28/10/2010 06:17
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דובנית חמודה בורכה השבה לפורום וכל הכבוד לירידה עד כה מאחליםם לך המון בהצלחה בהמשך דרכך את יכולה ואנו איתך אחלה סופש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 15:57
 dany Posts: 19819
|
דובונית יקרה מאחלת לך המון הצלחה עכשיו שאת נכנסת לשלב ב' עזרת כוח ומרץ והופה לדרך, כולנו פה נותנים לך יד בכדי שתצליחי. ערב נהדר חיבוק לעידוד דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 13:10
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן דובונית מפ"ח לקחת קצת חופשה אספי כוחות מחודשים והתחילי במשנה מרץ הרי כפי שאת כותבת כל אחד ואחת מאיתנו כיחיד ומיוחד עבור מירי,שאבי ממנה את הכח
וכמובן אנחנו כאן רק במטרה אחת,לתמוך לפרגן ולחבק,שהרי כלנו באותה סירה.
המון המון הצלחה,את יכולה,25 ק"ג הישג מופלא!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 12:59
 eitan1 Posts: 50
|
miribelkin כתב:
דובונית יקרה בפת. יופי שנכנסת שוב לפורום, אני רוצה שידעו שאת תלמידה מתמידה ורצינית. ואחרי ירידה יפה של כ25 קג כשאת תקועה המון זמן, את לא מוותרת ומתייאשת וממשיכה עם החיוך היפה שלך להגיע כל שבוע ולהשתדל. אני בטוחה שבקרוב תמשיכי שוב עם עוד סיבוב של ירידה יפה כמו בהתחלה. גאה בך מאד תכניסי לנו תמונה . להתראות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 12:22
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דובונית יקרה בפת. יופי שנכנסת שוב לפורום, אני רוצה שידעו שאת תלמידה מתמידה ורצינית. ואחרי ירידה יפה של כ25 קג כשאת תקועה המון זמן, את לא מוותרת ומתייאשת וממשיכה עם החיוך היפה שלך להגיע כל שבוע ולהשתדל. אני בטוחה שבקרוב תמשיכי שוב עם עוד סיבוב של ירידה יפה כמו בהתחלה. גאה בך מאד תכניסי לנו תמונה . להתראות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 10:47
 אורלי דריקס Posts: 195
|
בהצלחה מכל הלב ואכן ההרצאה הייתה מדהימה ומחזקת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 10:39
 דובונית Posts: 5
|
הי לכולם, אחרי תקופה שלא נכנסתי , הגיע הזמן אחרי ההרצאה ביום א' , פשוט הרגשתי עג כמה למירי איכפת מאתנו. מירי ממש מקסימה מנסה בכל דרך להביע את אהבתה אלינו..איכפתית, אמיתית, כנה ברמות שלא מכירים... זה נותן כח ותחושה של אני חייבת ולו בשביל האהבה אליה . אין ספק כי זו הדרך להניע אותנו לרזות . מקוה כי אכן גם אני אמשיך במגמת ירידה , לא קלה היא הדרך . אך הדבר אפשרי . מחכה כבר למפגש הבא שכל כך מחזק מפעם לפעם יותר . אוהבת אותך - דובונית מפ"ת
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|