|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/10/2010 09:58
 דפי Posts: 1126
|
ניקי יקרה לכולנו יש תקופות כאלה וצריך להתייחס אליהן בסבלנות וללא כעס. הפליק בפנים לא תמיד עוזר . למשל אצלי הוא יכול לגרום להיפך. תפרגני לעצמך על ה11 שירדת. תראי את הטוב , תרגעי. אולי לצאת יותר ממצבי שגרה. וכמובן להיות אתנו כאן. בהצלחה דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 09:45
 nikname Posts: 230
|
לאחרונה אני לא ממש מצליחה לשמור על עצמי כבעבר. אני לא רק מתפתה לדברים אלא גם מכניסה אותם הביתה. כל בוקר קמה בתחושה של היום יהיה לי כח ואחזור לתלם אבל איכשהוא זה לא קורה ואני מרשה לעצמי הרבה יותר ממה שצריך. מרשה כל מיני מאפים, שוקולדים, פחמימות למיניהם הרבה אחרי 5. אמנם זה הרבה פחות מפעם, לפני שהתחילה היכרותי עם מירי, אבל עדיין הרבה יותר ממה שאני צריכה, אם ברצוני להמשיך לרדת במשקל. אני סוגרת סופ"ש גרוע, שסוגר חודש גרוע מבחינת התזונה ועך כך אני כנראה משלמת ביוקר. הבוקר נשקלתי וראיתי שעליתי כבר 4 ק"ג מתוך קרוב ל 15 שהורדתי בעמל כה רב אני ממש כועסת על עצמי. אין לי אנרגיות להרים עצמי ומרגישה "נסחפת" עם הזרם. אולי אני זקוקה לאיזה "פליק" שיעיר אותי, אולי אני ורק אני יכולה למצוא את הכוחות ולא לחכות לבום שיופיע... אני לא יודעת. מה שאני כן יודעת שבעבר, זו הנקודה שממנה תמיד חזרתי על עקבותי וקלקלתי. הפעם אני לא רוצה לקלקל.
זהו. תודה על שיכולתי לשפוך את הלב בפני כולכן. זה לא קל להודות בחולשה שכזו..... שיהיה לכולם שבוע נפלא ויום נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|