|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/10/2010 08:35
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מרסי באינטרנט כתב:
הי פורום יקר, אני יודעת שאני לא הכותבת הכי נאמנה כאן (כלומר לא כותבת הרבה) אך אני בהחלט עוקבת אחרי כל הנכתב ומאוד מתחזקת מכל האחוה והתמיכה הזורמים פה. טוב השבוע השגתי את הלא יאמן וסוף סוף החלפתי קידומת ולא סתם, עברתי לדו ספרתי יש!!!!, ועכשיו אני מתה מפחד שמה בשיקלה הקרובה זה שוה יראה לי 3 ספרות. למה? כי שבוע שעבר הייתי יומיים חולה וכמעט לא אכלתי. והשבוע חזרתי לשגרה, אבל אתם יודעים לפעמים אוגרים נוזלים. הקיצר אני מאוד מקווה להשאר בדו ספרתי מזמן לא הייתי שם וזה הישג כביר מבחינתי. מאחלת לכוווולםם סוף שבוע נפלא, בשליטה. שלכם, מרסי אכן יקירתי הרמזור האדום הוא המעבר ל3 ספרות,המשיכי והצליחי ואנחנו נמשיך לתמוך ולעודד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 08:09
 אשירה Posts: 4292
|
מרסי יקרה, ברכותי על המעבר המשמעותי לשתי ספרות, מאחלת לך שמכאן המספר רק ילך וירד! בהצלחה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 07:36
 dany Posts: 19819
|
מרסי יקירה כל הכבוד על שבירה של התלת סיפרתי אם את שומרת אין סיבה שתעלי, ובכל אופן אם זו תהיה עליה בגלל מחלה הרי את יודעת את הסיבה ואין צורך להכנס לפחדים. המשיכי את הדרך הטובה ונשמע ממך רק בשורות טובות מקווה שאת כבר בקו הבריאות הכנסי יותר לפורום זה מחזק גם פיזית וגם נפשית יום נהדר והמון הצלחה נשיקה דני
טמרסי באינטרנט כתב:
הי פורום יקר, אני יודעת שאני לא הכותבת הכי נאמנה כאן (כלומר לא כותבת הרבה) אך אני בהחלט עוקבת אחרי כל הנכתב ומאוד מתחזקת מכל האחוה והתמיכה הזורמים פה. טוב השבוע השגתי את הלא יאמן וסוף סוף החלפתי קידומת ולא סתם, עברתי לדו ספרתי יש!!!!, ועכשיו אני מתה מפחד שמה בשיקלה הקרובה זה שוה יראה לי 3 ספרות. למה? כי שבוע שעבר הייתי יומיים חולה וכמעט לא אכלתי. והשבוע חזרתי לשגרה, אבל אתם יודעים לפעמים אוגרים נוזלים. הקיצר אני מאוד מקווה להשאר בדו ספרתי מזמן לא הייתי שם וזה הישג כביר מבחינתי. מאחלת לכוווולםם סוף שבוע נפלא, בשליטה. שלכם, מרסי edited by dany on 10/21/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 07:23
 מרסי באינטרנט Posts: 63
|
הי פורום יקר, אני יודעת שאני לא הכותבת הכי נאמנה כאן (כלומר לא כותבת הרבה) אך אני בהחלט עוקבת אחרי כל הנכתב ומאוד מתחזקת מכל האחוה והתמיכה הזורמים פה. טוב השבוע השגתי את הלא יאמן וסוף סוף החלפתי קידומת ולא סתם, עברתי לדו ספרתי יש!!!!, ועכשיו אני מתה מפחד שמה בשיקלה הקרובה זה שוה יראה לי 3 ספרות. למה? כי שבוע שעבר הייתי יומיים חולה וכמעט לא אכלתי. והשבוע חזרתי לשגרה, אבל אתם יודעים לפעמים אוגרים נוזלים. הקיצר אני מאוד מקווה להשאר בדו ספרתי מזמן לא הייתי שם וזה הישג כביר מבחינתי. מאחלת לכוווולםם סוף שבוע נפלא, בשליטה. שלכם, מרסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|