24/10/2010 09:06
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד טולי איזהו גיבור הכובש את יצרו יישר כוח ובהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 19:59
 dany Posts: 19819
|
מיד הולכת לשים פודרה..........חחחח
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אנחנו....... אנחנו שיהיה שבוע נפלא דני אקורדיאון כתב: איזהו גיבור הכובש את ייצרו!!! דני את מבריקה היום חחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 19:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
טולי כמו תמיד כייף לקרוא אותך ולקנא בשכנים המתוקים שלך. כל הכבוד שעמדת בפרץ הריחות והניחוחות. המשיכי כך יקירתי את משעשעת אותי בכתיבתך. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 18:19
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
אנחנו....... אנחנו שיהיה שבוע נפלא דני אקורדיאון כתב: איזהו גיבור הכובש את ייצרו!!! דני את מבריקה היום חחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 17:06
|
אנחנו....... אנחנו שיהיה שבוע נפלא דני אקורדיאון כתב:
איזהו גיבור הכובש את ייצרו!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 16:52
|
איזהו גיבור הכובש את ייצרו!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 16:51
|
EFF כתב:
טולי..מזלך שאת לא שכנה שלי..במיוחד בתקופת החגים עושים אצלי עלייה לרגל לראות מה קורה בתחום הניחוחות.. לצערי - או לשמחתי - אני לא ממש מתפעלת ממעשה ידי ולא מתרגשת נוכח תבשיל או מאפה טעים שאני הכנתי..מה שאחרים הכינו תמיד "עושה לי את זה"..
אלו רגשי נחיתות ?? או סתם חוסר הערכה עצמית?? כנראה שיש עוד איזה פרק שלא הפנמתי מספיק באוניברסיטה של מירי... היי אפי לא מתאים לך!!!! בבקשה לעבור קורס מזורז בנושא הערכה עצמית. שבת שלום מתוקה..איפוא היית ביום רביעי???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 13:46
 toly Posts: 898
|
[יקרה שלי לכבוד ולעונג רב לי אם הייתי שכנתך ומן הסתם גם הייתי תופחת יופי ממעדנייך שרק מלקרוא מתכונייך אני מריירת ולשאלתך: השתתפתי בכנס רםואי בנושא סוכרת השמנה ומניעה במושב של התזונאיות החה יבש ומשעמם וכל הזמו חשבתי שמירי צריכה להיות שם ולהכניס להם קצת פלפל אדום וגם ירוק אז חתכתי למושב אחר שבו היה אותו רופא חמוד שכבר ציינתי שהרצה באופן נפלא ועם המון חוש הוצור אנגלוסכסי והוא גם נראה סקסי... בקייצר היה מעניין במישור הדיספלינארי אך לא חדשני לצערי מבחינתי למעט העובדה שדיברו הרבה על שיתוף החולה בתהליך המניעה והשמירה צבחינת תזונה ופעילות ספורטיבית ועל האחריות האישית של החולה בכל תהליך הסכרת לא אמנה פה נתוני חולים וצפי של אנשים שיחלו בסוכרת בשנים הבאות כדי לא להחריד את הגולשים פה ומי שאצל מירי ועושה את השיטה דבר אחד לפחות אני בטוחה=מרויח הרבה בריאות חיבוק ושבת נהדרת וטעימה אוהבת טולי
quote=EFF]טולי..מזלך שאת לא שכנה שלי..במיוחד בתקופת החגים עושים אצלי עלייה לרגל לראות מה קורה בתחום הניחוחות.. לצערי - או לשמחתי - אני לא ממש מתפעלת ממעשה ידי ולא מתרגשת נוכח תבשיל או מאפה טעים שאני הכנתי..מה שאחרים הכינו תמיד "עושה לי את זה"..
אלו רגשי נחיתות ?? או סתם חוסר הערכה עצמית?? כנראה שיש עוד איזה פרק שלא הפנמתי מספיק באוניברסיטה של מירי...
שבת שלום מתוקה..איפוא היית ביום רביעי???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 13:36
 EFF Posts: 6412
|
טולי..מזלך שאת לא שכנה שלי..במיוחד בתקופת החגים עושים אצלי עלייה לרגל לראות מה קורה בתחום הניחוחות.. לצערי - או לשמחתי - אני לא ממש מתפעלת ממעשה ידי ולא מתרגשת נוכח תבשיל או מאפה טעים שאני הכנתי..מה שאחרים הכינו תמיד "עושה לי את זה"..
אלו רגשי נחיתות ?? או סתם חוסר הערכה עצמית?? כנראה שיש עוד איזה פרק שלא הפנמתי מספיק באוניברסיטה של מירי...
שבת שלום מתוקה..איפוא היית ביום רביעי???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 12:59
|
איפה הגשש שצריכים אותם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 12:27
 toly Posts: 898
|
אמש לקראת ערב בעודי ישובה נינוחה בכורסתי לאחר הכנת השבת החלו לעלות ריחות משכרים מכיוון המרפסת של שכנתי ריחות של שום בצל ובשר(למרות שאני צמחונית) עם פפריקה ולימון שחשתי שעוד רגע נטרפת קיבתי ועוד שניה אני יוצאת עם הדרבושה לראשי והפלאטאפונה לכיוון שכנתי ופורצת את הדלת שלה בקריאות טרזן ורעב נוראי... אך כיאה לבת פריז המנומסת ומתורבתת (לעיתים נדירות) חייגתי במכשיר הסלולארי לשכנה אחרת מעליי שהמשפט הראשון שאמרה לי:איזה ריח משגע של אוכל מה את מבשלת היום? אפשר להתעלף מהריח המדהים זה לא אני הפעם אני פשוט נטרפת מהריח המדהים מי פה מבשל ****** כזה אוכל מטריף חושים אני פשוט גוועת (וזה אחרי שסיימתי ארוחת שבת טובה ומשביעה....) סגרתי תריסים הדלקתי מזגן שתיתי מים עשיתי דיווש(על אופני הכושר) ונאדה חברים הריח המשיך לעלות באפי ואמרתי לעצמי-כשאגיע למעלה יום אחד בטוח אהיה בגן עדן של רזים כי את הגיהנום של השמנדמודים בלהריח ריחות כאלה מטריפים ולסגור לסתות-אני עוברת כבר עכשיו בקייצר נרדמתי ובא לציונה גואל... בבוקר אחרי יוגורט ותפוח ותחושת אלופים אני מתיישבת בחדר עבודתי ומה עולה באפי? ריח קינמון וניל ועוגה למהדרין די אני לא עומדת בזה יותר חטפתי את הטלפון בחיוג היסטרי לשכנתי מעליי(הפעם משם הגיע הריח) מה את אופה יקירתי? את רוצה להרוג אותי עם הריחות הללו ואז תגיע שכנה פחות נחמדה ? לא זאת לא עוגה זו פשטידת ריקטוה עם איטריות? את רוצה חתיכה חמה?אני כבר מורידה לך...השיבה גב' זליבנסקי אוי אלוהים מה עשיתי לך רע בשבוע האחרון שכך אתה מתעלל בי? לא! תודה השבתי בקול נחרץ סגרתי חלון הגפתי תריסים והלכתי לחתוך פלפלים... איזהו גיבור הכובש את יצרו....פריז כובשת סותמת אך אינה נכבשת לקיסמה של פחמימה שליטה יפה וקלה חברים יקרים אוהבת טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|