26/10/2010 06:40
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
hadasosh1 חמודה עכשיו קראתי משתדלת לא לפסוח אל אף אחד בקריאה אני שמחה לשמוע שעודדתי וחיזקתי לא מעט אנשים בסיפור האישי שלי נכון לא קל גם היום ועושים אך הכי חשוב זה שכולנו יחד במסגרת ואת מירי לא נעזוב לעולם אז תודה רבה לך על מילותיך ובכלל פורום יקר תודה לכולכן אתן מחממות את הלב זה אינו מובן מאליו לקבל כזה פרגון ואהבה תודה ענקית מסתבר שיש אנשים טובים באמצע הדרך ואני שמחה להכיר אותכם ולהיות חלק מהטוב שיש כאן... ומירי יקרה אין מה להודות בשבילך אחרי כל מה שעשית למעננו מגיע הכל תודה לך מכל הלב יישר כוח ושפע כל טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 02:47
 tutit Posts: 2431
|
דובונית קראת?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 02:19
 tutit Posts: 2431
|
דובוניתה היקרה גם אני כבר כתבתי אך אוסיף שאת באמת מקסימה ואכן מודל לחיקוי ונתת לי המון כח להמשיך עם הסיפור הזה של הרגל,כי אני במצב דומה וממש הייתי בבאסה מזה אוהבת אותך ,תודה על כל מה שאת כותבת בפורום לי ובכלל הסיפור שלך באתר ובעיתון מאוד מחזק ונותן מוטיבציה המון הצלחה בהמשך, נשיקות הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 22:29
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דובונית יקרה כרגיל את מרגשת. כותבת נפלא. מגיע לך הכל את אשה נהדרת מפרגנת טובת לב וחכמה. וכמובן פצצה. אנחנו כמובן ממשיכים כרגיל ושוב תודה מקרב לב לך לדובון וטלי היקרה, אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 22:29
 פו הדב Posts: 114
|
דובונית מקסימה ונדירה מסכימה עם דני עם כל מילה!!! ואני מוסיפה - גם מודל לחיקוי!!!!!  נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 18:23
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
דובונית יקרה בנוגע לכתבה כבר כתבתי אז לא אחזור על כך, אך אותך כבן אדם הכרתי ממש מהרגעים הראשונים שלי בפורום, ועל כך אין שום עוררין, את יפה מבפנים כפי שאת יפה מבחוץ. אוהבת אותך דני דני אני מסכימה עם כל מילה ילדה יפה מבפנים ויפה מבחוץ.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 09:18
|
תודה רבה על הפרגון ואהבה אין דברים כמוכם תודה ענקית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 08:36
 dany Posts: 19819
|
דובונית יקרה בנוגע לכתבה כבר כתבתי אז לא אחזור על כך, אך אותך כבן אדם הכרתי ממש מהרגעים הראשונים שלי בפורום, ועל כך אין שום עוררין, את יפה מבפנים כפי שאת יפה מבחוץ. אוהבת אותך דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 08:07
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נהדר!! התרגשתי לקרוא את דברייך אני מזדהה עם כל מילה. אוהבת אותך מאוד,יישר כח וכמו שאמרנו ממשיכים.חיבוק גדול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 07:52
 ענת Posts: 3849
|
דובונית יקרה, אמנם לא ראיתי את הכתבה, אך אין כמו המציאות לראות אותך היום, רזה ומחוטבת ומה שהיה היה בעבר. העיקר השמירה והדרך בה את ממשיכה, שיהיה לך המון בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 07:40
|
יותר מידי לדוש בדברים ולהיות במרכז אך חשוב לי שכן תדעו שאני מודה ומקבלת ומודה לכולכם חברים יקרים נכון הרבה לא לשביעות רצוננו ... במיוחד התמונה למרות המחמאות אני לא אוהבת ועל טעם וריח כמו שאומרים אין להתווכח ... אך תודה רבה שהקדשתם מזמנכם קראתם צפיתם הגבתם ונהנתם שמחים להיות חלק מכם ומודים לכם על כל המילים החמות זה אינו מובן מאליו אנו גאים להיות בחוגים של מירי אנו מתנצלים שלא יצא יותר טוב ויותר כמו שרצינו אך מירי יקרה תודה לך על שבחרת בנו מכולם להצטלם תודה על כל הדרך שהעברת אותנו תודה שאת אמא שניייה עבורנו שאלוהים יברך אותך בהרבה בריאות וחיים ארוכים ושפע כל טוב ולכל משפחתך תודה מכל הלב אז השיגה הכתבה את שהשיגה וממשיכים קדימה אתם מוזמנים לצפות בסרטון הצלחה של לפני ואחרי שמופיע באתר , זה ברור ונורמלי יותר טוב היוצרים הם הבלקנים אז כל שהם עושים הרי זה משובח יישר כוח תודה לכולם מכל הלב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|