23/10/2010 10:31
 אשירה Posts: 4292
|
טולי חמודה, כל כך נכון המשפט,
הפחד מכתיב את מהלכינו, והיכולת להתגבר עליו קובעת בסופו של דבר איך ייראו חיינו.
הלואי שנהיה מספיק אמיצים כדי לרזות ולהצליח!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/10/2010 06:58
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
טולי יקרה תודה על משפט מרענן חשוב ומתזכר רשמתי לי תודה ענקית ושתמיד נדע לשאוב השראה מהנכונים והמתמידים ודני מבינה לליבך לא קל אך זה מאחרינו אנו הצוחקים אחרונים מתמודדים ומתמידים שבת נעימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 11:52
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה, תודה על דברייך החכמים...
שתהיה לך שבת נהדרת, רגועה ובשליטה.
נשיקותתת
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 11:47
 dany Posts: 19819
|
לגבי הרופא בסיפור של טולי אז הוא מסמל את הבריאות והחוסן לפי דבריה. אך לגבי רופאים ודוגמאות אז רופאים מעשנים במחלקות......... וסיפור אישי כילדה נפלתי המון, ובגלל שהייתי שמנה, דפקתי את הברכיים, עברתי שני ניתוחים בגיל 11 ובגיל 14 ניתוחים לא קלים......... הרופא שלי היה איש גדול ושמן........ לא שמנמוד............. אוביס!!!!!!!! מכיון שאז לא היו מעליות, ומחלקה אורטופדית היתה בקומה שלישית, ולא היתה לי יכולת לעלות שלוש קומות............., וגם בבית חולים סחבו אותי הלוך ושוב...... האיש בחוצפתו אומר לסבתי(שגידלה אותי) היא צריכה דיאטה ודחוף............... נו............ ומה אתה?????????? אז בין לומר ולעשות יש איזה הבדל דק ביותר......... דפי יקרה נדמה לי שהיום כבר יותר משהפרה רוצה להיניק העגל רוצה לינוק......... אנשים משמינים בכדי שיוכלו לעבור ניתוחים......... ממש מפחיד. שבת נהדרת ורזה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 11:41
 דפי Posts: 1126
|
לגבי רופא שנותן דוגמה אני מציעה לאותם רופאים שמפנים אותנו בקלות בלתי נסבלת לניתוחי קיצור קיבה שיתנו דוגמה אישית וקודם יעברו את הניתוחים ואחר כך נראה אותם.... דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 11:34
 dany Posts: 19819
|
כל פחד ברגע שאתה מתמודד מולו הוא מתגמד והופך אט אט לכלום.......... הרגע הראשון הוא הקשה!!!!! שבת שלום דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 11:29
 רעותה Posts: 869
|
טולי יקירתי,
הלוואי שתמיד ניישם ונכנס בכל הקשיים באומץ ובכיף.
שבת שלום,
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 11:26
 toly Posts: 898
|
"חוסר מעש מוליד ספק ופחד. פעולה מניבה בטחון ואומץ. אם ברצונך לכבוש את הפחד, צא מהבית ותתחיל לעשות." דייל קרנגי
נכון בכל המישורים ובפרט בדיאטה להיכנס בשומנים להתמודד פנים מול פניפ עם המשקל לכבוש את הספק והפחד מפני ההצלחה להיראות יפים רזים ומצליחים ואסיים בצפיחית קטנה שהוותה את גולת הכותרת השבוע בכנס בהושא השמנה וסוכרת: life style או active life כמה שאני אהבתי את זה ואת הרופא החמוד מוד מוד שאמר את זה וגם מיישם זאת בשטח רוכב אופנים (כבר חבר אהוב במועדון שלי ) צועד מידי יום בגבעות ירושלים מקפיד על תזונתו(גבוה חתיך ומאוד חייכני) כזה רופא משפחה אני רוצה שמהווה דוגמא והשראה וממליץ לפציינטים שלו ולא רק הדיאבטים על תזונה דלת פחמימות ופעילות ספורטיבית מידי יום ביומו שבת נפלאה וקלה בשמירה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|