הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ליל מנוחה לכולם, מחר יום חדש....

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/10/2010 11:47

שאפתנית
שאפתנית
תודה דני ודובונית. אין ספק שהשינויים המשמעותיים הללו התרחשו בעזרתה הרבה של מירי, כל הרצאה מחדדת את הידיעה שהגיע הזמן שאחיה את חיי ואעשה מה שטוב לי ולא כדי לרצות אחרים.
גם לכן בנות יקרות יש תרומה אדירה לשינויים שחלים בי שכן אתן מלוות אותי יום יום צמוד צמוד.
תודה רבה והלוואי שנמשיך להיות ככה תמיד אחת לשניה!!!
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2010 08:18

dany
dany
בנות אהובות המשכנה בדרך הטובה אני איתכן
אוהבת דני
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2010 08:17

dany
dany
מכירה את המקום החזק הזה... הוא מקום של המון כוח ונחישות..... לא רק כלפי האוכל אלא כלפי כל הנשמות הטובות שסובבות אותנו........ כמה אני אוהבת את התקופות הללו, וכמה כואבת הידיעה שלא תמיד נמצאים שם. אך כבר אמרנו ונחזור ונאמר........ זה הכל בראש שלנו לטוב ולרע........ ונאמר ובחרת בטוב!
אז נבחר בטוב.......
יום נהדר מלא אור והצלחה
דני
שאפתנית כתב:
תודה ענתי, את יודעת יש אנשים שחושבים שהתחרפנתי, שעכשיו אני קיצונית בדעותי ונכון שצריך לשמור על הבריאות אבל מותר גם לכופף פינות אז זהו שפעם היתי נפגעת או מרגישה צורך להתחיל ולהסביר לאנשים. היום כבר לא מרגישה כך, לא אכפת לי מה חושבים עלי אני עושה מה שמתאים לי ולגופי ואני לא מעמידה את עצמי במבחנים מיותרים מה גם שלא מתאים לי ולא בא לי לאכול דברים כאלה לא באמצע שבוע ולא בכלל.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2010 08:15

dany
dany
שאפתנית נהדרת
כל הכבוד על כך שאת מצליחה לעשות את הבחירות הנכונות, גם באוכל וגם בחיים.
המון הצלחה
שבת שלום
אוהבת
דני
שאפתנית כתב:
אשירה, דני וענת אכן הדירבון והאנרגיות הטובות עושות את שלהן נמשיך יחד לעוד שבוע של הצלחות ועשיה לבריאותנו.
אצלי מצב הרוח מרומם בעקבות זה שאני מצליחה לשמור על התזונה ואני לא נופלת לפיתויים כמו שהיו לי השבוע שלוש פעמים בעבודה עם עוגות וקוראסונים וכולם אומרים לי "מותר לאכול אחד, למה את לא אוכלת, זה לא טוב שאת מתנזרת" ואתן יודעות שהראש שלי כבר עובד אחרת ומבחינתי קוראסונים זה בדיוק כמו בורקס לא מכניסה ללוע שלי את הרעל הזה ועוגה מי צריך באמצע שבוע?!
אז הלאה בנות לעוד שבוע של הצלחה אוהבת ומודה לכן מעמקי ליבי!!!
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
23/10/2010 07:05

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
דני יקרה תודה על מילותיך ומחמאותיך מקווה שהיה לך אתמול אירוח קל ונחמד וזכרי היום יום חדש אט אט ונצליח להתקדם עוד שלב
ושאפתנית חמודה אני מכירה גם את האנשים טובי הלב האלה שכל כך דואגים שלא נחסיר מעצמנו דבר זכרי לשנן לעצמך וגם להם אנו לא מתנזרים מדבר יש לנו תפריט עשיור ומגוון ופעם בשבוע גם לנו מותר מתוק פשוט אנו אוכלים כשלנו נכון ומתאים ואנו במודעות ובשליטה חייכי ותמשיכי לאמץ לא תודה בחיוך וכוס מים ביד ואכן להעיף את השלילי ממך בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2010 14:45

ענת
ענת
נהדר אכן אנו למדים ממירי המון ולוקחים איתנו, אכן עושים מה שמתאיםן לנו ונמצאים במקומות הנכונות
העיקר להרגיש תמיד למעלה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2010 14:44

שאפתנית
שאפתנית
אין ספק שלמדתי ממירי המון וההתנהגות שלי השתנתנה לא רק באוכל אלא בכלל עם אנשים, אני קמה ועוזבת כשלא נעים לי ולא מממשיכה בקשרים שמכאיבים לי. את זה למדתי ממירי, לא להשאר ליד אנשים שהאנרגיות שלהן שליליות אני מתקדמת בחיים שלי ומתמקדת רק בעצמי, בילדי ובבעלי.
אין עליכם למדתי רבות ועדיין לומדת. חיי השתפרו ללא היכר מכל הבחינות.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2010 14:41

ענת
ענת
נהדרת!!!גם אם יבוא לך מתוק אז רק מה שמתאים לך ובזמן הנכון,כמו שמירי אומרת להיות סנובית באוכל
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2010 14:40

שאפתנית
שאפתנית
תודה ענתי, את יודעת יש אנשים שחושבים שהתחרפנתי, שעכשיו אני קיצונית בדעותי ונכון שצריך לשמור על הבריאות אבל מותר גם לכופף פינות אז זהו שפעם היתי נפגעת או מרגישה צורך להתחיל ולהסביר לאנשים. היום כבר לא מרגישה כך, לא אכפת לי מה חושבים עלי אני עושה מה שמתאים לי ולגופי ואני לא מעמידה את עצמי במבחנים מיותרים מה גם שלא מתאים לי ולא בא לי לאכול דברים כאלה לא באמצע שבוע ולא בכלל.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2010 14:38

ענת
ענת
שאפתנית יקרה אכן מתחילים באחד וחבר מביא חבר , זה סתם שומן לא בריא
תעשי רק מה מתאים לך ולא מה אומרים, גאה בך על השליטה המשיכי כך את יכולה!!!!!smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2010 14:27

שאפתנית
שאפתנית
אשירה, דני וענת אכן הדירבון והאנרגיות הטובות עושות את שלהן נמשיך יחד לעוד שבוע של הצלחות ועשיה לבריאותנו.
אצלי מצב הרוח מרומם בעקבות זה שאני מצליחה לשמור על התזונה ואני לא נופלת לפיתויים כמו שהיו לי השבוע שלוש פעמים בעבודה עם עוגות וקוראסונים וכולם אומרים לי "מותר לאכול אחד, למה את לא אוכלת, זה לא טוב שאת מתנזרת" ואתן יודעות שהראש שלי כבר עובד אחרת ומבחינתי קוראסונים זה בדיוק כמו בורקס לא מכניסה ללוע שלי את הרעל הזה ועוגה מי צריך באמצע שבוע?!
אז הלאה בנות לעוד שבוע של הצלחה אוהבת ומודה לכן מעמקי ליבי!!!
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2010 11:16

dany
dany
תודה דובונית אהובה
אני יודעת שאני יכולה, לכן הריפיון הוא ממש מדאיג.
אך לא ניתן לו להשתלט על חיי.............
בחודש הבא אני חוגגת שנה להכרותנו........
איזו שנה נפלאה.
ברכות לך ולדובון על ההופעה הנהדרת בידיעות אחרונות בפעם הראשונה שאני רואה את הליפני.............
כל הכבוד
ומקווה לשמוע שרגלך כבר החלימה
נשיקות ושבת שלום
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2010 10:18

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כל הכבוד ענת בהצלחה בהמשך
ודני אנו כאן לחזור חבל לקלקל את יכולה
ולכולנו שבת רגועה ובשליטה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2010 06:59

dany
dany
ענתי
אני כל כך גאה בך
נשיקות
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2010 06:16

ענת
ענת
כיף לשמוע ותודה על הפרגון נמשיך כולנו יחד בכיף ונזרום
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2010 04:39

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה כתב:
שאפתנית כתב:
תאמיני לי ענתי שמאז שיצאת בקריאה להדק חגורות ולשמור בקפידה אני רואה רק אור ושמחה. אני ממשיכה איתך יקירתי, את מדרבנת אותי ובהתאם לכך גם את העשייה שלי. אני מאושרת כבר שבועיים רצוף וכמובן שאני ממשיכה איתך במלאכת השמירה.
תודה אהובה והצלחה בהמשך.
שאפתנית

זה הכח של כלם אין מחיר ליחד הזה בשילוב עם החוגים,ההרצאות המפגשים זה חזק ומחזיק אותנו.
מעניין, כי גם אני מרגישה את ההשפעה של ענת עם המוטיבציה והנחישות שלה.

זה כוחו של הפורום!!!

תודה לענת וגם לך שאפתנית,Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 23:13

אשירה
אשירה
שאפתנית כתב:
תאמיני לי ענתי שמאז שיצאת בקריאה להדק חגורות ולשמור בקפידה אני רואה רק אור ושמחה. אני ממשיכה איתך יקירתי, את מדרבנת אותי ובהתאם לכך גם את העשייה שלי. אני מאושרת כבר שבועיים רצוף וכמובן שאני ממשיכה איתך במלאכת השמירה.
תודה אהובה והצלחה בהמשך.
שאפתנית

מעניין, כי גם אני מרגישה את ההשפעה של ענת עם המוטיבציה והנחישות שלה.

זה כוחו של הפורום!!!

תודה לענת וגם לך שאפתנית,Kissing

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 23:02

ענת
ענת
שאפתנית כתב:
תודה אהובה והצלחה בהמשך.
שאפתנית

נהדרת אני איתך תעדכני.....נמשיך יחד
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 19:56

dany
dany
כל הכבוד שאפתנית שנכנסת למסלול
המשיכי כך יקירתי
מקווה גם אני להתאפס ולא יום ככה ויום ככה.....upset
ערב מקסים
נשיקה
דני
שאפתנית כתב:
תודה אהובה והצלחה בהמשך.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2010 10:17

שאפתנית
שאפתנית
תודה אהובה והצלחה בהמשך.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ליל מנוחה לכולם, מחר יום חדש....

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!