28/10/2010 06:38
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נהדרת שעברת זאת בהצלחה בהמשך... לי אישית במסגרת התפריט למרות שהיום מירי מנהיגה שיטה אחרת אני ודובון בשיטה הישנה עדיין עם ארטיק דיאט ובערב זה מאוד מספק ועוזר לכל אחד זה אישי בהצלחה edited by דובונית אכפת לי on 10/28/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 08:35
 אקורדיאון Posts: 16381
|
OB כתב:
תודה לכולם, המשבר אכן עבר בשלום, הכנתי כוס תה, ואמרתי שאני לא מכינה עדיין יוגורט, אני קודם אשתה אותו ואראה אם אני מצליחה להסתפק.. זה לא היה הכי קל, אבל אכן אחרי התה נשארתי במיטה ולא לקחתי דבר נוסף!!! תודה רבה לכולכן על התמיכה, אין ספק שזה עזר לי לפתוח את היום בבוקר עם יותר כוחות כל הכבודדד את על הדרך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 07:43
 OB Posts: 38
|
תודה לכולם, המשבר אכן עבר בשלום, הכנתי כוס תה, ואמרתי שאני לא מכינה עדיין יוגורט, אני קודם אשתה אותו ואראה אם אני מצליחה להסתפק.. זה לא היה הכי קל, אבל אכן אחרי התה נשארתי במיטה ולא לקחתי דבר נוסף!!! תודה רבה לכולכן על התמיכה, אין ספק שזה עזר לי לפתוח את היום בבוקר עם יותר כוחות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 06:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
OB בוקר טוב, אני מקווה שעברת את המשבר בהצלחה (לצערי הרב משברים עוד יתקפו אותנו ולכן יש צורך להיות מוכנים מבעוד מועד). שיהיה לך יום טוב!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 06:22
 אורלי דריקס Posts: 195
|
מקווה שעבר חלק המשברון הזה, איזה סיוט שזה קורה זו הסיבה שתמיד אני דואגת שיהיה לי במקרר ביצה קשה לשעת חירום המשך יום טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 04:58
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אשירה כתב:
OB יקרה, התחושה מוכרת אבל עצתי לך דוקא לא לקחת עכשיו משהו מתוק, גם לא ממתיק מלאכותי, כי זה רק עושה חשק לעוד. נסי משהו משביע וסותם כמו ביצה קשה או טונה עם איזה תבלין מעניין! הכי טוב במצב הזה באמת ללכת לישון, או שאם השינה לא באה אז להיצמד לאיזו תכנית מעניינת בטלביזיה או סרט, ולחילופין הפורום יכול לשמש תחליף נהדר בשעה הזאת.... בהצלחה ולילה טוב,
אכן מצטרפת לכל מילה.מקווה שעברת את המשבר בהצלחה.בקר טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 23:53
 אשירה Posts: 4292
|
OB יקרה, התחושה מוכרת אבל עצתי לך דוקא לא לקחת עכשיו משהו מתוק, גם לא ממתיק מלאכותי, כי זה רק עושה חשק לעוד. נסי משהו משביע וסותם כמו ביצה קשה או טונה עם איזה תבלין מעניין! הכי טוב במצב הזה באמת ללכת לישון, או שאם השינה לא באה אז להיצמד לאיזו תכנית מעניינת בטלביזיה או סרט, ולחילופין הפורום יכול לשמש תחליף נהדר בשעה הזאת.... בהצלחה ולילה טוב,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 23:16
 dany Posts: 19819
|
מקווה שכבר תקראי את זה בבוקר כי הלכת לישון ללא כל נפילה לילה טוב וחלומות פז דני OB כתב:
היי כולם, אני צריכה את עצתכם.. אני מותשת מעייפות מהיום הזה, השעה עשר ואני מרגישה ששתיים בלילה. אני עוד לא מוכנה ללכת לישון, ובא לי משהו מתוק... אז חוץ מתה... שאני באמת הולכת לעשות תכף, מה אני יכולה לאכול שיהיה מתוק וכיף?!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 22:16
|
תודה מירי, זה בדיוק מה שאני הולכת לעשות!!! לילה טוב!!!
קחי יוגורט לבן 3 אחוז ושימי ממתיק ותאכלי לאט לאט. אותו דבר עם גבינה לבנה. אני עכשיו שמתי בפה 2 מסטיקים של אורביט בטעפ פירות.לילה טוב תלכי לישון. אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 22:14
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יקירתי תקחי יוגורט לבן 3 אחוז ושימי ממתיק ותאכלי לאט לאט. אותו דבר עם גבינה לבנה. אני עכשיו שמתי בפה 2 מסטיקים של אורביט בטעפ פירות.לילה טוב תלכי לישון. אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 22:11
|
היי כולם, אני צריכה את עצתכם.. אני מותשת מעייפות מהיום הזה, השעה עשר ואני מרגישה ששתיים בלילה. אני עוד לא מוכנה ללכת לישון, ובא לי משהו מתוק... אז חוץ מתה... שאני באמת הולכת לעשות תכף, מה אני יכולה לאכול שיהיה מתוק וכיף?!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|