24/10/2010 16:08
 שאפתנית Posts: 8392
|
את רואה אשירה יקרה את מלכה!!! אין דבר העומד בפני הרצון!!! המשיכי ככה יקירה, שאפתנית אשירה כתב:
בוקר טוב לכל הנפלאות, גם אני מצטרפת לכל מה שנאמר כאן. הצלחתי לעבור אתמול יום שלם בהצלחה. אני אישית יכולה לסכם יום הצלחה רק בבוקר שלמחרת, כי בערב, ויהיה מאוחר ככל שיהיה, עדיין אין לי את הביטחון שגמרתי עם האוכל. גם ביומיים הקודמים המעידות היו ממש קטנות אבל היו כאלה. מקווה לעוד ימים כמו אתמול. אכן הפורום בקטע האוכל בשבילי הוא יותר מחברה טובה, כי דווקא חברותי הקרובות הן לא שמנמודות. מאחלת לכולנו המשך הצלחה, כל יום ביומו.  
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 09:37
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בנות כל הכבוד על השומרות והמתמידות יישר כוח והמון המון בהצלחה בהמשך ומצטרפת לכל מילותיכן אכן הפורום פינה חמה בלב שאפשר לפנות אליה בכל רגע של החיים תודה רבה לכל מי שנמצא כאן משתף ותומך שבוע מלא בשורות משמחות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 08:14
 מצטמצמת Posts: 135
|
תודה לכולן.... שיהיה שבוע טוב.. אני אציג את עצמי בשני!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 07:30
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מצטמצמת יקרה.. כל הכבוד!!! איזה תחושה עילאית של שליטה הא? תזכרי אותה כל יום, תזכרי איזה אופי ונחישות הפגנת בשבת ולעומת זה כל פיתוי קטן עלייך. אני בטוחה שתראי תוצאות בשקילה אחרי שבוע של שמירה על כל הכללים, בלי חריגות ובלי עיגולי פינות. כמובן שאני מצפה לעדכונים משמחים מחר ושיעבור לך גם היום הזה בהצלחה ובקלות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 06:51
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
אשירה יקרה אשירה לה' כי גאה גאה סוס ורוכבו................... שיטבעו להם כל הקילוגרמים שלנו בים.................
אנחנו נמצאים לעיתים במקום של שעה שעה ודקה דקה......... אז עברת 24 שעות את ממש מחוננת, גאה בך!!!! המשיכי כך כי את יכולה, הראיה עשית זאת!!!!!!!! יום נהדר ותחילת שבוע נפלא בהמון אהבה דני
מקסימה, אוהבת אותך!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 06:34
 dany Posts: 19819
|
אשירה יקרה אשירה לה' כי גאה גאה סוס ורוכבו................... שיטבעו להם כל הקילוגרמים שלנו בים.................
אנחנו נמצאים לעיתים במקום של שעה שעה ודקה דקה......... אז עברת 24 שעות את ממש מחוננת, גאה בך!!!! המשיכי כך כי את יכולה, הראיה עשית זאת!!!!!!!! יום נהדר ותחילת שבוע נפלא בהמון אהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 06:22
|
מצטמצמת כתב:
אז נוספו להם עוד יומים מהשלושה ימים שכתבתי שעברו בהצלחה.... ועבר לו הסוף שבוע... ואני שמחה וגאה לספר לכם שפעם ראשונה מאז שאני אצל מירי אני הצלחתי להיות בלי פחממות מחמש כל השבוע כולל שישי שבת... ואני לא מאמינה!! אני מקווה שאני אצליח לשחזר את זה עוד ועוד... וממש ממש ממש רוצה להמשיך ככה ולראות תוצאות ביום שני... שיהיה לכולנו שבוע מעולה...

מצטמצמת יקרה,
כל הכבוד!!!
המשיכי כך, כל יום ביומו!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 06:10
 ענת Posts: 3849
|
לצמטצמצמת ואשירה כל הכבוד על השמירה גאה בכן והתוצאות יגיעו המשך שמירה קלה ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 06:07
|
בוקר טוב לכל הנפלאות, גם אני מצטרפת לכל מה שנאמר כאן. הצלחתי לעבור אתמול יום שלם בהצלחה. אני אישית יכולה לסכם יום הצלחה רק בבוקר שלמחרת, כי בערב, ויהיה מאוחר ככל שיהיה, עדיין אין לי את הביטחון שגמרתי עם האוכל. גם ביומיים הקודמים המעידות היו ממש קטנות אבל היו כאלה.
מקווה לעוד ימים כמו אתמול. אכן הפורום בקטע האוכל בשבילי הוא יותר מחברה טובה, כי דווקא חברותי הקרובות הן לא שמנמודות.
מאחלת לכולנו המשך הצלחה, כל יום ביומו.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 05:42
 dany Posts: 19819
|
בנות יקרות הידיעה שיש כאן מישהו שמקשיב ועונה, נותן עצות, עוזר ותומך היא ידיעה כל כך מנחמת ומסייעת בתהליך. מצטרפת לקריאה שכל אחת/ת שמרגיש שהוא במצוקה, לפני נפילה, בתוך הנפילה , לא להתעצל , לא להתבייש, לגשת למחשב ולשבת ולכתוב... לבקש עזרה זו לא בושה!!!!!!!!! לדעת שכולנו כאן סובלים מאותה הבעיה ולכן אין מה להתבייש ולהסתגר אלא להיפך לצעוק ולבקש....... ורצוי רגע אחד קודם. תודה לכן ולהתחייבות שלי כלפי אקו אני מתחילה יום שלישי בתחושה של הצלחה, של שקט נפשי שאני במקום טוב.......... וממש לא כדאי לקלקל..!!!!!!!!!
שבוע נהדר לכולם, ומקווה שכל מי שקורא ומרגיש כי הוא זקוק לעזרה ולתמיכה שיבקש, שיכתוב, שיפרוץ את מעגל השתיקה שלו, ובכך יש סיכוי ענק להצליח. נשיקות ואהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 04:49
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כל הכבוד את רואה הימים חולפים משקילה לשקילה ואנחנו חייבים ל"סדר" את המוח מידי יום זה עובד. אין כמו הפורום הזה אומר לך בוודאות זה מסייע בגדול,זה לא לדבר עם חברה זה לדבר
עם הרבה חברים וחברות שנמצאים באותה סירה,תומכים ,מחבקים בגדול ומבינים על מה את מדברת.
שיהיה לך שבוע קסום ובשליטה.
מצטרפת לבקשתה של רבקה הציגי את עצמך ביום שני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 00:59
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד מצטמצמת בהצלחה ביום שני תמשיכי לשמור עד השקילה בטוח ירדת יפה תעדכני אותנו ולO.B תודה על העצה הנפלאה,גם אני פעם הייתי מתקשרת לחברה ואכן בתקופה שגם החא שמרה היא עזרה לי הבעיה שהיא כבר לא ככ שומרת אז זה קצת קשה ,אין כמו הפורום הזה בעולם מבחינת אוזן קשבת ותמיכה
הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 00:05
 רבקה Posts: 8411
|
מצטמצמת כתב:
אני הייתי ביום שני בבוקר ולפני חודש אחרי שמצאתי עבודה חדשה עברתי ליום שני בערב בתל אביב.
אשמח להכירך ביום שני ערב לילה טוב ושבוע מוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 23:58
 OB Posts: 38
|
מצטמצמת יקרה כל הכבוד!!!!! ותזכרי את מה שעוזר לי... תמיד כשאני ממש רוצה משהו שאני יודעת שאני לא צריכה לאכול ואני לא מרגישה חזקה מספיק לעמוד בזה, אני מתקשרת לחברה טובה שמזכירה לי כמה זה לא שווה, וכמה אני ארגיש רע אחרי שאני אוכל את זה, זה תמיד עוזר לי... אז אם את צריכה עידוד....בכל שעה יום ולילה אני כאן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 23:55
|
אני הייתי ביום שני בבוקר ולפני חודש אחרי שמצאתי עבודה חדשה עברתי ליום שני בערב בתל אביב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 23:19
 רבקה Posts: 8411
|
אני גאה בך מצטמצמת כל הכבוד התמדתך תוביל אותך להצלחה לפי דבריך מובטח לך תוצאות טובות ביום שני דרך אגב באיזה חוג את ? את תצליחי כי אין דבר העומד בפני הרצון שבוע נפלא עם בשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 23:12
|
אז נוספו להם עוד יומים מהשלושה ימים שכתבתי שעברו בהצלחה.... ועבר לו הסוף שבוע... ואני שמחה וגאה לספר לכם שפעם ראשונה מאז שאני אצל מירי אני הצלחתי להיות בלי פחממות מחמש כל השבוע כולל שישי שבת... ואני לא מאמינה!! אני מקווה שאני אצליח לשחזר את זה עוד ועוד... וממש ממש ממש רוצה להמשיך ככה ולראות תוצאות ביום שני... שיהיה לכולנו שבוע מעולה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|