22/10/2010 17:43
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טלי יקרה את והדובונית הייתן מדהימות וכמובן גם הדובון היקר. שתהיה שבת נפלאה תודה רבה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 16:51
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מירי אני בטוחה שאני מייצגת גם את הדובונים עשינו את הראיון כדי שהשיטה תבוא לידי ביטוי ונאמרו המון דברים שלא הועלו כלל והיו ממש חשובים לטעמי,אבל בשורה התחתונה לפי התגובות [אני לא יכולה לזוז טלפונים,מסרונים]
התמונות לפני ואחרי עשו את שלהם,הראיון הבלעדי איתך בתוך הכתבה גם הוא העביר מסר והרי אצלי כידוע לך כל העולם יודעים יפה
שאני תלמידה בבית סיפרך.
שנהיה כלנו בריאים ונמשיך יחד.שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 16:29
|
בלונדה.... כתב:
אקו , כמו שכתבתי לך הודעה אישית יצאת מהמם בתמונה,
לפחות אם אני לא רואה אותך בחוג אני רואה אותך בעיתון...יפה יפה...
רק די מוזר באמת שמירי בכלל לא מוזכרת זהה ממש חבל...
ןדןבןנית ודובון אתכם לא שכחתי גם אתם יצאתם מהממים מוזר לראות את התמונות שהייתם שמנים
ממש אנשים אחרים לגמריי..
שבת שלום ונשיקות ילדה יפה תודה רבה אבל את חושבת שאת פטורה מלבוא לראות אותי ממש לא ויש לי חדשות בשבילך אני רוצה לראותך,עשי גיחה ביום שני.נשיקות ושוב תודה על הפירגון.שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 15:39
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חברים יקרים, קודם כל תודה ענקית לאקוריאון ולדובון ודובונית. עשיתם עבודה נפלאה עם עצמכם. ואני מעריכה מאד את הפירגון. דיברתי עם סמדר שיר והיא באמת מקסימה, זה כבר בידי העורך משיקולים של העיתון. אבל הכתבה יפה מכובדת ואתם יצאתם נהדר. יפים מחויכים ועם ביטחון.אני מאד גאה בכם. אני מרוצה. הכי חשוב שהכתבה מעבירה את המסר הנכון. דיאטה זה מסגרת של שינוי הרגלי אכילה, וכמובן שפעילות גופנית תמיד מתקבלת בברכה.הכי חשוב כמובן זה להתמיד.שתהיה שבת נפלאה ובשליטה אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 14:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
מבטיחה להשיג את העיתון ולקרוא את הכתבה. אל תתרגזו בנות זה לא שווה את זה העיקר שהשגתם את התוצאה לשמה באתם למירי. שבת שלום לכן וגם לדובון. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 14:18
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אקו , כמו שכתבתי לך הודעה אישית יצאת מהמם בתמונה,
לפחות אם אני לא רואה אותך בחוג אני רואה אותך בעיתון...יפה יפה...
רק די מוזר באמת שמירי בכלל לא מוזכרת זהה ממש חבל...
ןדןבןנית ודובון אתכם לא שכחתי גם אתם יצאתם מהממים מוזר לראות את התמונות שהייתם שמנים
ממש אנשים אחרים לגמריי..
שבת שלום ונשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 11:48
|
דובונית את רואה כמה מחמאות והן מהלב מהאנשים שלנו,כפי שאמרתי לך הלפני ואחרי אינו משתמע לשני פנים. רק חבל שלא שייכו את מירי,אז להיות רגועה יקירה ותרגישי טוב עם הרגל.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 11:45
|
קרולין כתב:
גם אני קראתי הכתבה, התמונות נהדרות....הלפני והאחרי זה פשוט עולם אחר. כל הכבוד לכם!!!!!!!!!!! אתם מודל לחיקוי לכולנו!!! מזכירים את מירי תחת השם בלקין ....כמובן שגם לי מאד צרםםםםםם שלא דאגו לציין שרזיתם אצל מירי בלקין, היא ראויה לכל הפירגון והחשיפה בעולם, והשיטה שלה פשוט מנצחת!!! מקווה שאפשר יהיה להוסיף את שמה של מירי , באמצעות תיקון בגליון הבא.... שבת שלום ומוברך אוהבת קרולין  תודה רבה רבה על המחמאות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 11:45
|
dany כתב:
בנות בנות תרגענה יצאתן נפלא רואים נהדר את הלפני ואחרי...... מזכירים את מירי שמדברים איתה.... ואולי היה פה משהו נוסף שלא מזכירים שאתם חניכים שלה, אולי???????????? בכל אופן הכתבה משרתת אותי מצויין............... בטטה שכמותי. פעמיים בשבוע פילאטיס אני ממש מתעלה על עצמי........... אני גאה גאה להיות שותפה לדרך שלכן/שלנו , ובגאווה הראיתי לבעלי את התמונות הנה אלו הן חברות שלי........ אולי אתן יודעות איך אפשר להעלות לינק בכדי שאוכל לשלוח את הכתבה לביתי שחיה בוונצואלה ומכורה לספורט, ולא יורדת......... שוב גאה בכן יקירותי וכל מי שיקרא את הכתבה לא יבין את הדקויות שאתן מדברות עליהן, רק יראה את סיפור ההצלחה וזה מה שחשוב..... ומירי תאמינו לי שאם מגיע לה מהכתבה שידעו שהיא האמא שלנו.......... היא כבר תמצא את הדרך לעשות זאת......... אולי נכתוב לסמדר שיר??????????? שבת שלום אהובות דני לא דני החלטנו שלא פונים אליה בנושא ותודה על המחמאות העיקר אנחנו יודעים הכל ואני מסכימה שהראיון עם מירי כאחת ויחידה בכתבה,,היתר דוקטורים למיניהם גם יעשה את שלו אבל כדאי להפיץ לכל דיכפין,באשר ללינק נראה לי שאפי אלופה.שבת שלום שוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 11:43
 קרולין Posts: 6651
|
גם אני קראתי הכתבה, התמונות נהדרות....הלפני והאחרי זה פשוט עולם אחר. כל הכבוד לכם!!!!!!!!!!! אתם מודל לחיקוי לכולנו!!! מזכירים את מירי תחת השם בלקין ....כמובן שגם לי מאד צרםםםםםם שלא דאגו לציין שרזיתם אצל מירי בלקין, היא ראויה לכל הפירגון והחשיפה בעולם,
והשיטה שלה פשוט מנצחת!!! מקווה שאפשר יהיה להוסיף את שמה של מירי , באמצעות תיקון בגליון הבא....
שבת שלום ומוברך
אוהבת
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 11:31
 dany Posts: 19819
|
בנות בנות תרגענה יצאתן נפלא רואים נהדר את הלפני ואחרי...... מזכירים את מירי שמדברים איתה.... ואולי היה פה משהו נוסף שלא מזכירים שאתם חניכים שלה, אולי???????????? בכל אופן הכתבה משרתת אותי מצויין............... בטטה שכמותי. פעמיים בשבוע פילאטיס אני ממש מתעלה על עצמי........... אני גאה גאה להיות שותפה לדרך שלכן/שלנו , ובגאווה הראיתי לבעלי את התמונות הנה אלו הן חברות שלי........ אולי אתן יודעות איך אפשר להעלות לינק בכדי שאוכל לשלוח את הכתבה לביתי שחיה בוונצואלה ומכורה לספורט, ולא יורדת......... שוב גאה בכן יקירותי וכל מי שיקרא את הכתבה לא יבין את הדקויות שאתן מדברות עליהן, רק יראה את סיפור ההצלחה וזה מה שחשוב..... ומירי תאמינו לי שאם מגיע לה מהכתבה שידעו שהיא האמא שלנו.......... היא כבר תמצא את הדרך לעשות זאת......... אולי נכתוב לסמדר שיר??????????? שבת שלום אהובות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 10:47
|
שכחתי התמונה טובה רואים בבירור את הלפני ואחרי וזה החשוב.נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 10:47
|
דובונית אכפת לי כתב:
אקו יקרה את נראת נפלא אני לא מרוצה גם מהכתבה חוצפנים שחבל"ז איך הם לא מזכירים שאנו של מירי ועוד עושים סלט ממה שאמרנו שערוריה ... ומהתמונה בכלל מזעזעת בעיני בקיצור שלא ניפול בידי עיתונאים לעולם................................................................... נכון כתבתי כבר בבקר אכזבה כל המטרה להדגיש באיזו מסגרת ואצל מירי חל השינוי בתפיסה,במוח,והשיטה הנהדרת בלי פחממות פיספןס אכן זה עם העיתונאים לעשות סלט שהוא בכלל לא טעים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 10:31
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקו יקרה את נראת נפלא  אני לא מרוצה גם מהכתבה חוצפנים שחבל"ז איך הם לא מזכירים שאנו של מירי ועוד עושים סלט ממה שאמרנו שערוריה ... ומהתמונה בכלל מזעזעת בעיני בקיצור שלא ניפול בידי עיתונאים לעולם...................................................................
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 09:30
 אשירה Posts: 4292
|
אוף, עכשיו חזרתי מקניות, חבל שלא נכנסתי לפורום מקודם. אבל אין מצב שלא אקנה את העיתון. אני מתה מסקרנות!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 08:33
|
dany כתב:
מאיזו בחינה??????? הבטן ביומיים האחרונים דווקא רגועה, בדיקות הדם לדעתי עד כמה שאני מבינה הן בסדר, עד שנלך לדבר עם הרופאה אחרי האולטרהסאונד. כך כרגע אני לא עומדת להתפגר.............. והלע.............צריךלסתום אותו.....פשוט חד וחלק !!!!!!!!!!!!!!!!!! יופי העיקר שאת רגועה בריאותית היתר הכל מסתדר. נשיקות ושבת שלום דני אקורדיאון כתב: dany כתב: תודה על הסבת תשומת הלב יבוצעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שבת שלום דני דני את בסדר???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 07:47
|
מאיזו בחינה??????? הבטן ביומיים האחרונים דווקא רגועה, בדיקות הדם לדעתי עד כמה שאני מבינה הן בסדר, עד שנלך לדבר עם הרופאה אחרי האולטרהסאונד. כך כרגע אני לא עומדת להתפגר.............. והלע.............צריךלסתום אותו.....פשוט חד וחלק !!!!!!!!!!!!!!!!!!
נשיקות ושבת שלום דני
אקורדיאון כתב:
dany כתב: תודה על הסבת תשומת הלב יבוצעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שבת שלום דני דני את בסדר???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 07:05
|
dany כתב:
תודה על הסבת תשומת הלב יבוצעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שבת שלום דני דני את בסדר???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 07:00
|
תודה על הסבת תשומת הלב יבוצעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שבת שלום דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 06:35

קניתי ועוד כמה דקות יוצאת לאילת ומבטיחה בים לקרוא את הכתבה אגיב ואתייחס כשאחזור למחשב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|