28/10/2010 06:11
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד לך שהגעת לתבונות הנכונות אנו כאן ושיהיה המון בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 15:45
 dany Posts: 19819
|
ניקי אהובה המון הצלחה, כבר אמרנו הכל בראש שלנו, ורק אנחנו צריכים לעשות את ההחלטות, אין אף אחד בעולם שיכול לעשות זאת בשבילנו!!! את הופכת לאסרטיבית יותר כל הכבוד. מחזיקה לך אצבעות ערב נהדר באהבה דני
nikname כתב:
לאחר ששיתפתי וקיבלתי תגובות, לאחר שצעדתי עם מיכל שרון ביום א שנתנה לי עוד קצת בראש, בדקתי את עצמי וראיתי שהעליה כבר ניכרת בגוף. לזה לא הייתי מוכנה. כנראה שזה הזבנג שהייתי צריכה. בכל מקרה, אתמול הייתי בבית עם בתי החולה ובישלתי כמה וכמה מתכונים מהפורום וכעת אני מכריזה באופן רשמי על חזרה לענינים. העפתי מהמקרר את העוגה, דחפתי את השוקולד לבעלי ביד ואמרתי לו או תגמור את זה או לפח (למרות שהוא לא אשם- אני קניתי) הבוקר אכלתי יוגורט עם אפרסמון ומקווה שזו התחלה חדשה.
תודה לכולם על העידוד. מבטיחה לכם ולעצמי בעיקר משמעת ורצון ברזל. עד חנוכה אני רוצה 5 ק"ג פחות.
שיהיה יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 12:09
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אורלי דריקס כתב:
בהצלחה ושליטה 
איזו תמונה ,יפה יפה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 12:02
 אורלי דריקס Posts: 195
|
בהצלחה ושליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 09:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
ניקי כל הכבוד, עלית חזרה על דרך המלך ופה נשאר רק להתמיד. יפה שסילקת אויבים והכנת מטעמים. מורל גבוה ואמונה בעצמך בהחלט יעזור לך לעבור את היום והשבוע. המשך הצלחה,שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 08:55
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד יקירתי!!! אני שמחה מאוד אם משהו ממה שאמרתי עזר... שמחתי לקרוא על הבישולים וההתכווננות וכל הכבוד על סילוק האויבים מהבית. תזכרי שתמיד את יכולה לצלצל רגע לפני השבירה והנפילה. שיהיה יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 08:46
 אקורדיאון Posts: 16381
|
nikname כתב:
לאחר ששיתפתי וקיבלתי תגובות, לאחר שצעדתי עם מיכל שרון ביום א שנתנה לי עוד קצת בראש, בדקתי את עצמי וראיתי שהעליה כבר ניכרת בגוף. לזה לא הייתי מוכנה. כנראה שזה הזבנג שהייתי צריכה. בכל מקרה, אתמול הייתי בבית עם בתי החולה ובישלתי כמה וכמה מתכונים מהפורום וכעת אני מכריזה באופן רשמי על חזרה לענינים. העפתי מהמקרר את העוגה, דחפתי את השוקולד לבעלי ביד ואמרתי לו או תגמור את זה או לפח (למרות שהוא לא אשם- אני קניתי) הבוקר אכלתי יוגורט עם אפרסמון ומקווה שזו התחלה חדשה.
תודה לכולם על העידוד. מבטיחה לכם ולעצמי בעיקר משמעת ורצון ברזל. עד חנוכה אני רוצה 5 ק"ג פחות.
שיהיה יום נפלא יופי לקרוא,מבטיחים ,מקיימים!! אנחנו עוקבים,בהצלחההההה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 08:45
 דפי Posts: 1126
|
ניקי התחלה מבורכת. בהצלחה. מניסיון תכיני לך מרק ירקות גדול וכל פעם שתרצי לנשנש , תשתי כוס מרק. זה מאוד עוזר. מכבה שריפות ברגע. בהצלחה דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 08:36
 nikname Posts: 230
|
שיהיה יום נפלא
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|