם הרבה מצב רוח ואנרגיה חיובית
מחכה גם להיטען מחדש מחר בהרצאה באינטרנט
המון הצלחה לכולנו
הדס
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2010 11:30

רבקה
רבקה
קרנושקה שתמיד ילווה אותך חיוך ומצב רוח טוב
ואושר יהיה מקום משכן אצלך
אכן צדקת בכל מה שכתבת
ואני ובטוחה שכולנו כאן מסכימים על כל הנאמר
שיהיה רק טוב לכולנו והצלחה ביישום
חיבוק ונשיקה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2010 09:43

קרנושה
קרנושה
קרולין כתב:
קרנושה יפה שלי,
איך אפשר לא לאהוב אותך???????????? את מ ק ס י מ ה ומיוחדת במינה....עלייך נאמר: יפה מבפנים ומבחוץ. נקודה.

שמחה שאת מאושרת, מצטרפת לכל מילה על מירי והחוג שלה...רק דברים טובים קורים לנו יחד איתה....והיא אכן ה מורה לאיכות חיים.

אוהבת אותך, מחבקת אותך ומנשקת אותך חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

שיהיה לך יום מקסים ורק טוב תמיד.

קרולין.smile

קרולינהההההה יפה שלי!!!
תודה רבה אהובתי החתיכה והדוגמא למופת עבור כולנו, יא מודליסטית! אני מתה עלייך ושולחת לך ים של חיבוקים ונשיקות חמות חמות,
כבר מתגעגעת...
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2010 09:42

קרנושה
קרנושה
miribelkin כתב:
קרנושה היפה את כותבת כל כך יפה ומרגש, אני ממש מסמיקה. תודה.אוהבת מאד מירי

מגיע לך כל הפרגונים שבעולם אהובה! אני מרגישה כמו מי שקיבלה דלק והמון ממנו אתמול..תודה אהובתי המלכה שלי!
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2010 09:38

קרולין
קרולין
קרנושה יפה שלי,
איך אפשר לא לאהוב אותך???????????? את מ ק ס י מ ה ומיוחדת במינה....עלייך נאמר: יפה מבפנים ומבחוץ. נקודה.

שמחה שאת מאושרת, מצטרפת לכל מילה על מירי והחוג שלה...רק דברים טובים קורים לנו יחד איתה....והיא אכן ה מורה לאיכות חיים.

אוהבת אותך, מחבקת אותך ומנשקת אותך חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

שיהיה לך יום מקסים ורק טוב תמיד.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2010 09:18

miribelkin
miribelkin
Administrator
קרנושה היפה את כותבת כל כך יפה ומרגש, אני ממש מסמיקה. תודה.אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2010 07:55

שאפתנית
שאפתנית
איזה כייף לשמוע שאתן נטענות כל שבוע מחדש עם ההרצאות החשובות של מירי. זה אכן נותן כוחות. כייף לשמוע קרנושה שעלית למיטה עם חיוך על הפנים ובטח חלמת חלומות מתוקים, התעוררת עם חיוך וכל שנותר לי זה לאחל לך שהיום שלך יהיה מלא חיוכים ושמחה.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2010 07:00

ענת
ענת
קרנושה אני שמחה שאת מואשרת
אכן הרצאה היתה מדהימה!!!ומאחלת לך תמיד לפגוש אנשים מפרגנים
וטובים כי יש כאלה כמו הפורום הנפלא
ושתמיד יהיה חיוך על פנייך
0 קישור קבוע (Permalink)
27/10/2010 05:01

אקורדיאון
אקורדיאון
בקר טוב קרנושקה, מכיוון ששמעתי את ההרצאה,מבינה בדיוק לתחושותייך,
קבלנו דלק להמשך ההתמודדות ולחיים בכלל.
+1 קישור קבוע (Permalink)
26/10/2010 23:45

אשירה
אשירה
קרנושה יקרה,
דברייך מחממים את הלב,
ולי לא נותר אלא לצפות ליום חמישי כאשר תעלה ההרצאה לאינטרנט,
באהבה ופירגון,Kissing

--
אשירה
26/10/2010 23:44

dany
dany
קרנושה לילה טוב
ואני מאושרת שאת מאושרת
נשיקות
דני
erbyקרנושה כתב:
תשמעו, מה אני אגיד..אין לי מילים עליה..באמת יאמר לזכותה שכל יום שלישי אני יוצאת מחוזקת, מאושרת, חושבת, מפנימה, מתרגשת עד דמעות
בתוך הגרון ומזדהה עם כל מילה של מורתנו האהובה.
היום לא היה לי רכב וממש תכננתי כבר לקחת מונית למירי כי אין מצב שאני לא מגיעה, אז חברה מאד טובה אמרה לי שתקח אותי כי היא יודעת כמה החוג של מירי חשוב לליבי ולנפשי. בכלל, איזה בחורה, מזל גדול נפל בחייקי שייש כאלו אנשים בחיי!

אבל יותר חשוב, הרצאה מדהימה, פרגון גדול, נתינה ע צ ו מ ה בכל מילה, מכל הלב ובאמת כל התודות והאהבה שבעולם מגיע לך אהובתי.
שלימדת אותי החל מלשתות מיים, השרשת בי יסודות ולימדת איך להיות טוב כלפי עצמך, גם אם חטאת, בלעת ושילמת..בלי לשפוט, עם המון הבנה,
אהבה וסבלנות.

תלכו השבוע לשמוע את ההרצאה-היא מדהימה (כמו תמיד) אבל באמת התרגשתי, אני תמיד הייתי בן אדם מפרגן חם, אוהב ומעניק בלי לבקש תמורה,
אבל אני יודעת שאצל מירי לומדים את בית הספר של החיים, הנתינה היא הרבה מעבר לתשלום חודשי, האהבה והיחס החם, המלחמה בקילוגרמים,
ההתמודדות היומיומית והכל לא מתקרב למילותיה של מירי. הלוואי שכל שמנמן יחשוב פעמיים לפני שהוא חותך לעצמו את הקיבה, שאנשים באמת יבינו
שייש דרך אחרת, שייש עם מי להתמודד ויש מנצחת גדולה על כל התזמורת הזו.

אז אני הולכת לישון עם חיוך ענקי על הפנים. כי אני מאושרת שאני במקום הנכון, עם המדריכה הכי טובה שאפשר לבקש, עם החברות שלי מהחוג וכל הנישוקים והחיבוקים שאני מקבלת...לא מובן מאליו! ותודה.

תודה לך מירוש אהובתי, האחת והיחידה. לילה טובsmile
26/10/2010 23:41

קרנושה
קרנושה
תשמעו, מה אני אגיד..אין לי מילים עליה..באמת יאמר לזכותה שכל יום שלישי אני יוצאת מחוזקת, מאושרת, חושבת, מפנימה, מתרגשת עד דמעות
בתוך הגרון ומזדהה עם כל מילה של מורתנו האהובה.
היום לא היה לי רכב וממש תכננתי כבר לקחת מונית למירי כי אין מצב שאני לא מגיעה, אז חברה מאד טובה אמרה לי שתקח אותי כי היא יודעת כמה החוג של מירי חשוב לליבי ולנפשי. בכלל, איזה בחורה, מזל גדול נפל בחייקי שייש כאלו אנשים בחיי!

אבל יותר חשוב, הרצאה מדהימה, פרגון גדול, נתינה ע צ ו מ ה בכל מילה, מכל הלב ובאמת כל התודות והאהבה שבעולם מגיע לך אהובתי.
שלימדת אותי החל מלשתות מיים, השרשת בי יסודות ולימדת איך להיות טוב כלפי עצמך, גם אם חטאת, בלעת ושילמת..בלי לשפוט, עם המון הבנה,
אהבה וסבלנות.

תלכו השבוע לשמוע את ההרצאה-היא מדהימה (כמו תמיד) אבל באמת התרגשתי, אני תמיד הייתי בן אדם מפרגן חם, אוהב ומעניק בלי לבקש תמורה,
אבל אני יודעת שאצל מירי לומדים את בית הספר של החיים, הנתינה היא הרבה מעבר לתשלום חודשי, האהבה והיחס החם, המלחמה בקילוגרמים,
ההתמודדות היומיומית והכל לא מתקרב למילותיה של מירי. הלוואי שכל שמנמן יחשוב פעמיים לפני שהוא חותך לעצמו את הקיבה, שאנשים באמת יבינו
שייש דרך אחרת, שייש עם מי להתמודד ויש מנצחת גדולה על כל התזמורת הזו.

אז אני הולכת לישון עם חיוך ענקי על הפנים. כי אני מאושרת שאני במקום הנכון, עם המדריכה הכי טובה שאפשר לבקש, עם החברות שלי מהחוג וכל הנישוקים והחיבוקים שאני מקבלת...לא מובן מאליו! ותודה.

תודה לך מירוש אהובתי, האחת והיחידה. לילה טובsmile

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בזכות מירוש שלנו אני הולכת לישון עם חיוך..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!