24/10/2010 09:28
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נאמר הכל ברוכה הבאה והמון בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 06:28
 dany Posts: 19819
|
אהבתי הצעה מועילה ביותר
מיכל שרון כתב:
ברוכה הבאה!!! ולהבא יקירה.. במקום עוד עוגייה.. שבי איתנו בפורום... זה מעסיק את הידיים ככה שאין להן לאן לנדוד.. בטח לא לצנצנות עוגיות אסורות 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 05:20
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מיכל שרון כתב:
ברוכה הבאה!!! ולהבא יקירה.. במקום עוד עוגייה.. שבי איתנו בפורום... זה מעסיק את הידיים ככה שאין להן לאן לנדוד.. בטח לא לצנצנות עוגיות אסורות  אכן כך ולהבא אפשר לוותר גם על האוייבים שבבית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 22:33
 רבקה Posts: 8411
|
ברוכה הבאה. את מנסה אותנו ולא תצטערי מבטיחה לך שיהיה לך המון בהצלחה אבל זכרי העבודה העיקרית היא בידך ואנחנו נושיט לך עזרה שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 21:02
 מיכל שרון Posts: 1318
|
ברוכה הבאה!!! ולהבא יקירה.. במקום עוד עוגייה.. שבי איתנו בפורום... זה מעסיק את הידיים ככה שאין להן לאן לנדוד.. בטח לא לצנצנות עוגיות אסורות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 18:18
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
הצפירה כבר נשמעה בכל רחבי הארץ  בהצלחה לכולם ושבוע נפלא באהבה דני חחחח גדול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 17:09
 dany Posts: 19819
|
הצפירה כבר נשמעה בכל רחבי הארץ בהצלחה לכולם ושבוע נפלא באהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 15:33
 OB Posts: 38
|
אז חזרתי מהמסעדה.. ותודות לחברה טובה שעודדה אותי קודם היה בסדר. אכלתי עוף מוקפץ עם אורז, וסיימתי רק חצי מנה (למרות שאני מודה, גנבתי מספר צ'יפסים ספורים). אני מקווה שסיימתי להיום עם הפחמימות, למרות שרק שלוש וחצי ועוד לא חמש, מקסימום אני אקח תפוח אחד יותר מאוחר וזהו. אני מקווה שהעבודה שכל השבוע אני לא אוכל שום פינוק תפצה על הקצת יותר נשנוש בשבוע הזה וביום שני השקילה תהיה בסדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 11:43
 מצטמצמת Posts: 135
|
קודם כל אל תשכחי שכן הפסקת לאכול פחמימות בחמש ועל זה מגיע כל הכבוד גדדדדוווללל.... אני כל כך מבינה אותך בנושא המסעדה של היום בצהרים כי גם אני הולכת למסעדה ואני לא יודעת מה לעשות..... אני לא יודעת אפילו לאיזה מסעדה הולכים ואני מקווה שיהיה שם משהו נורמלי... חייבים לראות תוצאות טובות ביום שניי!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 11:19
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברוכה הבאה לפורום OB. אני חושבת שאת צריכה קצת להרפות, לא להקשו על עצמך. אם קראת את דברי הבנות בפורום ודאי ראית שעל רובנו עוברות תקופות כאלו של פחות שליטה ואיפוק וזה בסדר, זה הגוף שלנו ויש גם תקופות כאלו בדיוק כמו שיש תקופות של שמירה קפדנית. במקום לנשנש עוגיות תנסי לאכול תפוח, תשתי עוד כוס מים, תעשי לך כוס תה צמחים, מסטיק אלה דברים שמאוד יכולים לעזור לך כי אם את אוכלת פחמימות זה חבר מביא חבר ואף פעם לא עוצרים, זה לא מספק. במסעדה תשתדלי לבחור מנה דלת פחמימות וכמובן תמנעי מהקינוח. בחמש תשמעי צפירה והכל יהיה בסדר. נגבי פירורים והמשיכי הלאה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 11:15
 OB Posts: 38
|
טוב, אז זאת פעם ראשונה שאני כותבת, כי כולם אומרים שזה כל כך עוזר, אז מה אכפת לי לנסות? ואולי זה באמת יעזור, אבל קשה לי לחלוק, קשה לי להתחיל. אז בשבועיים האחרונים שמרתי מעולה, לפצות על החגים ולקראת היומהולדת שיש לי בקרוב. והאמת, בדרך סוף השבוע יותר קשה, אבל לא שובר אותי. ומה שעוזר לי זה שלרוב אמא שלי מאוד עוזרת עם האוכל, כל דבר שאני מבקשת ממנה להכין לי היא עושה, רק היום היא הכינה לי מרק כתום מעולה!!!!! (ואפילו בלי בטטה, כמו שביקשתי, שאני אוכל לאכול גם בערב כשאני חוזרת מהלימודים) ומשום מה השבוע קשה במיוחד, לא מצליחה לשלוט בעצמי כמו תמיד. אז קמתי ולקחתי חתיכה קטנה של חלה, ואח"כ 2 ביסקוויטים ואח"כ המשכתי לנשנש מהחלה ומבאגט שהיה בבית. ועוד עוגייה אחת. ואני יודעת שזה רע.. אני יודעת אבל לא הצלחתי להפסיק לאכול כל היום, הייתי רעבה!!!! ונכון, שהפסקתי לאכול פחמימות בחמש, וזה נשמע כאילו נשנשתי המון, וזה היה יותר ממה הייתי צריכה אבל זה לא היה כאלו כמויות גדולות, אבל זה עדיין גורם לי להרגיש רע. והיום התחיל, רק קמתי והודיעו לי שיוצאים בצהריים למסעדה, כי אין לאמא שלי כוח לבשל לצהריים כשאח שלי מודיע ברגע האחרון שהוא מגיע עם אשתו וכל הילדים. ובדרך כלל אנחנו לא יוצאים הרבה למסעדות. ובמקום לסתום את הפה עד אז, אכלתי 2 ביסקוויטים ועוגייה. מה שבטוח- בחמש אני אפסיק עם הפחמימות, אין לי ספק בזה. השאלה איך להתמודד עד אז. אני לא חושבת שאני אסחף בטירוף ואוכל בלי הכרה, חוץ ממה שיהיה במסעדה אולי רק ירקות, אבל גם זה לא מספיק טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|