הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עדכונים חמים מהשקילה השבועית

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/10/2010 14:12

שאפתנית
שאפתנית
מיכל יקירתי,
אנחנו פה איתך לאורך כל הדרך וכמובן שגם לאחר הלידה וגם כשהבת תחגוג בת מצוה, תתחתן ותלד (אני בטוחה שהצלחתי להצחיק אותך וזה כבר טוב!)
מנסיון של שתי הריונו זה בהחלט אפשרי להעלות רק 7-8 קילו. אל תתפתי לפיתויים "רעילים" לגופנו, זה שלא אכלת אותם עד עכשיו לא אומר שמעכשיו מגיע לך, אין דבר כזה מגיע לי בהריון יש וחשוב לאכול אוכל בריא ומזין לך ולעובר שלך. אז תמשיכי לשמור כפי שמירי אומרת לך, הפשטידות שלך הן תשובה הולמת לארוחה טעימה ומזינה וכמובן שאנחנו פה איתך הלאה להמשך הצלחה.
את מחוננת ושולטת היטב בחומר, אף רופא לא ידכא אותך מתוקה.
שבת שלום, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2010 11:57

דפי
דפי
מיכל יקרה
משימה לא פשוטה אבל את תצליחי כי כולנו כאן אתך.
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2010 11:57

דפי
דפי
מיכל יקרה
משימה לא פשוטה אבל את תצליחי כי כולנו כאן אתך.
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2010 10:12

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מיכל חמודה
כל הכבוד על השמירה על המקום
ואין לך מה להתבאס מהרופא לא נחמד לשמוע אך הוא עושה את עבודתו
אנו כאן בכדי לסייע ואת תשתדלי לעשות מה שנכון במסגרת המותר באכילה נכונה ועיקבית
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2010 06:55

dany
dany
ברור שאנחנו כאן בשבילך, ולוקחות עליך אחריות......... היות ואני יודעת עד כמה את מחוננת אז אין בעיה לקחת אחריות!!!!!!!!
שיהיה סופ"ש מעולה, ותשמרי על עצמך , לא הכל זה המשקל.
נשיקות
דני
מיכל שרון כתב:
תודה לכולכן.. ובכן כמה שהרגשתי מחוננת אתמול והיום.. עכשיו חזרתי מהרופא נשים שלי והוא נזף בי קצת...
הוא אמר שבתור מי שהתחילה את ההריון עם עודף משקל, 4 ק"ג מתחילתו זה הרבה מדי... והוא מבקש שבחודש הבא אני אגיע לביקורת באותו משקל או שהוא צופה לי בעיות עם העמסות סוכר...
זה היה קצת מבאס ומדכא... במיוחד כשהוא ביקש בלי אויבים והרבה ירקות וזה בדיוק מה שאני עושה ואוכלת...
בכל אופן, אני לוקחת על עצמי את האתגר ומקווה שאני וגיתי שלי יחד נצליח לעמוד במשימה שהד"ר היקר שלי הציב לי ולעבור חודש של עמידה במקום.
מה שבטוח זה שאתן תהיו עזרה מאוד רצינית בתהליך... שלא תגידו שלא אמרתי... גם לכן יש אחריות wink

אני הולכת לאכול עכשיו (פשטידת ירקות נטולת פחמימות) ונשתמע אח"כ Froot
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 22:41

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכל שרון כתב:
תודה לכולכן.. ובכן כמה שהרגשתי מחוננת אתמול והיום.. עכשיו חזרתי מהרופא נשים שלי והוא נזף בי קצת...
הוא אמר שבתור מי שהתחילה את ההריון עם עודף משקל, 4 ק"ג מתחילתו זה הרבה מדי... והוא מבקש שבחודש הבא אני אגיע לביקורת באותו משקל או שהוא צופה לי בעיות עם העמסות סוכר...
זה היה קצת מבאס ומדכא... במיוחד כשהוא ביקש בלי אויבים והרבה ירקות וזה בדיוק מה שאני עושה ואוכלת...
בכל אופן, אני לוקחת על עצמי את האתגר ומקווה שאני וגיתי שלי יחד נצליח לעמוד במשימה שהד"ר היקר שלי הציב לי ולעבור חודש של עמידה במקום.
מה שבטוח זה שאתן תהיו עזרה מאוד רצינית בתהליך... שלא תגידו שלא אמרתי... גם לכן יש אחריות wink

איזו שאלה אנחנו איתך לאורך כל הדרך וכהל יהיה בסדר את רק תתמידי וכלנו תומכים מכל הכוונים.לילה טןב בחדר השינה החדשץ
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 22:00

מצטמצמת
מצטמצמת
מיכל, כל הכבוד לך שאת מצליחה לשמור!!!
נכון שזה לא נעים וקצת מיאש שהרופאים אומרים דברים כאלה לפעמים... אבל שתדעי שזה הכל לטובה ותמשיכי להתמיד בבלי פחממות מחמש ולהשקיע בפשטידות ללא פחממות.. ובאוכל בריא והכל יהיה בסדר... הרבה הרבה הרבה מים זה ממש ממש עוזר...
שיהיה בתאבון
והעיקר הבריאות את יודעת.... smile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 20:09

מיכל שרון
מיכל שרון

0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 20:02

קרולין
קרולין
מיכל יקרה
כל הכבוד לך ! על המקום זה נהדרררר!

שיהיה לכם אחלה סופ"ש

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 20:00

dany
dany
סופ"ש קסום
אהבה
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 15:08

tutit
tutit
כל הכבוד מיכלי ל העמידה במקום,ורציתי להוסיף שיש לך כשרון כתיבה מיוחד-אני מאוד נהנית לקרוא את מה שאת כותבת
גיסתי כתבה המון שנים למגירה והיום היא עורכת ראשית בוואלה
אז תחשבי על זה אולי ללמוד את התחום ולפתח את הכשרון שלך...
smileבאהבה
הדס
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 14:36

מי שמקבלת את הציון לשבח וקולולולו זו את
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 14:23

רבקה
רבקה
מיכלי , יש לך סבתא שאין כמוה, נהדרת
יש לך בעל שאין כמוהו , נהדר
ואת מגיע לך צל"ש על עמידה במקום והעשייה לחזור מיד למסלול השליטה
מיכלי שמרי על עצמך ושהאושר ישאר אצלכם לעד
חיבוק גדול
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 14:17

מימי
מימי
כל הכבוד על השמירה, תמשיכי ככה Glomp, Hi!מחזיקה לך אצבעות בידיים וברגליים [מזל כפול...]
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 10:02

שאפתנית
שאפתנית
כל הכבוד מיכלי ואל תתאמצי פיזית עם עבודות הבית. לא לשכוח שאת בהריון.
תמשיכי לשמור על עצמך את עושה את זה מצויין!!!
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 08:59

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכלי וגיתי אהובים שמחה לראות אתכם מאושרים בלי עין הרע, תמשיכו כך.
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 08:58

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן מיכל התחלקות של יום לא עושה נזק במידה וחוזרים למחרת למסלול ולטעמי זאת השיטה הנכונה התחלקנו היום לא להמשיך
למחרת את החגיגה אלא לחזור מיד למסלול ואז גם אפשר לראות ירידה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 08:50

מיכל שרון
מיכל שרון
ובכן פורום יקר, סבתא מקבלת צל"ש, מדליות ומה לא? אני עמדתי על המקום השבוע!!!
איזה כיף, איזה אושר ואיזו שמחה... אפילו שיום אחד בזמן הפריקות והסידורים ברח לנו הצהריים וסבתא הגיעה הנה עם מאפים חמים מהמאפייה, אפילו שבשבת כשכבר היינו בין הדירות הזמנו אוכל מבחוץ עם אחי, אפילו שאצל סבתא הכל קצת יותר שמן מבדר"כ כי אצלה לא מודדים שמן בכפות...
מה ששינה זה הטון הקובע - טון של דיאטה, של שמירה ככל האפשר על הכלל הכי חשוב : בלי פחמימות מחמש במיוחד כשהגוף זעק לפחמימות כל לילה בתום מלחמת ההתשה עם הבית החדש (מי אמר שלפרוק ארגזים ולסדר ולסחוב ולהרכיב זו לא מלחמת התשה?).
אז לכל מי שחושבת שיום אחד או שניים מקלקלים שבוע שלם של עשייה אני אומרת לכן: לא לוותר, לא לתת ליום אחד גרוע לקלקל שבוע של הישגים, הגוף זוכר הכל ואתן רק תתמידו ותמשיכו להצליח.

שיהיה לכולנו התכוננות טובה ומחושבת לסופ"ש - לא להתעצל ולהכין מבעוד מועד ירקות, פשטידות נטולות פחמימות, מרקים מהוללים כי גם בשבוע הבא מצעד המחוננות מתוכנן לכבוש את הפורום wink
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עדכונים חמים מהשקילה השבועית

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!