23/10/2010 11:36
 שאפתנית Posts: 8392
|
הלוואי והסתיו הזה היה נשאר איתנו יותר זמן ולא נעלם כל כך מהר...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 08:45
 dany Posts: 19819
|
סתוי זה נהדר ולא רק בתל אביב........ גם כאן צפונית יותר יש הרגשה סתווית רוח סתיו אריק איינשטיין מילים: יחיאל מוהר לחן: יוחנן זראי
אל תתבייש, היה עצוב. אל תצטער, אם תצטער: זאת היא עונה כזאת, חבוב, זה רק הסתיו וזה עובר.
לך ערירי בליל העיר, הבט לרום, חפש כוכב, מותר, מותר גם לצעיר להיות טיפה זקן בסתיו.
זה הסתיו עם הענן ועם הרוח המיבב, ואם אתה סתם ציניקן בכל זאת זה צובט בלב.
הנה באוירה כזאת לנערה שוב אין אומרים: "הי, בובה, מותק, בואי לרקוד" - אלא: "הביטי, ליל סתוים..."
אתה צוחק: "שטויות, שטויות". מן התרגשות, "הו, מה פתאום..." אז למה זר סיתוניות שלחת לילדה שלשום?
זה הסתיו עם הענן...
דמעה, אל תתאדם, חבר, היא לא תגרום שום נזקים. תאמר: "זה גשם לא יותר", אבל הן שנינו זאת יודעים.
זה הסתיו עם הענן... זהו שיר סתיו שאני מאד אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 08:12
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אפי מזג האוויר שמע בקולך נכון לעכשיו ממש סתוי איזה תענוג.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 07:47
 ענת Posts: 3849
|
מקסים אפילה אכן שיגיע כבר הסתו,חם!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 07:11
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אפילה בוקר שיר מחוייך לך תודה לך המשך שבת נעימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 23:51
 רבקה Posts: 8411
|
תודה אפי'לה יקירה מוצאת תמיד את השיר המתאים רק שיבוא כבר , השרב משגע את כולנו שבת שבת עם שיר בלב מתוקה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 17:50
 אקורדיאון Posts: 16381
|
EFF כתב:
הביאו את הסתיו מילים: חמי רודנר לחן: אסף שריג תל אביב מתנמנמת בחום לשפת הים התיכון עצלה, לא כל כך יפה מתי כבר אוקטובר יבוא ורוחות מערב בחובו ונוכל לשוב להתכרבל בשמיכה הביאו את הסתיו, שלכת וליבנו האטום והקר יתרחב וינשום הביאו את הסתיו נתרפק עליו עלים יסתחררו ברחובות יהיה געגוע תל אביב התהפכה על גבה היא הייתה לי סיפור אהבה בסוף גיליתי שהיא פרוצה מותר להיות עצוב נעים לי להיות עצוב בתפקיד האהוב שעליי הוא כל כך אהוב הביאו את הסתיו... מקסים,כמה אני אוהבת את הסתיו,דווקא כרגע מרגיש סתיו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 17:19
 EFF Posts: 6412
|
הביאו את הסתיו מילים: חמי רודנר לחן: אסף שריג תל אביב מתנמנמת בחום לשפת הים התיכון עצלה, לא כל כך יפה מתי כבר אוקטובר יבוא ורוחות מערב בחובו ונוכל לשוב להתכרבל בשמיכה הביאו את הסתיו, שלכת וליבנו האטום והקר יתרחב וינשום הביאו את הסתיו נתרפק עליו עלים יסתחררו ברחובות יהיה געגוע תל אביב התהפכה על גבה היא הייתה לי סיפור אהבה בסוף גיליתי שהיא פרוצה מותר להיות עצוב נעים לי להיות עצוב בתפקיד האהוב שעליי הוא כל כך אהוב הביאו את הסתיו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|