הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שאפתנית יקרה מחכה לעדכונך מאתמול, מקווה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/10/2010 09:20

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
תמשיכי להנות מאחיינתיך מזל ונחת והרבה הצלחה לכולםם smile
0 קישור קבוע (Permalink)
24/10/2010 05:27

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית נהניתי לקרוא את דברייך שמתוכם חשים את הסיפוק שלך משינוי שעברת
המשיכי רק בדרך שאת מאמינה בה ועושה לך טוב.

תהני מהגוזל החדש אכן איזה כיף להסניף ריח של תינוקות,גורים כמו שדני כותבת

ומאחלת לך הצלחה בעתיד.שבוע טוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2010 20:08

dany
dany
איזה כייף ריח של תינוקות שרק נולדו......... גורים קטנים באמת להסניף........
שאפתנית אהובה כל שינוי שאת עושה ומביא לך ערך מוסף לחייך ומבריא אותם הרי זה משובח.
שמחה שיש לך את הכוחות לעשות זאת כי זה לא פשוט וקל . זה תהליך מסובך ומורכב יישר כוח!!!!!!
שבוע נהדר ושמירה מצויינת שתביא עימה תוצאות נהדרות בסוף השבוע.............
נשיקות דני
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2010 19:56

ענת
ענת
שאפתנית כתב:
תודה יקירתי,
עכשיו חזרתי מבית החולים ביקרתי את אחותי והסנפתי את האחיינית החדשה, היא כזו מתוקה וקטנה ממש התרגשתי עד דמעות שכן היא הזכירה לי את ביתי כשנולדה, היא כל כך דומה לה שהרגשתי לרגע שאני חוזרת אחורה בזמן ומחזיקה את ביתי בידי.
אם הייתי יכולה הייתי לוקחת את האחיינית המתוקה הזו איתי הביתה אבל אני אתאפק עד מחר כי מחר אני מאוד מקווה שהן תשתחררנה הביתה ואז יהיה אפשר להסניף ולחבק את הקטנטונת בלי הפסקה.
אין ספק שלגיל יש בהחלט משקל בשינויים בחיים, לפעמים כשאני מדברת עם אמא שלי וממליצה לה לעבור את השינוי שאני עברתי אני באמת רואה ומרגישה את המחסומים שהיא נתקלת בהם. לא תמיד היא מצליחה להבין אותי וטוענת שהשתנתי ולפעמים בקיצוניות. אני לא מפרשת את זה קיצוניות אני פשוט הגעתי למסקנה שכשלא טוב לי אני לא נותנת יותר הזדמנויות אני פשוט מנתקת וזהו. כמה פעמים אפשר לתת הזדמנות לבן אדם ואת זה קשה לה להבין אז יכול להיות שזה באמת עניין של גיל. אני שמחה שאני עברתי את השינוי הזה והסבל בא אל קיצו.
שאפתנית
לפעמים קשה לאנשים לקבל את השינוי שעובר בך זה מוכר אבל תמשיכי בדרכך
אשירה כתב:
שאפתנית יקירתי,
למרות שלא כתבתי לך ביומיים האחרונים אני עוקבת באדיקות וכל כך שמחה בשבילך.
את כעת נמצאת בדרך טובה מכל הבחינות.
הדיאטה! 2 קילו!! נפלא!!!

את גם מצליחה להקשיב לעצמך ולא נותנת לאף אחד להסיט אותך מהדרך הטובה.
תאמיני לי, אלה שמציעים לך לקחת רק בורקס אחד, או רק קוראסון אחד לא ממש חושבים על טובתך, אולי להפך, אולי יש כאלה שקשה להם לראות מישהו מצליח בסביבתם....

את גם מצליחה להתרחק מאנשים עם אנרגיות לא טובות וזה בפני עצמו מהלך אדיר, כי ככל שאת לומדת את הדברים האלה בגיל צעיר יותר, את מרוויחה יותר שנים עם איכות חיים, ואני מדברת מנסיון אישי לא כל כך טוב, אבל גם אני אינני מלקה את עצמי, כל אחד עם היכולות שלו ומוטב מאוחר מאשר אף פעם.

והכי אני מאושרת בשבילך על הקשר שלך עם אחותך הקטנה, תהני מהתינוקת, אין אושר גדול יותר מזה.

אוהבת הכי,Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2010 19:56

ענת
ענת
שאפתנית כתב:
ענתי אני נשקלת בימי שישי בבוקר, אחרי שאני מתעוררת ושוטפת פנים ישר אני עולה על המשקל כדי להיפטר מהמתח והסקרנות.
שאפתנית

אז יש לך עד שישי הבא אחלה!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2010 19:08

שאפתנית
שאפתנית
תודה יקירתי,
עכשיו חזרתי מבית החולים ביקרתי את אחותי והסנפתי את האחיינית החדשה, היא כזו מתוקה וקטנה ממש התרגשתי עד דמעות שכן היא הזכירה לי את ביתי כשנולדה, היא כל כך דומה לה שהרגשתי לרגע שאני חוזרת אחורה בזמן ומחזיקה את ביתי בידי.
אם הייתי יכולה הייתי לוקחת את האחיינית המתוקה הזו איתי הביתה אבל אני אתאפק עד מחר כי מחר אני מאוד מקווה שהן תשתחררנה הביתה ואז יהיה אפשר להסניף ולחבק את הקטנטונת בלי הפסקה.
אין ספק שלגיל יש בהחלט משקל בשינויים בחיים, לפעמים כשאני מדברת עם אמא שלי וממליצה לה לעבור את השינוי שאני עברתי אני באמת רואה ומרגישה את המחסומים שהיא נתקלת בהם. לא תמיד היא מצליחה להבין אותי וטוענת שהשתנתי ולפעמים בקיצוניות. אני לא מפרשת את זה קיצוניות אני פשוט הגעתי למסקנה שכשלא טוב לי אני לא נותנת יותר הזדמנויות אני פשוט מנתקת וזהו. כמה פעמים אפשר לתת הזדמנות לבן אדם ואת זה קשה לה להבין אז יכול להיות שזה באמת עניין של גיל. אני שמחה שאני עברתי את השינוי הזה והסבל בא אל קיצו.
שאפתנית

אשירה כתב:
שאפתנית יקירתי,
הדיאטה! 2 קילו!! נפלא!!!

תאמיני לי, אלה שמציעים לך לקחת רק בורקס אחד, או רק קוראסון אחד לא ממש חושבים על טובתך, אולי להפך, אולי יש כאלה שקשה להם לראות מישהו מצליח בסביבתם....

את גם מצליחה להתרחק מאנשים עם אנרגיות לא טובות וזה בפני עצמו מהלך אדיר, כי ככל שאת לומדת את הדברים האלה בגיל צעיר יותר, את מרוויחה יותר שנים עם איכות חיים, ואני מדברת מנסיון אישי לא כל כך טוב, אבל גם אני אינני מלקה את עצמי, כל אחד עם היכולות שלו ומוטב מאוחר מאשר אף פעם.

והכי אני מאושרת בשבילך על הקשר שלך עם אחותך הקטנה, תהני מהתינוקת, אין אושר גדול יותר מזה.

אוהבת הכי,Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2010 19:04

שאפתנית
שאפתנית
ענתי אני נשקלת בימי שישי בבוקר, אחרי שאני מתעוררת ושוטפת פנים ישר אני עולה על המשקל כדי להיפטר מהמתח והסקרנות.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2010 12:35

אשירה
אשירה
שאפתנית יקירתי,
הדיאטה! 2 קילו!! נפלא!!!

אוהבת הכי,Kissing

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2010 12:09

ענת
ענת
כל הכבוד לך!!!!אלופה!!!מהו יום השקילה שלך?
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2010 11:50

שאפתנית
שאפתנית
אכן כן יקירתי!!!
כבר כתבתי לך פעמיים תשובה והנה אני עושה זאת שוב בשמחה.
יום שישי בערב עבר בשליטה מלאה, פשוט נרדמתי ולכן לא עדכנתי אותך. והבוקר אני אחרי שעור ספינינג מעורר ומטריף שומרת מכל הנכנס לפה ואין סיכוי שאפול היום כי בדרך כלל ימי שבת אצלי הם ימים רגילים אז אין בעיה באופק.
תודה והמשך הצלחה גם לך, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2010 07:56

ענת
ענת
שעבר לך כמו שרציתwink
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שאפתנית יקרה מחכה לעדכונך מאתמול, מקווה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!