הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שמנמודה בבית המאפה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/10/2010 12:48

אקורדיאון
אקורדיאון
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב:
מצטמצמת כתב:
הלוואי ואני יכלתי להיות חזקה כמוך... מיום שני האחרון שהחלטתי שאני לוקחת את עצמי בידים אני לא מתקרבת למקומות כאלה או למשהו בסגנון כי אין סיכוי שאני מצליחה לעמוד בזה כרגע... אפילו היום בערב בבית, שחבר שלי ביקש ממני שאני אחמם לו אוכל טעים שהכנתי לארוחת הצהרים והיה כבר אחרי חמש וידעתי שאסור לי לאכול ממנו,. אמרתי לו שאני מתנצלת אבל בבקשה שיחמם לעצמו כי אני עדין במצב כל כך עדין ולא יכולה לגרות את עצמי בשלבים כאלה...

תמישכי להיות חזקהה... זה הכי חשוב..

יקירה כשהייתי במצב עדין לא נכנסתי היום אני מרגישה בשליטה באוכל ולא הוא בי.נתראה ביום שני.

מה מצטמצמת בקבוצה שלנו?

אקורדיון אין מצב שאת תקלקלי כי מי שלא מכיר אותך לא מבין
שאת היום נראית מיליון דולר (והדולר רק יורד וכנראה שעכשיו הדולר יעמוד על מקומו)
ולקלקל את ההישג הזה הוא פשע
את נהדרת ואני יכולה רק להצדיע לך
חיבוק ונשיקה

אין כמוך יקירה תודה רבה אני בסוף אשמין מהמחמאות....חיבוק גדול אוהבת מאוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 11:06

רבקה
רבקה
אקורדיאון כתב:
מצטמצמת כתב:
הלוואי ואני יכלתי להיות חזקה כמוך... מיום שני האחרון שהחלטתי שאני לוקחת את עצמי בידים אני לא מתקרבת למקומות כאלה או למשהו בסגנון כי אין סיכוי שאני מצליחה לעמוד בזה כרגע... אפילו היום בערב בבית, שחבר שלי ביקש ממני שאני אחמם לו אוכל טעים שהכנתי לארוחת הצהרים והיה כבר אחרי חמש וידעתי שאסור לי לאכול ממנו,. אמרתי לו שאני מתנצלת אבל בבקשה שיחמם לעצמו כי אני עדין במצב כל כך עדין ולא יכולה לגרות את עצמי בשלבים כאלה...

יקירה כשהייתי במצב עדין לא נכנסתי היום אני מרגישה בשליטה באוכל ולא הוא בי.נתראה ביום שני.

מה מצטמצמת בקבוצה שלנו?

אקורדיון אין מצב שאת תקלקלי כי מי שלא מכיר אותך לא מבין
שאת היום נראית מיליון דולר (והדולר רק יורד וכנראה שעכשיו הדולר יעמוד על מקומו)
ולקלקל את ההישג הזה הוא פשע
את נהדרת ואני יכולה רק להצדיע לך
חיבוק ונשיקה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 10:59

nikname
nikname
הי אקורדיון. כל הכבוד על החוזק. מעריכה אותך על כח העמידה.
אני עוד לא שם אז נמנעת ממקומות כאלו, שיכולים לעלות לי ביוקר רב
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 10:32

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
אין ספק אקורדיון יקרה מירי גרמה לכולנו לשנות את התפיסה וההסתכלות על הדברים. עכשיו שום דבר לא נכנס לפה אוטומטית לפני שמתחיל דיון בראש האם כדאי, האם אני זקוקה לזה, האם זה יתרום משהו לבריאותי?
המשך הצלחה, שאפתנית

תודה יקירתי,אכן החשבון הוא לא שווה לפגום בהרגשה העילאית שיש לי כרגע אחרי מבצע ירידה לא פשוט.שיהיה סוף שבוע נהדר.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 10:05

שאפתנית
שאפתנית
אין ספק אקורדיון יקרה מירי גרמה לכולנו לשנות את התפיסה וההסתכלות על הדברים. עכשיו שום דבר לא נכנס לפה אוטומטית לפני שמתחיל דיון בראש האם כדאי, האם אני זקוקה לזה, האם זה יתרום משהו לבריאותי?
המשך הצלחה, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 08:54

אקורדיאון
אקורדיאון
מצטמצמת כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 08:51

אקורדיאון
אקורדיאון
hadasosh1 כתב:
את כל כך גיבורה שנכנסת לחנות מאפים ולא התפתית,כל הכבוד
ואמרת דבר נכון שגם אני חושבת עליו לפעמים שלולא היינו אצל מירי היינו בטוח כמוה לוקחות שקית וממלאות
כי עשינו את זה בעבר,לפני שנכנסנו למירי
אז מזל שאנחנו פה,ואנחנו נשארים פה....כי מפחיד לחשוב שנהיה בלי ביקורת,בלי גבולות,בלי מודעות לכמה אנחנו שוקלים ואוכלים
המשך שבוע מקסים
באהבה
הדס

אמת לאמיתה אין מחיר למסגרת שלנו
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 08:50

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:
ממש כמו "אליס בארץ הפלאות"...אני חושבת שתכונת האיפוק הזו היא אשר "מרימה" את תלמידיה של מירי מעל האחרים. אפילו אם יש לפעמים נפילות - עדיין כיבוש היצר שולט בנו...נשיקות ממני.....

תודה אפילה את מכירה טוב את האזור לכל הדעות זאת התמודדות לא קלה. חיבוק גדול מתגעגעת לראותך.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 08:49

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה כתב:
אקורדיאון יקרה,
את נמצאת היום במקום טוב וחזק אם במקום כזה את יכולה להסתכל על שמנמודה להוטה ולא על כל מבחר המאפים שמסביבך.smile
את מתחילה כבר להתנהג כמו הרזים האמיתיים.wink
מאחלת לך המשך מוצלח!!!Applause

קשה לי להאמין שאני נדבקת מהרזים כי הם פשוט לא מתמודדים מתוק להם הרבה עבורם וכו אבל אני בהחלט מתמודדת בכבוד
בתקווה שזה יהפוך סוף סוף לדרך חיים. תודה על התמיכה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 08:44

אקורדיאון
אקורדיאון
דובונית אכפת לי כתב:
אקו המהממת ממש מחוננת יישר כוח וכל הכבוד ובהצלחה בהמשך
ואחלה התמודדות עם החיים עצמם כי אי אפשר רק לברוח מבתי הקפה וכו' אלא ללמוד מהם אז מצדיעה לך wink

אכן יקירתי האזור רק מתפתח לכיוון מסעדות בתי קפה,מעמיד אותי באמת במבחן המציאות ואת השכונה שבה גם נולדתי אני
לא מחליפה .תודה חמודה,מקווה שאת על הגובה.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 06:45

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אקו המהממת ממש מחוננת יישר כוח וכל הכבוד ובהצלחה בהמשך
ואחלה התמודדות עם החיים עצמם כי אי אפשר רק לברוח מבתי הקפה וכו' אלא ללמוד מהם אז מצדיעה לך wink
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 02:07

tutit
tutit
את כל כך גיבורה שנכנסת לחנות מאפים ולא התפתית,כל הכבוד
ואמרת דבר נכון שגם אני חושבת עליו לפעמים שלולא היינו אצל מירי היינו בטוח כמוה לוקחות שקית וממלאות
כי עשינו את זה בעבר,לפני שנכנסנו למירי
אז מזל שאנחנו פה,ואנחנו נשארים פה....כי מפחיד לחשוב שנהיה בלי ביקורת,בלי גבולות,בלי מודעות לכמה אנחנו שוקלים ואוכלים
המשך שבוע מקסים
באהבה
הדס
0 קישור קבוע (Permalink)
20/10/2010 23:21

EFF
EFF
ממש כמו "אליס בארץ הפלאות"...אני חושבת שתכונת האיפוק הזו היא אשר "מרימה" את תלמידיה של מירי מעל האחרים. אפילו אם יש לפעמים נפילות - עדיין כיבוש היצר שולט בנו...נשיקות ממני.....
0 קישור קבוע (Permalink)
20/10/2010 23:16

מצטמצמת
מצטמצמת

+1 קישור קבוע (Permalink)
20/10/2010 17:59

אשירה
אשירה
אקורדיאון יקרה,
את נמצאת היום במקום טוב וחזק אם במקום כזה את יכולה להסתכל על שמנמודה להוטה ולא על כל מבחר המאפים שמסביבך.smile
את מתחילה כבר להתנהג כמו הרזים האמיתיים.wink
מאחלת לך המשך מוצלח!!!Applause

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/10/2010 17:21

ענת
ענת
אכן אין מה להככנס למקומות האלו...
0 קישור קבוע (Permalink)
20/10/2010 16:37

dany
dany
זה מה שנקרא ללכת על הקצה ובדיקת גבולות....... אקו עכשיו בתקופה חזקה...........
היום שאני קצת חלושס לא הייתי עושה זאת, ואגב אני הייתי היום העוזרת אז.............
נשיקות
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
20/10/2010 16:23

זה באמת קשה לעשמוד בפני הפיתויים האלה ואני לא יודעת איך את עושה את זה
למה בכלל מלכתחילה ללכת לשם? את הרי יכולה להכין לך קפה משובח ביותר בבית
אבל גאה בך שאת מסוגלת ללכת ולעמוד בפיתוי
0 קישור קבוע (Permalink)
20/10/2010 15:56

אקורדיאון
אקורדיאון
חייבת לשתף אותכם בחוויית הבקר.כידוע בכל בקר אני יורדת לבית המאפה בוטיק סנטראל מי שמכיר שצמוד לביתי לקנות קפה.זה שאני גדולה מהחיים והניחוחות של המאפים העומדים באוויר לא מביאים אותי לחטוא נעזוב הבנות רואות אותי מהחלון וכבר מכינות את הקפה ואני בורחת משם.אבל היום יום העוזרת שאותה אני מפנקת בקפה ומאפה[בורקס מכובד!]העוד אני עומדת בבית המאפה,השעה 07.00 בבקר,נכנסת שמנמודה בלשון המעטה,צעירה כלה
מריחה בושם טוב מסודרת ועיניה זוהרות לקראת המפגש המרגש עם המאפים לסוגיהם.אני בוחנת את תנועותיה והיא ללא היסוס לוקחת שקית המכניסה

אי אלו מאפים ולא ביסונים כדי לפתוח את הבוקר עם כוס הקפה.מה אומר לכם כל כך התחשק לי לגייס אותה לכוחותינו וחייכתי לעצמי איזהו גיבור הכובש את י

יצרו.יצאתי והחמודה עוד התלבטה אם להוסיף משהו "לשלל".הרהרתי ביני לבין עמצי שבמידה ולא הייתיבאוניברסיטה של מירי ובשליטה מלאה וגם פחד מוות

בטוח שהייתי נוהגת כמוה.העוזרת מאוד נהנתה!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שמנמודה בבית המאפה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!