26/10/2010 15:51
 dany Posts: 19819
|
זכרתי שכתבתי לך לפני הפסקת החשמל............. dany כתב:
ברוכות הבאות אורלי ואחותה כייף לעשות דיאטה בזוג נותן המון פוש ותומך נפלא לי לדאבוני אין אחות כך שזה בכלל לא יכול לצאת אבל זוכרת שהייתי עושה עם חברה טובה זה היה נפלא. מאחלת לכן המון הצלחה ואורלי יקירתי תמשיכי להופיע כך בפורום זה כל כך עוזר יום נהדר המון אהבה דני אורלי דריקס כתב: ממש הרצאה טובה בכלל לחיים ואני שמחה מאוד שלא ויתרתי לאחותי והבאתי אותה זה נתן לה את הניעור שהייתה זקוקה לו, אתמול אחרי ההרצאה נסענו לקניות ועשינו קניות דיאטיות  אין כמו פרגון אחת לשניה. יום טוב לכולם ושליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 12:25
 רבקה Posts: 8411
|
אורלי יקירתי נעים מאוד להכירך חמודה תודה על תמונתך אנחנו כאן כולנו אחיות ויש לנו אמא מהממת שדואגת לנו ושומרת עלינו מכל משמר איתך בכל הקשור להרצאה הנפלאה ששמעתי אתמול ממשיכים ומצליחים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 08:00
 שאפתנית Posts: 8392
|
אורלי ברכות על הצטרפותך לפורום. אין ספק שלעשות דיאטה עם שותף או שותפה זה הרבה יותר כייף ולכן אני מקווה שאחותך תשאר צמודה אליך. תעודדו, תפרגנו ותעזרו אחת לשניה ואין ספק שהדרך תהיה קלה יותר. שאפתנית
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 07:50
 dany Posts: 19819
|
ברוכות הבאות אורלי ואחותה כייף לעשות דיאטה בזוג נותן המון פוש ותומך נפלא לי לדאבוני אין אחות כך שזה בכלל לא יכול לצאת אבל זוכרת שהייתי עושה עם חברה טובה זה היה נפלא. מאחלת לכן המון הצלחה ואורלי יקירתי תמשיכי להופיע כך בפורום זה כל כך עוזר יום נהדר המון אהבה דני
אורלי דריקס כתב:
ממש הרצאה טובה בכלל לחיים ואני שמחה מאוד שלא ויתרתי לאחותי והבאתי אותה זה נתן לה את הניעור שהייתה זקוקה לו, אתמול אחרי ההרצאה נסענו לקניות ועשינו קניות דיאטיות  אין כמו פרגון אחת לשניה. יום טוב לכולם ושליטה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 06:12
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ביחד זה נפלא לעשות דיאטה ולשנות הרגלים יישר כוח לשתיכן ובהצלחה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 13:56
 אורלי דריקס Posts: 195
|
תודה בננות, מירי מה קורה יקירתי? שמעי איך אני שמחה שלא ויתרתי אתמול לתמי ומהצהריים אמרתי לה שלא מעניין אותי כלום ואני אוספת אותה מהבית בערב ונוסעות, אחרי שיצאנו ממך, היא אמרה לי שזה עשה לה טוב והיא שמחה שלא ויתרתי לה וההרצאה ממש ניערה אותה וגם זה שישבנו עם החדשות, נסענו ל"יינות ביתן" ועשינו קנייה טובה מאוד וכמו שצריך, תודה מכל הלב שניערת אותה ונתת לה פוש להמשיך הלאה וגם לי, פשוט אוויר לנשימה להגיע אליך, עכשיו אני מנסה לשכנע את בעלי המדהים להגיע איתנו, הלוואי ואצליח.
הצלחה ושליטה לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 13:46
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אורלי יקרה איזה כף שהצטרפת סוף סוף לפורום שלנו. גאה בך יפיפיה שכמותך שימי תמונה. ואת אחות נהדרת.... להתראות אוהבת מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 12:48
 רבקה Posts: 8411
|
כן, כן זאת מורתינו הדגולה מירי בלקין מורה באוניברסיטה בפקולטה לאיכות החיים
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 10:07
 דפי Posts: 1126
|
אורלי בהצלחה. דפי.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 10:04
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אורלי דריקס כתב:
ממש הרצאה טובה בכלל לחיים ואני שמחה מאוד שלא ויתרתי לאחותי והבאתי אותה זה נתן לה את הניעור שהייתה זקוקה לו, אתמול אחרי ההרצאה נסענו לקניות ועשינו קניות דיאטיות  אין כמו פרגון אחת לשניה. יום טוב לכולם ושליטה אמת כתבתי לך זאת מבלי לראות כתיבתך זו,מכאן אומר שזה ממש תענוג,קשר אחיות כיף.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 08:38
 אורלי דריקס Posts: 195
|
ממש הרצאה טובה בכלל לחיים ואני שמחה מאוד שלא ויתרתי לאחותי והבאתי אותה זה נתן לה את הניעור שהייתה זקוקה לו, אתמול אחרי ההרצאה נסענו לקניות ועשינו קניות דיאטיות אין כמו פרגון אחת לשניה.
יום טוב לכולם ושליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|