22/10/2010 14:29
 שאפתנית Posts: 8392
|
בראבו מצטמצמת, עלית על הגל יחד איתנו. הישארי שם ותמשיכי לשמור גם השבת. בהצלחה עם מסיבת יום ההולדת, בטוחה שתעמדי בכבוד אל מול הפיתויים זכרי שהעוגה עשויה מפלסטלינה ואם בכל זאת החלטת לטעום אז הפרוסה הראשונה שווה בטעמה לשאר הפרוסות ואין צורך לטעום את כולן. יום הולדת שמח, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 10:05
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד מצטמצמת ואנו כאן בסופש תהני במסיבה במודעות ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2010 06:42

כל הכבוד לך ואת בטוח כבר מצטמצמת המשיכי כך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 20:29
 אשירה Posts: 4292
|
מצטמצמת יקרה, כל הכבוד!!! שלושה ימי שמירה ברציפות + הערכות לקראת סוף השבוע, ובעיקר השיח העצמי שלך וההחלטיות, מרגישים שאת ממש בעניין, אין לי ספק שתצליחי!!!
סוף שבוע מקסים,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 20:18
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד מותק, אני שמחה לשמוע שאת מתחזקת ומתמלאת מוטיבציה.. לקראת שבת זה הכי חשוב. רק אזהרה קטנה - על האש יכולה להיות מלכודת לא קטנה, אפילו בלי החומוס (חומוס = פחמימות) והפיתות הבשר שמלא בשמן ועומד על האש הוא מלכודת קלורית לא קטנה בעצמו (כל הסימוכין המקצועיים בהרצאת יום העצמאות.. לא זוכרת מספרים, רק את העיקר) אז פשוט תהיי במודעות. שיהיה לך בהצלחה והמשך ערב נפלא ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 20:04
 קרולין Posts: 6651
|
כל הכבוד לך! ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו! וים של הצלחה בהמשך התהליך.
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 20:04
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד כן ירבו הימים אמן!!!!!!!!!!!!!!!! נשיקה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 19:07
 ענת Posts: 3849
|
נהדרת המשיכי כך!!!!!!!!את בדרך הנכונה גאה בך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 19:06
 מצטמצמת Posts: 135
|
פורום יקר, אז כפי שסיפרתי לכם אני החלטתי להצטמצם באמת מיום שני ולתת מעצמי קצת יותר בשביל התהליך... שלושת הימים האלה עברו בשלום... בזכות המרק קישואים שעשיתי ואכלתי בערב... יאמיי... הוא ממש ממש טוב אז אני ממליצה למי שעוד לא עשה. ודבר שני שעוזר לי מאד להשאר חזקה זה הפורום.... כל פעם שבא לי משהו קטן שאני בעבודה סתם לנשנש... אני נכנסת לפורום וזה ממש תחליף מעולה ..חחח... עכשיו הסופ"ש עוד לפנינו וזה הכי הכי מורכב... כי תמיד אני נשברת בו באיזשהו שלב... אבל הפעם לא!!! הפעם זה לא יקרה.. אני אשמור על עצמי... ואהיה חזקה. אפילו מחר בערב יש לאחיין שלי בן השלוש יום הולדת אז התקשרתי לוודא כבר מה יהיה בתפריט שאני אדע מראש שיש לי משהו מתאים לאכול.. וגיליתי שזה יהיה ארוחת על האש... שזה ממש טוב אז אני אוכל לזלול לי קצת בשר וסלטים ולהיות רגועה...והעיקר בשליטה!!!!! שיהיה לכולנו סוף שבוע מקסים... צריך לנצל כל רגע!!!
מצטמצת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|