29/10/2010 05:25
 dany Posts: 19819
|
בוקר טוב והמון הצלחה לכל הבנות שהולכות היום להכין מטעמים לשבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 20:17
 מיכל שרון Posts: 1318
|
הי מייקי, ראית כבר את המתכונים של הפשטידות המעולות ללא פחמימות שהעליתי לפני יומיים? תסתכלי בפורום מתכונים.. אל תתעצלי יקירתי וקומי למטבח.. את תברכי על זה בשבת.. בהבטחה!!! מייקי כתב:
מיכל את פשוט מדהימה כול הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,אני כול יום אומרת מחר אבשל רוכשת מצרכים וזהו אני גאה בך נתת לי מוטיבציה לבשל .בבקשה במידה ויש לך זמן שילחי לנו מתוכנים סופשבו נעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 14:40
 נחושה Posts: 6982
|
מימי כתב:
מזל שעברת לפתח תקוה! זה האויר שעושה חשק לבישולים. כל הכבוד על ההשקעה, בסוף זה משתלם.
נכון באמת מזל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 14:33
|
אלופה אולימפית ומשלנו!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 14:10
 Bמאיה Posts: 118
|
מיכל את פשוט מדהימה כול הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,אני כול יום אומרת מחר אבשל רוכשת מצרכים וזהו אני גאה בך נתת לי מוטיבציה לבשל .בבקשה במידה ויש לך זמן שילחי לנו מתוכנים סופשבו נעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2010 14:05
 מימי Posts: 117
|
מזל שעברת לפתח תקוה! זה האויר שעושה חשק לבישולים. כל הכבוד על ההשקעה, בסוף זה משתלם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 15:53
 dany Posts: 19819
|
אלופת האלופות כבר ידוע שחצי מההצלחה זה התכנון וההכנה מראש.........למען לא ניפול !!!!!!!! כל הכבוד לך יקירתי סמל ודוגמא, ערב נהדר נשיקה וחיבוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 12:48
 רבקה Posts: 8411
|
"אני אלופה או מה " כן את אלופה אמיתית עם כל הבישולים והתכנונים ובכלל מהווה דוגמה למופת , כי כך צריך לנהוג בטוחה שמחכה לך הפתעה השבוע בשקילה חיזקי ואימצי ושוב שימרי על עצמך ובבקשה ליטוף לבוטן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 08:55
 דפי Posts: 1126
|
מיכל חמודה כל הכבוד. ללמוד ממך. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 07:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
מיכלי כבר אמרתי לך שאת מלכה?? כל הכבוד שלא נכנעת לעייפות ועמדת כמו גדולה להכין אוכל. אין ספק שזה גלגל הצלה. גם אני אתמול עמדתי להכין את סיר המרק השבועי למרות העייפות ידעתי שאם אין אני לי מי לי ולכן אני חייבת לדאוג לעצמי אז עמדתי, קילפתי, חתכתי, בשלתי ובסוף הכל עבר דרך הבלנדר הידני והיום יש לי לארוחת הערב מרק ירקות מדהים. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 07:34
|
בלונדה.... כתב:
כל הכבוד מיכלי..... אני אתחיל לאמץ את הרעיון של בישול למספר ימים על מנת
שלא אחזור הביתה ואטרוף את כל המקרר אולי ז מה שיעזור לי לחזור לשיגרת הדיאטה....
אני ממליצה בחום יקירתי... אין מה לעשות כשיש שגרה עמוסה ולו"ז צפוף אין פתרון אחר אלא להקדיש שעתיים שלוש לעניין ולהכין קופסאות מראש. חלק מהדברים אני מכינה בכמות כזו שאני משאירה במקרר ליום - יומיים ומקפיאה עוד חלק לשבוע שאחרי כדי לגוון לנו. אני בטוחה שאחרי שתעשי את זה (ושוב אני ממליצה בחום את הפשטידות המעולות שמחזיקות אותי כל שבוע) תראי איך את מתאפסת וחוזרת למסלול ולשליטה גם בערבים.
שיהיה המשך שבוע נפלא יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 07:11
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כל הכבוד מיכלי..... אני אתחיל לאמץ את הרעיון של בישול למספר ימים על מנת
שלא אחזור הביתה ואטרוף את כל המקרר אולי ז מה שיעזור לי לחזור לשיגרת הדיאטה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 07:03
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מיכל שרון חמודה כל הכבוד על הצעידות מהפוסט הקודם ומקווה שלמרות שלא קל עם הבוטן בבטן את שומרת על עצמך וישנה כמה שניתן ולא מכבידה וכל הכבוד שלמרות כל התיזוזים עמלת והכנת גאה בך יישר כוח אכן אלופה בגישה חיובית ועשייה הכל אפשרי אכן להכין בלי להתעצל כמו שכתבה אקו חלק הבישולים בתהליך זה חלק מעשייה והצלחה ולך יש את זה אז המשיכי כך ואל תשכחי לשמור על עצמך ולא להחסיר מעצמך דבר בהצלחה ומקווים לבשורות טובות מהבדיקות יום מוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 06:06
|
מצטמצמת כתב:
אלופה אמיתית... בבקשה תרשמי את המתכון לפשטידת פטריות ללא פחחמות זה נשמע טובבבב....
מצטמצמת יקרה.. יש לי מספר מתכונים ששמורים לי בקובץ WORD עוד מהפורום הישן.. אני מבטיחה היום למצוא זמן ולהעלות את כולם לפורום מתכונים.. בינתיים תיכנסי כבר הכנסתי את הפשטידה שביקשת...
שיהיה יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 00:54
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יישר כח ,אכן הבישולים לטעמי הם חלק מרכזי בהצלחה. כשיש אוכל מוכן ולא מתחילים לחפש או להגיע מורעבים הביתה ורק
אז חושבים מה אוכלים,מסוכן,מועד לפורענות.
אני נוהגת בדיוק כך ,מבשלת למספר ימים מגוון מאכלים
ואפילו חותכת סלט ליומיים ללא תיבול,נותר טרי במקרר.
שמרי על עצמך יש לך שותף!!!!לילה טובIבוקר טוב
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 00:28
 tutit Posts: 2431
|
מיכל כל הכבוד על הבישולים כבר אמרתי לך שאני אוהבת את הסגנון כתיבה שלך?????? חחחחחח אלופה וחצי... דרך אגב מאיפה המתכונים מהאתר? הרבה הצלחה עד השקילה לכולנו נשיקות הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 23:52
 מצטמצמת Posts: 135
|
אלופה אמיתית... בבקשה תרשמי את המתכון לפשטידת פטריות ללא פחחמות זה נשמע טובבבב....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 23:50
 ענת Posts: 3849
|
בהחלט אלופה, תהי גאה בעצמך....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 22:56
|
גב' שרון היקרה, תעמדי בתור לפרס ישראל!!! מחוננת ושאת חיל ויפייפיית הכוכבים וכותבת בחסד אין כמוךךךךךךךךךךךךךך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 22:37
|
אני קודם כל צנועה כן? למי שלא ידע עד עכשיו... 
אז היה בוקר קשה ועייף... כל היום המשיך בסימן עייפות והכבדה מצד בוטניקו אבל לא נפלתי באוכל, הייתי ממש מוכנה ועוד בחסות קופ"ח כללית תיזזו אותי היום איזה 20 דקות הליכה בין המרפאות אז גם מיני הליכה עשיתי.
אז למה אני אלופה?! כי אחרי כל היום הזה, אחרי עוד 7 שעות עבודה במשרד חזרתי הביתה ואחרי ארוחת ערב מסודרת ומדודה ונטולת פחמימות עמדתי עכשיו שעתיים וחצי ובישלתי לכל השבוע, לא ישבתי לרגע שהעייפות לא תנסה להשתלט עלי מחדש ולהכריע אותי ועשיתי שעועית ירוקה מוקפצת וסיר כדורי בשר ברוטב עגבניות (כמעט נטול פחמימות - רק 400 קלוריות על כל הסיר, מדוד) ופשטידת פטריות נטולת פחמימות ופסטה שקולה ומדודה אחרי בישול תוספת למחר וכמובן - ביצים קשות! בקיצור חבר'ה.. כבר אמרנו מיליון פעם.. מי שמתעצל ולא מבשל ולא משקיע בעצמו לא יכול להתמיד בדיאטה לאורך זמן, לא יכול שלא ליפול על אוכל בחוץ ובלי להרגיש לקלקל לעצמו ולכן אפילו שאני עייפה ומותשת.. אני לא מוותרת... כי מגיע לנו לאכול טעים ומגוון ומבושל ביתי ודיאטטי. אז היום לא עשיתי הליכה אבל בהחלט נתתי עבודה...
עכשיו הגב פתאום התחיל לתת אותותיו וזה בדיוק הזמן שלי ללכת לישון... כל הכבוד לכל המחוננות היומיות.. בקרוב אצלנו (אמן)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|