25/10/2010 05:40
 dany Posts: 19819
|
הוא כבר מנגן כמה שנים.......תחביב שעוזר לו וממלא את ליבו hadasosh1 כתב:
הי דני'לה איכשהו פספסתי את ההודעה הזאת אבל התעדכנתי עכשיו כל הכבוד על האירוח ועל השמירה,טוב שהפיצוחים במקפיא,תכניסי עמוק עמוק שלא תראי אותם שמחה שבעלך מרגיש יותר טוב (יפה שיש לו תחביב נגינה לא קל להתמיד גם בזה-מניסיון) בקיצור שבוע מצוין ובהצלחה בשליטה על האוכל נשיקות הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 05:40
|
תודה מתוקה לעיתים אני צריכה להזכיר לעצמי שזה בסדר ולא להילחץ וכי מחר השמש תזרח............... ובכל זאת אין אושר גדול מלהצליח ולעבור יום ועוד יום ללא נפילה. וכמובן שאני אודיע, אך לא יודעת אם כולם יוכלו להגיע שהרי אתן נשים עובדות ואני אבוא לקבוצת בוקר....... אז מי שיוכל להיות לא תהייה מאושרת ממני לפגוש.........
נשיקות ויום נהדר דני מיכל שרון כתב:
איזה כיף שאת מגיעה דני.. כמובן שאת חייבת להודיע מראה כן? שאני גם אתאים את עצמי באותו השבוע... אני שמחה שאת מספיק מודעת בשביל לזהות את השעות הקשות ושאת לא מוותרת כל יום על ההתמודדות איתן. אני מקווה שהיום הצליח לך.. ואם לא ממש.. אז שמחר... כל יום מנסים מחדש, לא מוותרים, ממשיכים להאמין ובסוף "גם מים באבן עושים חור"!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2010 02:38
 tutit Posts: 2431
|
הי דני'לה איכשהו פספסתי את ההודעה הזאת אבל התעדכנתי עכשיו כל הכבוד על האירוח ועל השמירה,טוב שהפיצוחים במקפיא,תכניסי עמוק עמוק שלא תראי אותם  שמחה שבעלך מרגיש יותר טוב (יפה שיש לו תחביב נגינה לא קל להתמיד גם בזה-מניסיון) בקיצור שבוע מצוין ובהצלחה בשליטה על האוכל נשיקות הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 22:15
 מיכל שרון Posts: 1318
|
איזה כיף שאת מגיעה דני.. כמובן שאת חייבת להודיע מראה כן? שאני גם אתאים את עצמי באותו השבוע... אני שמחה שאת מספיק מודעת בשביל לזהות את השעות הקשות ושאת לא מוותרת כל יום על ההתמודדות איתן. אני מקווה שהיום הצליח לך.. ואם לא ממש.. אז שמחר... כל יום מנסים מחדש, לא מוותרים, ממשיכים להאמין ובסוף "גם מים באבן עושים חור"!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 18:08
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
תודה מתוקות בשם בעלי-יוסי הוא כבר מנגן בסקסופון כך שברור שהוא חש טוב יותר  ואני מרגישה ממש טוב שאני על הסוס................ כפי שאמרתי כבר אם אני עוברת את השנ"צ בשלום אז יתר היום ממש קטן עלי............. כל כך מעניין איך משעה 4 אחר הצהריים כאילו כבר אין כל צורך באוכל(אצלי)........ אבל בין שלוש לארבע אפשר לאכול פיל וחצי מאד משונה  יום נהדר ושבוע נפלא דני דנילה שחקי בשעות הללו קוביות וכו הרי את אלופה חחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 16:38
|
ברור אני יודעת, הכי אני מזדהה עם מירי שהיא אומרת אני כבר 30 שנה בתהליך ולא סתם אלא גם מנחה , מורה ומלמדת ובכל זאת זה עדיין לא הלך זה עדיין כאן....... אז זהו אי אפשר להתפטר מזה לנצח אלא לתפוס תמיד את התקופות הטובות ולהאחז בהן....... כי נפילות תגענה ואף פעם אי אפשר לדעת מתי...... ולנסות תמיד להקטין נזקים...... לא לתת לנפילה לשלוט בנו, אלא לתת לגל לעבור ולהמשיך הלאה....... לא לטבוע!!!!!!!! לא לוותר, לא להתייאש, לא להיכנע....... כי בסופו של עניין רוצים להשאר רזים או קרובים לכך. ערב נהדר עוד מעט צפירה אז מי שיש לה עדיין פחמימות לאכול.........אני כבר סיימתי ....לדרך.......... נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 16:04
 שאפתנית Posts: 8392
|
דני יקרה זה המאבק הפנימי שכל שמנמוד עובר. לעיתים בהצלחה יתרה ולעיתים בכישלון. בהצלחה אהובה, שאפתנית dany כתב:
שאני אומרת שזה מוזר כי מתרחש תהליך מאד משונה כמו סוג של פיצול אישיות, אישיות אחת יודעת כי זה רע מאד להתחיל להשתולל ואילו השניה יש לה עצמאות משלה והיא עושה דווקא וההיפך אני כל כך גאה בעצמי שאני מתגברת על זו הרעה.... ולעיתים ההיא כל כך חזקה שאני לא יכולה לשלוט עליה....... ממש כך מלחמה בתוכי בנצחון של ויתור אך התחייבתי באופן אישי לאקו ואני מגיעה בחנוכה לקבוצה כך שאי אפשר לברוח מזה, זו התחייבות ואני אגיע במיטבי!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה על התמיכה אוהבת דני =דובונית אכפת לי ]דני את מזהה את נק' החולשה שלך וזה מצויין אז זכרי להיות איתנו בשעות אלה או להרים טלפון לחברה טובה או להעסיק את עצמך והעיקר הרחק הרחק מהמקרר את יכולה בהצלחה 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 09:55
|
שאני אומרת שזה מוזר כי מתרחש תהליך מאד משונה כמו סוג של פיצול אישיות, אישיות אחת יודעת כי זה רע מאד להתחיל להשתולל ואילו השניה יש לה עצמאות משלה והיא עושה דווקא וההיפך אני כל כך גאה בעצמי שאני מתגברת על זו הרעה.... ולעיתים ההיא כל כך חזקה שאני לא יכולה לשלוט עליה....... ממש כך מלחמה בתוכי בנצחון של ויתור  אך התחייבתי באופן אישי לאקו ואני מגיעה בחנוכה לקבוצה כך שאי אפשר לברוח מזה, זו התחייבות ואני אגיע במיטבי!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה על התמיכה אוהבת דני
=דובונית אכפת לי ]דני את מזהה את נק' החולשה שלך וזה מצויין אז זכרי להיות איתנו בשעות אלה או להרים טלפון לחברה טובה או להעסיק את עצמך והעיקר הרחק הרחק מהמקרר את יכולה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 09:40
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דני את מזהה את נק' החולשה שלך וזה מצויין אז זכרי להיות איתנו בשעות אלה או להרים טלפון לחברה טובה או להעסיק את עצמך והעיקר הרחק הרחק מהמקרר את יכולה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 09:39
|
תודה מתוקות בשם בעלי-יוסי הוא כבר מנגן בסקסופון כך שברור שהוא חש טוב יותר ואני מרגישה ממש טוב שאני על הסוס................ כפי שאמרתי כבר אם אני עוברת את השנ"צ בשלום אז יתר היום ממש קטן עלי............. כל כך מעניין איך משעה 4 אחר הצהריים כאילו כבר אין כל צורך באוכל(אצלי)........ אבל בין שלוש לארבע אפשר לאכול פיל וחצי מאד משונה יום נהדר ושבוע נפלא דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 08:59
 דפי Posts: 1126
|
דני בוקר טוב איזה מבצע סוף שבוע היה לך. נצלי את היום למנוחה ואגירת כוחות חדשים. החלמה מהירה ליוסי. אוהבת דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2010 08:50
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דני בוקר טוב מקווה שבעלך חש טוב יותר היום הרבה בריאות ... שמחה שהכל עבר בשלום ונהנתם המון בהצלחה בהמשך התהליך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 11:26
 שאפתנית Posts: 8392
|
דני שמחה לשמוע שכולם נהנו וכמובן ששמרת על שליטה, לא כל באירוח שכזה לשמור על שליטה והנה זה מאחוריך. מאחלת בריאות לבעלך וכמובן שתמשיכי גם השבת לשמור בלי נפילות. אוהבת, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 09:59
 אשירה Posts: 4292
|
דני יקרה, בטח כבר אמרתי לך אי אילו פעמים שאת אשת חיל, אני מתעייפת רק מלקרוא על שלל הפעילויות שלך!!!
נהדר שאת בשליטה.
מסרי החלמה לבעלך,
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 09:32
|
קודם כל איחולי החלמה לבעלך,מה קורה בימים האחרונים כלם מקיאים?????והמבינה תבין חחח כל הכבוד על השליטה , מקווה שיהיה לך המשך יום מנוחה ולהזהר ממה שיש בפריזר כי הרי כלנו
יודעים שלא זה מה שמרתיע אותנו נהפוך הוא לפעמים זה יותר טעים.
המשך שבת קסומה ושקטה,בריאות שלמה.חיבוקגדול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 08:54
|
לא יקירותי אין עליכן פשוט אין!!!!!!!!! האירוח היה לעילה ולעילה........ רציתי לצלם לכן את השולחן אך בסוף מרוב מהומה פספסתי וכבר היה בלאגן על השולחן........ הנכדים היו הפעם די בטראנס........... בעלי שיהיה בריא היה צריך פתאם להרגיש ממש לא טוב....... זה קורה לו מדי פעם(יותר מידי) אכלתי ממש מה שצריך....... טוב אני מבשלת אז אני יודעת מה יש לקינוחים והפיצוחים ממש לא התקרבתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומיד שאספתי הכל, עוגה אחת נגמרה השניה נשלחה עם הבת הקטנה, הפיצוחים בפריזר, ואם אראה שגם שם זה לא מוגן, פשוט אזרוק מבטיחה.!!!!!!!!!!!!!!!!! כמו שבלונדה סיפרה אחרי שכולם הלכו, נקיתי הרמתי, שטפתי נכנסתי לקרוא אך לא כתבתי כי הידיים כבר ממש כאבו לי....... והלכתי למיטה......... ואז התחיל הסיפור בעלי הקיא כל הלילה כך שהיה לנו ליל שימורים............... עד ששוב הלכתי לישון, קמתי יחסית מאוחר............ קרוב ל-6 ואז לסדר את כל הכלים במקום......... קפה על המרפסת חייבים!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו אני אתכן אהובות..... זהו יום עבר ללא נפילות......... אמרתי אם אני עוברת את השנ"צ ללא התנפלות על המתוק........ אז לא נכנסת לסחרור. שבת שלום שפיות ושליטה אמן דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 08:46
 ענת Posts: 3849
|
אכן צודקת אין כמו הכוחות של הבוקר ....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 08:27
|
ענת כתב:
אקורדיאון,גם בשבת את כמה מוקדם כזה?אמנם גם התעוררתי בגלל חתולה שיללה אבל המשכתי עוד קצת במיטה... כן אני מתעוררת בשעה קבועה ולא משנה באיזו שעה הולכת לישון,אמנם מנסה לחזור למיטה אבל אני קוראת ואין סיכוי להרדם זה הרגל של שנים שגם החתולה מכירה לכן גם היא דואגת להופיע בשעה היעודה כדי לבקש אוכל טרי.
אומר לך שאני נהנית מההשכמה ומספיקה המון דברים בשעות הללו ואז פנויה לעיסוקי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 08:16
 ענת Posts: 3849
|
אקורדיאון,גם בשבת את כמה מוקדם כזה?אמנם גם התעוררתי בגלל חתולה שיללה אבל המשכתי עוד קצת במיטה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 08:14
|
דובונית אכפת לי כתב:
?? מה קרה לך התעייפ ת מלכתוב??
|
0
• קישור קבוע (Permalink)