26/10/2010 19:49

Posts:
|
אני שמחה לדווח שהמרק יצא סוף הדרך - מי ידע שיש לפת צהובה? חשבתי שזה לבן...בכל אופן שמתי הרבה ג'ינג'ר בישלתי הרבה זמן על אש קטנה עם גזר, שום וגם הרבה שמיר, העברתי בבלנדר עכשיו יש לי מרק לכל השבוע...רק לבוא לשים קערה במיקרו ויש ארוחת ערב חמה הא...נפלאות הבישול! אבי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 16:04
 dany Posts: 19819
|
בנות אני לא יודעת יכול להיות ששמעתי כאן בפורום אך אולי לא התחלתי להכניס קולורבי למרק הירקות אחד אני מרסקת ואת השני חותכת קוביות. ממש טעם של תפוחי אדמה. אולי אני מחדשת למישהו אז תהנו. נשיקות דני
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 13:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
אבי תהני מהמרק!!! בטח קר אצלך מאוד, מרק זה בהחלט פתרון לימים קרים... שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 11:31
 רבקה Posts: 8411
|
אבי יקירתי ,אני שמחה לשמוע שאת עושה את מירב המאמצים להצלחה בטוחה שכאשר נתראה בבואך לחופשה נופתע לטובה המשיכי את בדרך הנכונה עם כל ההכנה נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 06:36
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
תהני מהבישולים והישמרי מהקור כל הכבוד שאת מכינה ועושה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 02:18
 tutit Posts: 2431
|
אבי גאה בך על המאמצים ועל הבישולים בהצלחה בשקילה השבועית תעדכני נשיקות הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 01:02
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כל הכבוד ,משקיעה , זה משתלם והמשקל יזמר. בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 00:07
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אבי יקרה ואהובה זה ירק. את יכולה לעשות מרק לערב. איך מזג האויר בלונדון? מתגעגעת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 20:35

Posts:
|
הלפת כאן היא בצבע צהוב בהיר - דומה לדלורית....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 20:34
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
לפת זה ירק טעים אפשר להוסיף לסלק ומתקבל מעדן הלפת מקבל צבע אדום וזה נפלא ומשביע ואפשר לבשל גם טעים בתאבון
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 19:55

Posts:
|
תודה רבה נילי אני בדרכי להכין מרק כתום כבר חורף כאן וקר לי לאכול סלט בערב...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 19:54
 1103 Posts: 5022
|
אבי
לפת - ממשפחת הצנונים,אינו שייך למשפחת הפחממות. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 19:48

Posts:
|
קניתי בסופר תערובת ירקות חתוכים לבישול (טריים) - בצל, לפת, גזר וכרישה כמובן שלא ידעתי שזה לפת זה נראה כמו דלורית צהובה - באתי הביתה והסתכלתי במילון...אז עכשיו אני לא בטוחה אם זה מתאים למרק לערב או לא אשמח לתשובה בדחיפות תודה אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|