הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צמח שגורם לשובע חחח

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/10/2010 16:34

רבקה
רבקה
מאמא'לה שימי לב כמה פעמים זה נכתב
הבנו , נכנס למוח נשארים עם מירי ולא קוטפים צמחים ח ח ח smile
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 16:28

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:
winkwinkאם אני הייתי נענית להרגשת הרעב שלי הייתי רזה כמקל - אני כמעט שלא מרגישה רעב..אוכלת "להנאתי" ומרוב אהבה לאוכל..winkהרי מירי אמרה השבוע שהיא אוהבת אנשים שנהנים מאוכל אז זהו: גמני... (לא לטעות - אני מאוד מבוקרת באכילה...לא אוכלת מ"הפירות האסורים" גם לא אויבים וחבריהם...)

כן אפי נדמה לי כמו שכתבתי והנה את מאשרת העולם לא הרגשתי ממש רעב העיניים אוכלות.
אימי תמיד היתה אומרת לי אם היית רק אוכלת אוכל ולא שטויות כי למעשה זה מה שהפיל אותי ממש אוכל מסודר

כמעט לא היה בתפריט לכן אני אומרת במסגרת אני אוכלת הרבה יותר מסודר והרבה יותר בריא,הרי פירות ירקות לא הייתי נוגעת

התפריט היה כלו פחמימות ומתוקים בכמויות לכן צריך צמח לסדר את המוח ואין כזה למעט מירי.
0 קישור קבוע (Permalink)

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:
winkwinkאם אני הייתי נענית להרגשת הרעב שלי הייתי רזה כמקל - אני כמעט שלא מרגישה רעב..אוכלת "להנאתי" ומרוב אהבה לאוכל..winkהרי מירי אמרה השבוע שהיא אוהבת אנשים שנהנים מאוכל אז זהו: גמני... (לא לטעות - אני מאוד מבוקרת באכילה...לא אוכלת מ"הפירות האסורים" גם לא אויבים וחבריהם...)

אימי תמיד היתה אומרת לי אם היית רק אוכלת אוכל ולא שטויות כי למעשה זה מה שהפיל אותי ממש אוכל מסודר

כמעט לא היה בתפריט לכן אני אומרת במסגרת אני אוכלת הרבה יותר מסודר והרבה יותר בריא,הרי פירות ירקות לא הייתי נוגעת

התפריט היה כלו פחמימות ומתוקים בכמויות לכן צריך צמח לסדר את המוח ואין כזה למעט מירי.
0 קישור קבוע (Permalink)

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 15:24

EFF
EFF
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 12:50

אקורדיאון
אקורדיאון
רבקה כתב:
אקורדיון יקירתי בוקר טוב
קראתי את השרשור על הצמח שכביכול מרזה
ואם שמעת היום גם דיברו על צמח שמונע קמטים
אז יופי על ראשנו גינה ירוקה ורק שנקטוף ונשתמש
אבל כמו שכתבת לנו יש את מורתינו הדגולה והיא בשבילנו הכל
אנחנו ממשיכים בתורתינו ונצליח
יום נעים שיהיה לך

אכן שטויות זה טוב רק לכיסם של המפרסמים והמשווקים .
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 12:48

אקורדיאון
אקורדיאון
nikname כתב:
תארו לעצמכם איזה עולם היה פה, אם לכל היה מרפא בצורת צמח. כולם היו רזים יפים ומושלמים.....

חח חלום ליל קיץ.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 10:57

nikname
nikname
תארו לעצמכם איזה עולם היה פה, אם לכל היה מרפא בצורת צמח. כולם היו רזים יפים ומושלמים.....
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 10:54

רבקה
רבקה
אקורדיון יקירתי בוקר טוב
קראתי את השרשור על הצמח שכביכול מרזה
ואם שמעת היום גם דיברו על צמח שמונע קמטים
אז יופי על ראשנו גינה ירוקה ורק שנקטוף ונשתמש
אבל כמו שכתבת לנו יש את מורתינו הדגולה והיא בשבילנו הכל
אנחנו ממשיכים בתורתינו ונצליח
יום נעים שיהיה לך
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 10:34

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
זה מזכיר לי שפעם פרסמו איזה קקטוס שאם אוכלים ממנו יורדים במשקל ואנשים נהרו למשתלות לקנות את הקקטוס. אני זוכרת שאמרתי לעצמי יש גבול להשפלה שבנאדם יכול לעבור. לאכול קקטוס!!!???
אכן אין תרופות פלא ולא מלתעות שזה דבר מזעזע בעיני הכל בראש ואנחנו במקום הנכון שמטפל בראש שלנו.
שאפתנית

חחח נכון אני זוכרת את זה. אנחנו ממשיכים בדרך שלנו כי היא זו שמבטיחה הצלחה ולאורך זמן.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 09:50

שאפתנית
שאפתנית
זה מזכיר לי שפעם פרסמו איזה קקטוס שאם אוכלים ממנו יורדים במשקל ואנשים נהרו למשתלות לקנות את הקקטוס. אני זוכרת שאמרתי לעצמי יש גבול להשפלה שבנאדם יכול לעבור. לאכול קקטוס!!!???
אכן אין תרופות פלא ולא מלתעות שזה דבר מזעזע בעיני הכל בראש ואנחנו במקום הנכון שמטפל בראש שלנו.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 09:14

אקורדיאון
אקורדיאון
דובונית אכפת לי כתב:
בדיוק מה שמירי דיברה עליו בהרצאה.... אין תרופת פלאים רק את מירי שעושה עבודת ניסים לגוף לנשמה ולמוח אז אנו במקום הנכון בהצלחה

אכן כמו שאני אומרת למסגרת שלנו אין מחיר!!!! רק להתמיד ולאמץ את השיטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 09:13

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
שמענו על כל הצמחים, כדורים,ניתוחים, מלתעות, היפנוזה, ועוד מיליון ואחד שיטות להעשיר את כולם ואת חשבון הבנק שלהם.......... ואנחנו נשארים שמניםupset
אין לנו דרך אחרת חוץ מלסתום את הלע................... עדיין לא המציאו משהו אחר, גם מי שעובר ניתוח עדיין צריך לשמור שאם לא כן שוב ישמין.
ניתוח מוח?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!
לאן את נעלמת עד מחר??? סתם חטטנית את ממש לא חייבת לענותwink
דני

אכן יש לי חברה שבזמנו עשתה מלתעות והיתה מגרדת שוקולד עליהן וסיפורים כאלה יש לאלפים, את "ניתוח המוח עושה לנו מירי בלי סיכונים של הרדמה
וכאלה.באשר להעלמות פשוט יצאתי וידעתי שאחזור מאוד מאוחר.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 09:08

אקורדיאון
אקורדיאון
דובונית אכפת לי כתב:
בדיוק מה שמירי דיברה עליו בהרצאה.... אין תרופת פלאים רק את מירי שעושה עבודת ניסים לגוף לנשמה ולמוח אז אנו במקום הנכון בהצלחה

נכון מאוד יקירתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 06:16

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
0 קישור קבוע (Permalink)
20/10/2010 16:34

dany
dany
שמענו על כל הצמחים, כדורים,ניתוחים, מלתעות, היפנוזה, ועוד מיליון ואחד שיטות להעשיר את כולם ואת חשבון הבנק שלהם.......... ואנחנו נשארים שמניםupset
אין לנו דרך אחרת חוץ מלסתום את הלע................... עדיין לא המציאו משהו אחר, גם מי שעובר ניתוח עדיין צריך לשמור שאם לא כן שוב ישמין.
ניתוח מוח?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!
לאן את נעלמת עד מחר??? סתם חטטנית את ממש לא חייבת לענותwink
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
20/10/2010 16:20

אין קיצורי דרך
0 קישור קבוע (Permalink)
20/10/2010 16:02

אקורדיאון
אקורדיאון
בתכנית הבקר עם קארין מגריזו הודיעו חגיגית שקיים צמח שבמידה ונוטלים ממנו אין תחושת רעב ומסייע
לירידה במשקל.לא יודעת איך אצלכם,אני מעולם לא הרגשתי רעב ולא היה שום קשר בין העוגות גלידות ושוקולד

בכמויות שהכנסתי לבין רעב.

אולי פעם ימצאו צמח שיסדר את התיפקוד המשובש בראש השמנמודים.

שיהיה לכלכם ערב טוב,עד מחר תאלצו להסתדר בלעדי......אז נא להחזיק יפה מעמד,מתקרבים לשקילה של השבוע הבא.חבוק גדול.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צמח שגורם לשובע חחח

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!