24/10/2010 08:46
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בלונדה חמודה אכן מקווה שהצלחת בזכות ארוחה מוצלחת ואירוע נחמד לפתוח דף חדש בהצלחה ואנו איתך יישר כוח ובלי לחץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 09:00
 dany Posts: 19819
|
או זה לא נעלם פשוט הפוסט שלך נמצא בשני מקומות,,,,,,,,,, אז יש שתי תגובות העיקר ששום דבר לא נעלם שבתשלום דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 08:34
 dany Posts: 19819
|
בלונדה יקרה אני כבר כותבת אחרי שהכל עבר ונגמר............ מקווה שגם הצונאמי שהיה הלך לבלי שוב!!!!!!!! כן זה אנחנו השמנמודים, לא יודעים למה וכמה שמגיע הצונאמי הוא מגיע בגדול.......... הלע נפתח ללא הכרה וללא חשבון........... אז היה לך כייף לארח בסגנון אחר בפעם הראשונה......... מאחלת לך עוד הרבה הרבה כאלו , כי אין אושר גדול מלראות את המשפחה מסביב היום התחיל לך טוב........... תמשיכי כך ותחזרי לשפיות ושליטה, כדאי לקחת דף ועט ולרשום, זה ממש מחזיר למציאות שרואים שחור על גבי נייר. שבת שלום יקירתי המון אושר ושמחה ושיהיה בהצלחה באהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 07:45
 בלונדה.... Posts: 3603
|
תודה רבה לכולכן בנות יקרות ולך מירי, את האמת זה שאני כותבת את האמת ויודעת ומודעת למה בדיוק אכלתי נראה לי רק זה לקח לי
8 שנות לימוד אצל מירי.
אז ככה עדכון מהארוחת ערב, את האמת שזו פעם ראשונה שאני מארחת לארוחה סביב שולחן , תמיד זה היה
בסגנון בופה על טהרת הגבינות או כשהייתי מארחת חברים זה היה על בסיס עוגות ופיצוחים.
הארוחה בכלל לא היתה צריכה להיות אצלי, היא היתה אמורה להיות אצל גיסתי השנייה,
בדר"כ כשגיסי מגיע מחו"ל אנחנו מקפידים להתאחד כל המשפחה לקידוש.
הבית שלי קטן אתן יודעות שלושה חדרים , בית ממוצע בגודלו אבל שניהיה בריאים כל הילדים התינוקות והמבוגרים
היה לי פה ממש מהפכה אתמול.
ערכתי את השולחן יפה יפה סידרתי את הכסאות סביב שולחן , שתבינו למעשה "תרמתי" רק את הבית גיסתי כבר בישלה הכל
(ברגע האחרון היא לא יכלה לעשות אצלה בבית).
כולם הגיעו בשבע וחצי ישבנו לקידוש תאמינו לי הגעתי למסקנה שהיה לי כיף לארח למה חוץ מדג וסלט לא אכלתי כלום.
הייתי עסוקה בלהגיש גם למבוגרים וגם לילדים, דאגתי שיש הכל על השולחן והכל בסדר ואז פשוט יצא שאכלתי
דג טעים טעים בשרני עם סלט ירקות וזהו.
אח"כ כולם קמו אני התמקמתי במטבח יחד עם גיסתי הכנסתי הכל למדיח ועברנו לשלב של העוגות והשתייה החמה
ואני בכלל לא הייתי שם ...שוב הייתי עסוקה בכל מיני דברים אחרים.
בסביבות 23:00 כולם הלכו, השכבתי את הילדה ופשוט הרמתי את כל הבית, ניקיתי, שטפתי ובשעה 24:30 רק התיישבתי,
שתיתי כוס תה והלכתי לישון מרוצה....
היום כבר קמתי לכוס נס קפה ואני לוקחת את עצמי בידיים בתקווה שעד יום שני אצליח לעשות משהו והעלייה לא תיהיה כזאת נוראית.
שבת שלום לכולם ותודה תודה תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 07:29
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בלונדה מהממת מקווה שראית את מה שכתבתי לפי מס ימים בפרטי מצטרפת לרעותה לפעמים מלחץ והתאמצות שאכן צריך לרדת אנו עושים הפוך על הפוך היה מה שהיה התוודת כאן ומקווה שזה חלף חזרי למסלו עשי את התפריט המקופל ובכל יום התמודדי ותחזקי את עצמך על היש סומכת עליך בהצלחה ואנו כאן תמיד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 06:24
 אקורדיאון Posts: 16381
|
נו את רואה גם רבקה מסכימה עם מה שאני אומרת, בואי השבוע. מקווה שעברת את אתמול בשלום.נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 23:44
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
היי אני רואה באמת שאת חייבת להגיע אלינו.....מתוקה חזרי להכרה ולשפיות את יודעת לעשות את זה רק החליטי!!!! בהצלחה,אני רצינית בואי ביום שני.
זה אמיתי מה שאקורדיון כתבה לך ואת יכולה לצטט אותי במילים אלו לילה שטוב וחישבי על בקשתינו שבת שלום ותקווה שאת חוזרת לעצמך מתוקה שלי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 19:18
 קרנושה Posts: 3420
|
אל תדאגי, מה שעולה מהר, יורד מהר, אל דאגה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 18:01
 רעותה Posts: 869
|
בלונדה ,
לא נורא היה היה.
לפעמים רק מעצם הלחץ של לפני הארוע לעשות את המאמצים , אנחנו עולים.
אני קווה , שהסערה חלפה.
תהנו בסוף השבוע
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 17:21
 EFF Posts: 6412
|
בלונדה - לקחת פסק זמן...זה קורה לכולנו...הרימי ראש, הפעילי את זכרונך בו בודאי מונחים המון משפטי תמיכה של מירי - וקדימה לעבודה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 16:31
 אקורדיאון Posts: 16381
|
היי אני רואה באמת שאת חייבת להגיע אלינו.....מתוקה חזרי להכרה ולשפיות את יודעת לעשות את זה רק החליטי!!!! בהצלחה,אני רצינית בואי ביום שני.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 15:32
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בלונדה יפה הכנות זה הכל. לכולנו קשה וחשוב לשתף. לא חשוב מה היה, תמשיכי מעכשיו לפי השיטה המדהימה שלנו. שבת שלום אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 14:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה אהובה כתבתי לך תשובה יפה אבל משום מה נזרקתי מחוץ לאתר והיא לא נשמרה לצערי. עיקרי דברי היו: לא לבכות על השבוע שעבר, נגבי פרורים הרימי ראש ותצעדי קדימה, הצמדי לתפריט וזכרי שמה שעולה מהר יורד מהר. יש לך סיכוי טוב להוריד עוד קילו לפני הארוע. ודבר אחרון חשוב לא פחות, כשאת מרגישה שאת כבר נופלת לסחרור תכנסי לפורום ותשתפי אותנו כדי שנעצור את הנפילה עוד בתחילתה. סוף שבוע מוצלח, תהני באירוח ואל תתפתי לדברים מיותרים. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 14:33
 ענת Posts: 3849
|
בלונדה יקרה, תודה על השיתוף!!!זה קורה לכולנו אחרת היינו נעלמים מרוב מזון, האמיני לי שאני מאוד מאוד מבינה על מה את מדברת ,אבל קבלי זאת באהבה ואל תכי את עצמך זה קרה מכאן המשיכי הלאה השליטה תחזור אלייך ותשתפי אותנו אל תברחי כולנו איתך ובטוחה שהצונאמי יעבור, בהצלחה עדכני איך עברה הארוחת ערב חשבי עלינו בארוחה ועל כמה את רוצה להראות יפה באירועים הכניסי מסטיק לפה או לפני בוא האורחים פלפל ביצה ותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 14:28
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אז ככה, השבוע שעבר עליי קצת מוזר ומשונה.
הייתי פה בפורום כל יום והגבתי לכולם אך לא פירסמתי שום דבר שקשור אליי...
תנחשו למה??????
כי לאא הפסקתי לאכול לרגע!!!
כל השבוע מודה ומתוודה אכלתי פחמימות בערב ולא סתם שימו לב: פיצה,פופקורן,עוגה , ארוחות בוקר למינהם....
כאילו אני בכלל לא אצל מירי,ממש בושה!
הלוע נפתח לי בלי הכרה מתוק, מלוח,חמוץ,חריף ומה לא!! שום דבר לא קשור אפילו אחד לשני.
תשאלו אותי אם לפחות נהנתי?? ממש לא!!!!!
הרגשתי כל השבוע כאילו אני לא מסופקת מבחינת אוכל כל הזמן פתחתי וסגרתי את המקרר והיות ואין כמעט כלום בבית
פשוט מצאתי את עצמי הולכת וקונה.
אני לא יודעת מה קרה לי השבוע והדבר הכי אבסורד שיש חתונה חשובה של המשפחה ביום שלישי ועוד אחרי השקילה של יום שני
אמרתי לעצמי יופי יש לי עוד שבוע להוריד עוד איזה קילו.
בקיצור שבוע הזוי ומוזר אני לא יודעת מאיפה הוא הגיע .
בכל מקרה גיסי וגיסתי הגיעו מחו"ל אז היום אני מארחת את כולם לקידוש אצלי מקווה שהשבת תעבור יותר שפויה מהשבוע שחלף.
שבת שלום לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|