21/10/2010 10:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
מייקי יקרה בלי לחץ קחי את הזמן ותראי שאת תסתגלי שוב לשינויים. לחזור לשגרת עבודה ולהשאיר את הילדה באחריותו של אדם אחר זה אכן לא קל ומלווה בחששות רבים גם לאחר שבחרנו את המטפלת בקפידה. אל תתני לעצמך לפול על אוכל שכן האוכל לא יעלים את החששות והגעגועים לקטנה. תתגברי על זה, תתני לזמן לעשות את שלו ותראי שאת תכנסי לשגרה המבורכת האוכל לא יעזור לך כאן!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 06:10
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מייקי חמודה רשמו הכל ומחזקת את הנאמר תתגאי על שירד זה אינו מובן מאליו  את במסגרת כמו שאת יודעת שתסייע לך בכל עת וולא קל מטפלת אך אלו החיים אז הישארי ערנית לגבי המטפלת ויהיה בסדר בטוחה שבחרת הטוב ביותר בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2010 05:10
 dany Posts: 19819
|
מייקי יקרה המון הצלחה עכשיו שוב שיצאת לדרך חדשה....... הוכחת לעצמך כי את יכולה, כל ההריון אצל מירי, וירידה של 16 קילו...... זה פשוט פנטסטי!!!!!! נכון לא קל, להשאיר תינוקת ולצאת מהבית..... מי מאיתנו האמהות לא חוותה את זה??????? אך את נמצאת במסגרת, נמצאת בפורום, וכאן נשמור עליך!!!!!!!
מאחלת לך הצלחה האמיני בעצמך ואת יכולה. יום נהדר מלא תקווה חיבוק לעידוד דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 23:56
 ענת Posts: 3849
|
מייקי חזרה קלה לעבודה ובהצלחה, בטוחה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 23:30
 רבקה Posts: 8411
|
מייקי שיהיה לך בהצלחה עם חזרתך לעבודה. מבינה אני לליבך זה לא קל פתאום אחרי חצי שנה לעזוב את הילדה בידי מטפלת דאגות ולבטים יהיו תמיד אבל גם לחשוב על עצמך את צריכה ובטוחה שבמסגרת שאת נמצאת תצליחי לשמור ולא תמיד לרוץ לכיוון האוכל שיהיה בהצלחה והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר לילה טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 22:56
 Bמאיה Posts: 118
|
מיכל חמודה את בדיווק נכנסת לחודשים הכי יפים ונעימים מבחינת ההריון . תבלי תהני תתפנקי כי עוד 4 חודשים יהיה לך קשה וכבד . אבל עכשיו זה הזמן ......להקפיד מאד מאד על האוכל . שיהיה בהצלחה וכמובן השעה טובה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 22:24
 מיכל שרון Posts: 1318
|
רק בתחילת הדרך.. חודש רביעי... ומתחזקת כל הזמן בזכות סיפורי הצלחה כמוך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 22:21
|
מיכל אני מבינה שאת בהריון ? או שילדת ??הייתי כול ההריון אצל מירי וזה הוכיח את עצמו בצורה מושלמת .וגם הירידה המהירה היתה בזכות המסגרת ואני כול כך רוצה להצליח הפעם שלפעמים שיש לי שבירה אפילו הקטנה ביותר אני מבואסת .הפורום מחזק וכמובן אמשיך לעדכן .ובכלל תודה לכן על העידוד ובהצלחה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 21:53
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מייקי יקרה.. כבר אמרתי לך כמה את מעודדת אותי לקראת מה שעוד חכה לי בעתיד הקרוב נכון? אז הנה חצי הכוס המלאה יקירתי - ירדת 16 ק"ג מאז הלידה, יכולת להרשות לעצמך להיות בבית 6 חודשים, הילדה בריאה.. זה מה שחשוב!!! כל השאר קטן עליך, רק תגיעי לשקילה וכבר תצאי ממנה מחוזקת.. אני לא דואגת. שיהיה בהצלחה מותק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 20:49
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מייקי כתב:
אני קצת מוטרדת הבטחתי לעצמי לחזור השבוע למסלול ולא הצלחתי .אני חוזרת לעבודה עוד שבוע אחרי חופשת לידה של חצי שנה עם ירידה של 16 קילו אבל בכול זאת קצת מבואסת קצת לחוצה אתן בטח מבינות אני משאירה את הילדה אצל מטפלת חדשה .ושוב אני בורחת לאוכל למה למה אבל ושוב מזל שאני אצל מירי בלקין במסגרת שכול פעם שאני נופלת מחזירה אותי חזרה לשגרה שחייבים חייבים לשמור .
יקירה אלה תהפוכות החיים שלנו,התמודדויות חדשות שמפילות אכן לאוכל,אבל את חזקה תתרגלי למצב החדש וכפי שאת כותבת מירי אחת ויחידה להרים את תראי שהכל יחזור לשיגרה ואת תמשיכי לרזות כל עוד תמשיכי במסגרת.מאחלת לך המון הצלחה,את חזקה יותר ממה שאת חושבת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 20:17
|
אני קצת מוטרדת הבטחתי לעצמי לחזור השבוע למסלול ולא הצלחתי .אני חוזרת לעבודה עוד שבוע אחרי חופשת לידה של חצי שנה עם ירידה של 16 קילו אבל בכול זאת קצת מבואסת קצת לחוצה אתן בטח מבינות אני משאירה את הילדה אצל מטפלת חדשה .ושוב אני בורחת לאוכל למה למה אבל ושוב מזל שאני אצל מירי בלקין במסגרת שכול פעם שאני נופלת מחזירה אותי חזרה לשגרה שחייבים חייבים לשמור .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|