22/10/2010 11:44
 קרולין Posts: 6651
|
שיהיה אחלה סופ"ש קל בשמירה ובשליטה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםם קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 11:41
 dany Posts: 19819
|
חמודות שלי ממש לא התכוונתי לוותר על היום ולהפסיד אותו.............. לא ניסחתי את עצמי נכון, אין , מרגע שהחלטתי אז אין דחיות............ ואקו אני שמחה שאת מוכנה להיות שומר הראש שלי תודה דובונית אהובה......... הדימיון המודרך לפלסטיק........ננסה, תודה ואשירה אהובה כולנו יודעים שלא לעולם חוסן, וכל יום בפני עצמו הוא מטרה להתמודדות והצלחה. וכל יום שעובר והצלחנו אשרינו וטוב לנו........ השומן אורב לנו בפתח ורק מחכה להזדמנות בכדי להזכיר לנו שהוא כאן............ ותקופות חזקות הן תקופות של חסד ורחמים. שבת שלום שבת רגועה נשלטת ושפויה אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 11:16
 רעותה Posts: 869
|
אני סקרנית מאוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 10:43
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דובונית אכפת לי כתב:
אקורדיאון חמודה את פשוט מופלאה אין דברים כמוך וברוחב לב שלך שיהיה שבת רגועה מוצלחת ובשליטה ונשתדל כמה שרק ניתן ודני חמודה לארח זה גם להנות מהסובבים אז לא לשכוח והאוייבים זה פלסטיק אז לא כדי להתחיל את הביס הראשון בהצלחה תודה ילדה מתוקה אין כמוך!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 10:39
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקורדיאון חמודה את פשוט מופלאה אין דברים כמוך וברוחב לב שלך שיהיה שבת רגועה מוצלחת ובשליטה ונשתדל כמה שרק ניתן  ודני חמודה לארח זה גם להנות מהסובבים אז לא לשכוח והאוייבים זה פלסטיק אז לא כדי להתחיל את הביס הראשון בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 09:31
 מצטמצמת Posts: 135
|
שבת שלום לכולם, שתיהיה שבת כיפית... צריך לנסות לעשות שהשבת תיהיה הכי כיפית שיש אבל שהאוכל לא יהיה המרכז שלה... מי כמוני בבעיה האזאת. דני היקרה.. אם החלטת לוותר כבר על שמירה בארוחה הערב אז מקסימום תתחילי ממחר... אבל אם עוד יש מקום לשינוי... הייתי ממש ממש ממליצה לך להחליט מראש שגם היום את חזקה... כי כמו שמירי אומרת חבר מביא חבר... ואם כבר לא שומרים בערב אז גם אוכלים מלא מלא.. וגם זה לא תמיד קל לחזור יש לשגרה.. אז אולי תנסי לפני שכולם באים.... לשתות תה חם ולאכול ביצה קשה כמו שמירי אומרת לעשות לפני חתונות... ואז שכולם יבואו את תיהיה שלווה ונינוחה...ולא תצטרכי לאכול את הפחמימות בערב.... שתיהיה שבת שלום... ובהצלחה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 09:25
 אשירה Posts: 4292
|
אקורדיאון חמודה, את נמצאת עכשיו על דרך המלך וטוב את עושה שאת נזהרת מן הפיתויים שבצידי הדרך. הלואי והייתי יכולה להגיד לך שעם הזמן זה יהיה יותר קל, מירי אומרת שזה לא עובר עם הזמן. אז אין לנו אלא להיות כל הזמן עם אצבע על הדופק ומהמקום שלך במיוחד להנות מן ההצלחה, מהיעד שהגעת אליו, זה בטוח שווה כל מאמץ וכל ויתור.
סוף שבוע מקסים,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 08:36
|
יופי מחכים לך בחנוכה יש לך זמן לרדת יפה כמה ק"ג עד חנוכה אז ילה לעבודה אחרי המפגש המשפחתי,אבל הלו לא להשתולל סומכת עלייך זכרי את זאת שכתבת שהתחייבת
בפני אני לוקחת את זה ברצינות ונשארת במעקב.בהצלחה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 07:45
|
יקירתי פעם בשבועיים אני חייבת לעשות מפגש משפחתי- חייבת במובן פנימי נפשי שלי, אף אחד לא מכריח אותי!!!!! כך אני רואה את הילדים והנכדים וכך גם הם רואים אחד את השני...... חשוב לי מאד לשמור על המסגרת המשפחתית...... כמי שגדלה כילדה בודדה!!!! יש לי גם בת שלא נמצאת בארץ עם שני נכדים כך שמספיק כואב לי שהיא לא כאן. ואת האוייבים הכנסתי ללא כל קשר לאירוח..... אלא בעלי שיחיה , ממש אסור לו כל מיני מאכלים כי הוא סכרתי ועוד כל מיני חולירות, אבל הוא מתעקש ואני חלשה.... ואז הם נכנסים הביתה והוא יודע לאכול אחד או שניית ואני כפי שאת יודעת איך אנחנו ...... עד שלא גומרים את החבילה לא מרגישים מסופקים...... טוב אני ממש לא מחדשת לך כלום, כי לעלות במשקל עשרות קילוגרמים זה לא מופל אחד או מקרמבו אחד.............. ואני חייבת לתפוס את עצמי כי עוד קילו ועוד קילו והופ יהיו עשרה ממש מבלי להרגיש. אז זהו מתחייבת כאן (כן אני יודעת בפעם המיליון אבל אולי הפעם זה יתפוס) מספיק ודי, רק אני סובלת מזה, בעלי אוהב שאני שמנמודה ........תמיד אהב!!!!!!! ואני ממש שונאת את זה , גועל נפש!!!! רוצה לבוא לבקר אתכם בחנוכה ורוצה להיות במיטבי, אז זהו יש לי כמעט ששה שבועות ואפשר לעשות המון......... אז לדרך. תודה לכן יקירותי שאתן כאן איתי המון המון נשיקות דני
אקורדיאון כתב:
דנילה יקירתי את יפיפיית הכוכבים על הר כרמל כמו שמירי אומרת ואני מתכוונת לזה את יודעת שראיתי תמונות,תעברי בשלום את האירוח,אני לא עושה את זה מפחד להכניס את האויבים הללו הביתה למרות שאני מאוד אוהבת לארח
הכי חשוב שהבטן שלך תהה רגועה ואת חזקה תחזרי במהרה למסלול.שבת שלום,נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 07:20
|
דנילה יקירתי את יפיפיית הכוכבים על הר כרמל כמו שמירי אומרת ואני מתכוונת לזה את יודעת שראיתי תמונות,תעברי בשלום את האירוח,אני לא עושה את זה מפחד להכניס את האויבים הללו הביתה למרות שאני מאוד אוהבת לארח
הכי חשוב שהבטן שלך תהה רגועה ואת חזקה תחזרי במהרה למסלול.שבת שלום,נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 07:05
|
אקו יקירתי תודה על האיחולים,אני די זקוקה לעידוד, מצליחה מאד יפה עד אחרי השנ"צ ואז כאילו רוח הוריקן עובר אותי לשעה ואז שוב אין צורך בכלום, מעניין למה זה קורה, הייתי כבר במצב הרבה יותר טוב.......... מודה יש הרבה אויבים בבית, תמיד רוצה להאמין שאני יותר חזקה מהם וכנראה שאני לא!!!!!!! היום בערב מארחת את כל החברה שלי.ב"ה יש הרבה, ואחרי זה ממש מבטיחה לחזור למוטב. סמויתי בילוי נעים באילת ותשמרי על עצמך וכל היתר שבת שלום רגיעה ושקט בגזרת הבטן נשיקות דני
אקורדיאון כתב:
והנה שוב סוף שבוע לאחר שבוע של ירידות במשקל,,עליות ושמירה על המקום,כל אחד עם תוצאותיו נכנס כלנו למסגרת כולל שישי השבת הבאים עלינו לטובה ונגיע למעמד השקילה עם תוצאות מפתיעות.
מאחלת לכלם סוף שבוע מקסים !!! חיבוק גדול לכלם פורום יקר!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 06:38

גם אני שולחת לך מהדרום הרחוק חיבוק גדולללללללללללללללל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 06:17
 ענת Posts: 3849
|
סוף שבוע נפלא גם לך וחיבוק ענק חזרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 04:44
|
והנה שוב סוף שבוע לאחר שבוע של ירידות במשקל,,עליות ושמירה על המקום,כל אחד עם תוצאותיו נכנס כלנו למסגרת כולל שישי השבת הבאים עלינו לטובה ונגיע למעמד השקילה עם תוצאות מפתיעות.
מאחלת לכלם סוף שבוע מקסים !!! חיבוק גדול לכלם פורום יקר!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|