26/10/2010 15:30
 dany Posts: 19819
|
אורלי כמה את יפה מהממתתתתתתתתתתתת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 09:59
 אורלי דריקס Posts: 195
|
שמעי קראתי כמה פעמים את הכתוב, פשוט כל מילה שכתבת נכונה ממש אהבתי ונהניתי לקרוא את דבריך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 08:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב נחושה, אני מקווה שאת גם ישנה קצת כי סדר היום שלך נשמע עמוס ביותר. אל תתישי את עצמך. כייף לקרוא את דבריך. שמחה שאת מוצאת זמן לפורום. המשך שבוע קל, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 07:57
 dany Posts: 19819
|
בוקר טוב אישה עסוקה שמחה שבכל זאת את מוצאת זמן לכתוב לנו . הסיפורים שלך הם כל כך מעניינים וחסרים. המשיכי להיות פעילה פעילה...... הזהרי מהפירות היבשים, וסוכרים לא מבוקרים. כי מה לעשות הם מאד אוהבים אותנו ונדבקים ללא הסר. המון הצלחה וכוחות יקירתי שיהיה לך יום נפלא נשיקה ואהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 06:23
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושתית מתוקה מחזקים את ידך לבחירות נכונות ועשייה מתמדת ויחד עם זאת המשיכי לדאוג ולשמור על עצמך תודה שאת איתנו מידי פעם בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 23:48
 ענת Posts: 3849
|
גאה בך יקירה חיבוקי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 23:06
 נחושה Posts: 6982
|
נילוששששששששש, לא יכולה לעזוב את הפורום, אין מצב. אני עם עיניים חצי עצומות ובכל זאת לא מוותרת. גם את חסרה לי מאודדדדדדדדד אני משתדלת לשמור על עצמי אבל רק בסוף היום כשאני מסירה את הנעליים אני רואה ומרגישה את 12 השעות האחרונות!!! אני מקווה שבקרוב תהיינה בשורות טובות ועד אז לילה טוב וחלומות מתוקים נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 23:01
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקרה כאשר תקראי את תגובתי בודאי יהיה כבר בוקר. את חסרה,מתגעגעת אליך.אשתדל לבקרך בהקדם.שמרי על עצמך והשתדלי לא להכנע לעייפות המכשילה.
בשורות טובות
באהבה
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 22:52
|
תודה מקסימות יקרות אכן פיניתי זמן בשבת והלכתי לסרט עם רעותה היקרה היה כיף אמיתי ואני מצפה לפסק זמן נוסף בקרוב היינו יחד באולם אני , רעות וג'וליה רוברטס ויחד הקפנו את הגלובוס בנופים מדהימים ובתובנות על החיים. אני עייפה רק בסופו של יום אבל עייפה אמיתית!!!!!!!! לא לפני שעשיתי עוד סיבוב רגלי עם הכלבה והבעל להתעדכן ולהיות קצת לבד ביחד. לגבי אוכל יש לי מעט נפילות אבל באמת בקטנה במיוחד על פירות יבשים/אגוזים/שתיית מיצים טבעיים שאני מוצאת את עצמי זקוקה לאנרגיה ולא מתחשבנת על קלוריות, בגלל זה כנראה אני יורדת באיטיות אך זה ממש מרים אותי בפיקים של עייפות. זהו, נעצמות לי העיניים וברגע שאני נשכבת אני כמו הבובות שהריסים נסגרים לבד. כמו שאני מתרוצצת יש סיכוי שאהיה ברבי בקרוב...נראה לכם מתגעגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לבנות מופת ולפרלמנטים כולם ולפורום המדהים שלא יוצא לי להתעדכן במה הפסדתי ולמירושששששששששששששש היקרה
נשיקות
נחושתכם edited by נחושה on 10/25/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 21:52
 רעותה Posts: 869
|
מהממת!!!!!!!!!!!!! שולחת לך קצת ,
מאיטליה ,
מהודו באהבה,
ומבאלי המדהימה.
שבוע קל.
וחיבוקים גדולים.
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 17:23
 לייסי Posts: 623
|
נחושה - כמה טוב לשמוע ממך! את חסרה לנו מאוד מאוד 
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם -אסתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 15:55
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נחושה כתב:
שלום אנשים אהובים, אצלי הכול בסדר, הימים עמוסים, מרגשים, מאתגרים ובעיקר מלמדים על החיים. כמי שפוגשת מדי יום ביומו קשת רחבה של אנשים הנמדדים בכיסם ובכעסם, בסובלנותם ובאנושיותם ממש לא משעמם לי ואני אוהבת ומפרגנת לכולם, טוב כזאת אני אתם יודעים. למדתי השבוע המון על יכולות, עוצמות וגם עד כמה אנו לא מאמינים/מפרגנים/בטוחים/נחושים במעשינו. לא בשל רצון לפאר את עצמי ולא אדבר גם מה אומרים עליי, רק טובות אני מקווה?! חשוב לי להעביר איזה מסר לכולכם ישנם מצבים בחיים שאת צריכה לבחור תוך שניות: לאלתר או שלא לשגות או שיצליח, לנסות ואולי להיכשל לוותר או אולי לזכות לשלם ואם כן באיזה מחיר ובקיצור אם תתרגמו זאת לאוכל/ שתיה /אויבים /קשיים בתהליך הדיאטה /מחוייבות להשגת מטרות /אמונה ביכולתכם הרי לכם חומר למחשבה להצלחה בפקולטה של מירי. בכל רגע נתון בחיינו מבלי שאנו מודעים, תחת תכתיבים, אילוצים והנחיות אנו יכולים לבחור ובראש וראשונה - כיצד נגיב !!!! חישבו על כך בכל הכנת אוכל/ קניית אוכל/ הקנטה על השומן או המראה /הערה מהילד-בעל-חמות-שכנה-בת דודה פשוט שנו את תגובתכם המוכרת והאוטומטית ויתרחשו ניסים ונפלאות!!! אוהבת אתכם מפרגנת לכולכם הכי בעולם על שאתם בפורום ו...הולכת לאכול צהריים- תראו מה השעה  נחושתכם שיהיה לך בתאבון וכל מילה בסלע,נכון ונכון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 15:42
 מיכל שרון Posts: 1318
|
איזה כיף שאת מוצאת גם לנו קצת זמן  שיהיה לך המשך שבוע מוצלח אנרג'ייזר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 15:25
|
שלום אנשים אהובים,
אצלי הכול בסדר, הימים עמוסים, מרגשים, מאתגרים ובעיקר מלמדים על החיים.
כמי שפוגשת מדי יום ביומו קשת רחבה של אנשים הנמדדים בכיסם ובכעסם, בסובלנותם ובאנושיותם ממש לא משעמם לי ואני אוהבת ומפרגנת לכולם,
טוב כזאת אני אתם יודעים.
למדתי השבוע המון על יכולות, עוצמות וגם עד כמה אנו לא מאמינים/מפרגנים/בטוחים/נחושים במעשינו.
לא בשל רצון לפאר את עצמי ולא אדבר גם מה אומרים עליי, רק טובות אני מקווה?! חשוב לי להעביר איזה מסר לכולכם
ישנם מצבים בחיים שאת צריכה לבחור תוך שניות:
לאלתר או שלא לשגות או שיצליח, לנסות ואולי להיכשל לוותר או אולי לזכות לשלם ואם כן באיזה מחיר ובקיצור אם תתרגמו זאת לאוכל/ שתיה /אויבים /קשיים בתהליך הדיאטה /מחוייבות להשגת מטרות /אמונה ביכולתכם הרי לכם חומר למחשבה להצלחה בפקולטה של מירי. בכל רגע נתון בחיינו מבלי שאנו מודעים, תחת תכתיבים, אילוצים והנחיות אנו יכולים לבחור ובראש וראשונה - כיצד נגיב !!!! חישבו על כך בכל הכנת אוכל/ קניית אוכל/ הקנטה על השומן או המראה /הערה מהילד-בעל-חמות-שכנה-בת דודה פשוט שנו את תגובתכם המוכרת והאוטומטית ויתרחשו ניסים ונפלאות!!! אוהבת אתכם מפרגנת לכולכם הכי בעולם על שאתם בפורום ו...הולכת לאכול צהריים- תראו מה השעה
נחושתכם
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|