22/10/2010 10:01
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
פו הדב חמודה יישר כוח על הדיאטה וכל הכבוד המון בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 20:03
 קרולין Posts: 6651
|
פו יקירתי, איזה כיףףף לשמוע שהולך לך בדיאטה....בהצלחה רבה.
נשיקות חמותתת ואחלה סופ"ש
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 10:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד על השליטה פו, המשיכי הלאה מה שהיה בעבר לא מעניין העיקר זה העתיד הטוב שמצפה לכולנו. פחות משקל ויותר אושר!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 08:33
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בקר טוב,אני זורקת את הכרטיסים שנגמרים,לא מעניין המעניין מה קורה היום והעתיד. המשיכי להיות בשליטה,במסגרת וקדימה.בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 08:16
 dany Posts: 19819
|
מה חשוב הזמן פו אהובה העיקר שאת במסלול ועושה זאת!!!!!!!! אולי אפילו טוב יותר לא לדעת, כי אז מתחילים שיקולים לא ענייניים כמ: אוף כמה זמן, וזה היה צריך להיות יותר מהר וכו' המון הצלחה בהמשך חיבוק דובי דני
נפו הדב כתב:
טפו טפו טפו חמסה חמסה  בזמן האחרון הדיאטה הולכת לי יחסית בקלות... אתמול רציתי לראות בכמה זמן לקח לי להשיל את הק"ג האחרונים ומאחר ולא מזמן חידשתי כרטיס זהב, הכרטיס הקודם שלי לא בארנק... בקיצור, אני מחביאה את הכרטיסים הקודמים שלי איפשהו ואתמול התחלתי לחפש אותם ולא הצלחתי למצוא בשום מקום!!!! עברתי דירה קצת אחרי שחידשתי את הכרטיס ואין לי מושג איפה תקעתי את הכרטיסים הקודמים בכל אופן... העיקר שהירידה תמשיך וזה מה שהכי חשוב 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 08:12
 פו הדב Posts: 114
|
טפו טפו טפו חמסה חמסה בזמן האחרון הדיאטה הולכת לי יחסית בקלות... אתמול רציתי לראות בכמה זמן לקח לי להשיל את הק"ג האחרונים ומאחר ולא מזמן חידשתי כרטיס זהב, הכרטיס הקודם שלי לא בארנק... בקיצור, אני מחביאה את הכרטיסים הקודמים שלי איפשהו ואתמול התחלתי לחפש אותם ולא הצלחתי למצוא בשום מקום!!!! עברתי דירה קצת אחרי שחידשתי את הכרטיס ואין לי מושג איפה תקעתי את הכרטיסים הקודמים  בכל אופן... העיקר שהירידה תמשיך וזה מה שהכי חשוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|