21/10/2010 06:34
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כל הכבוד פארוק על הירידה על התובנות ועל השיתוף יישר כוח ובהצלחה בהמשך נשמח לראותך איתנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2010 18:33
 קרולין Posts: 6651
|
פארוק המחונןןןןןןןןןן! כל הכבוד לך על הירידה הנפלאה. כיף ששיתפת אותנו...כתיבתך מרתקת...
ים של הצלחה בהמשך בתהליך....ותישאר איתנו...
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2010 16:28
 dany Posts: 19819
|
לא אני לא חושבת שיש ירידה , יש קצת אנשים אחרים שכותבים בסגנון אחר.... יש תחלופה וזה בסדר גמור, רק הייתי רוצה לראות גם אלו שתמיד כאן ואפילו אם קשה......וקשה!!!!!!! לא לברוח...... כי הבריחה לא פותרת שום דבר. נשיקות יקירתי וערב נהדר דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2010 14:02
 אשירה Posts: 4292
|
ברכההרשקוביץ כתב:
דני, תודה מתוקה!!! 
אגב, שמת לב שישנה קצת פחות מוטיבציה בהשתתפות בפורום או שזה רק נדמה לי???!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2010 13:37
|
דני, תודה מתוקה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2010 13:14
|
ברכה מקסימה את כל כך אמיתית שבא לי לחבק אותך,חבל שאת לא לידי שמחה שאת מוצאת לך את הדרך לשאוב כוחות על מנת להמשיך ולא לוותר... שולחת לך המון כוחות וברכת הצלחה. שלך באהבה דני ברכההרשקוביץ כתב:
פארוק היקר, מאחר וכל כך התרשמתי מהצלחתך המסחררת החלטתי לקרוא בעיון את דבריך ולעשות קצת חשבון נפש עם עצמי כדי להבין למה אני לא מצליחה. אז בקשר לסעיף 1 אני יודעת שאני רוצה לרדת במשקל אבל בנוגע למילה "החלטה" אני לא בטוחה, כי עובדה שאני מפשלת על ימין ועל שמאל. אז עברתי לסעיף 2 וחשבתי שאולי זה בגלל שאין לי את התפריט המקופל כי אני מהאינטרנט. ואז הרגשתי שאני פינוקיו. כי מה זה השטויות האלה, אני הרי יכולה להדפיס לעצמי את התפריט האישי שלי ולקפל אותו והוקוס פוקוס יהיה לי תפריט מקופל. אז בזכות התובנה  הגאונית  הזו התחלתי את היום כשאני צמודה לתפריט, מה שלא בדיוק עשיתי לאחרונה...  כי נרדמתי בשמירה. אז תודה ותמשיך להצליח!!! 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2010 11:38
|
פארוק היקר, מאחר וכל כך התרשמתי מהצלחתך המסחררת החלטתי לקרוא בעיון את דבריך ולעשות קצת חשבון נפש עם עצמי כדי להבין למה אני לא מצליחה. אז בקשר לסעיף 1 אני יודעת שאני רוצה לרדת במשקל אבל בנוגע למילה "החלטה" אני לא בטוחה, כי עובדה שאני מפשלת על ימין ועל שמאל. אז עברתי לסעיף 2 וחשבתי שאולי זה בגלל שאין לי את התפריט המקופל כי אני מהאינטרנט. ואז הרגשתי שאני פינוקיו. כי מה זה השטויות האלה, אני הרי יכולה להדפיס לעצמי את התפריט האישי שלי ולקפל אותו והוקוס פוקוס יהיה לי תפריט מקופל.
אז בזכות התובנה הגאונית הזו התחלתי את היום כשאני צמודה לתפריט, מה שלא בדיוק עשיתי לאחרונה... כי נרדמתי בשמירה.
אז תודה ותמשיך להצליח!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2010 00:01
 ענת Posts: 3849
|
פארוק כל הכבוד את מדהים נהדר ברוך בואך לפורום, תהיה גאה בעצמך יש לך על מה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 22:28
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
פארוק היקר והמחונן. אכן עשית מבצע מדהים.... שמחה מאד שנכנסת לשתף בפורום המדהים שלנו. תודה על הכל אתה אדם יקר ומיוחד. לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 21:50
 מיכל שרון Posts: 1318
|
ברוך הבא וכל הכבוד על הדרך המדהימה שלך עד עכשיו, תמשיך ככה והכי חשוב - שכל קומפלימנט ידרבן לעוד שמירה וירידה ולא להיפך! שאפו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 21:44
 דפי Posts: 1126
|
פארוק ברוך הבא לפורום. כל הכבוד לירידה ותודה על כל מה שכתבת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 20:01
 אקורדיאון Posts: 16381
|
פארוק ברוך הבא לפורום,אכן כל אשר העלית על הכתב הינו צילום המצב לאשורו אבל שורה תחתונה זה המתכון להצלחה ולא כמבצע אלא כדרך חיים איך מירי אומרת תשלום חשמל מים טלפון מירי בלקין אין מחיר למסגרת הזאת כדי להמשיך להתמודד עם הבעיה. בהצלחה רבה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 17:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד פארוק על הירידה המדהימה. אין ספק הספק אדיר להוריד 30 ק"ג ב-10 חודשים אני מורידה את הכובע!! אני מאחלת לך המשך הצלחה בשמירה על ההישג האדיר הזה וכמובן שאתה מוזמן להישאר בפורום הזה ולתרום לנו מידיעותך. להשתמע בהמשך, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 16:24
|
פארוק אין ספק שאתה מביע כאן את כל היסודות הדרושים בכדי להצליח במשימה... ואכן הוכחת כי "כן זה אפשרי" ואתה יכול!!!!!!!! הצטרפות לפורום תחזק אותך למרות שאתה מודיע כי באת ממש מתוך מוטיבציה פנימית ולא מתוך כך שמישהו אמר לך לעשות זאת. תכונתיו של השמנמוד הן כאלו שהיום הוא מצליח והוא במודעות ושליטה....... ואילו מחר הכל יכול להתהפך וצריך להיות מוכן ליום הזה..... אז כאן בפורום הנפלא הזה אנחנו תומכים אחד בשני ונעזרים ועוזרים....... שמחתי לראות עד כמה הצלחת עד עתה ומאחלת לך להמשיך ולהצליח גם הלאה, שיהיה לך ערב מקסים דני
לפני 10 חודשים הצטרפתי לקבוצה של מירי בלקין ואני מבקש לשתף את המשתתפים בסיכום ביניים שלי:
בתקופה זו השלתי ממשקלי 30 ק"ג, אין ספק זה לא קל אבל במקרה שלי ההחלטה "לקחת את עצמי בידיים" היתה שלי.
איך עושים זאת ?
1) החלטה להוריד במשקל.
2) בתחילת הדרך להיות צמודים לתפריט המקופל.
3) להשתתף כל שבוע במפגש ולהשקל.
4) לראות בשבת את דמותה של מירי בלקין מחיכת בזמן הארוחה, להגיד לה שבת שלום ולאכול בתבונה.
5) לפני השקילה לבוא עם פרפורי בטן כמו לפני בחינה.
6) לשמוע את כל ההרצאות של מירי היא מדברת מגרוננו, חיה את קשיינו, ואת חווית הנצחון בירידות ומשמעותם.
7) להפנים את האמרות "לא מכניסים אויבים הביתה", "בלעת שלמת" , " פחמימות עד 5 " ועוד.
בשביל מה זה טוב ומי צריך את זה?
הצלחה, זה קודם כול אומר על עצמך, שאתה שולט בגופך ובהחלטותיך ואם עמדת במשימה זו, סביר להניח שיש בך כוחות נפשיים חזקים.
בריאות, אין צורך לחשוש שמעבר לדלת, מחכה, או כבר ישנו לחץ דם גבוה, כולסטרול, שומנים בדם ושאר מרעין בישין.
אם זה תלוי בי, אני רוצה לראות את משפחתי הילדים,נכדים ונינים גדלים ומאושרים ולהשתתף בשמחתם בבריאות טובה.
ל"חבר" השמן שאמר לי "אני מקנא בך" ואחרי זמן מה אמר " אני רואה שעלית במשקל" ( הוא מחפש תרוצים למה הוא לא שומר על בריאותו) שיתפוצץ.
להכנס לחנות בגדים, לא למידות גדולות ולבחור מה שאתה רוצה ושאתה מודד ומתאים לך. אני ברקיע השביעי ,שוה כל מאמץ, כל לק של גלידה שלא לקחתי וכל ביס של ממתק שלא נגסתי.
לשמוע קומפלימנטים מאנשים על איך אתה נראה ( צריך רק לא לעלות במשקל מהמחמאות) מוסיף למוטיבציה.
ועוד.
אך, צריך להיות מודעים שזה לא קל ישנם עליות ומורדות צריך להיות על המשמר ולכן חשובה המסגרת ומצד שני אנו לא בדיאטה אנחנו רוצים להיות בריאים ושומרים על בריאותנו.
לכל חברי החוגים בהצלחה לכולם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 15:27
|
פארוק יקר

ברוך בואך לפורום!
מבחינתך נראה לי שאתה ממש מסתדר גם בלעדנו, 30 ק"ג ב-10 חודשים? ממש כל הכבוד.
אנא השאר אתנו, אולי ההצלחה שלך תדבק גם בנו!!!
בהערכה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 14:55
 רבקה Posts: 8411
|
פארוק ברוך הבא לפורום המדהים בלימוד, הכנת השיעורים וההצלחה בירידה מגיע לך ציון 100 המשך בדרכך זו והצלחה מובטחת כל הכבוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 14:47
 פארוק Posts: 6
|
שלום,
לפני 10 חודשים הצטרפתי לקבוצה של מירי בלקין ואני מבקש לשתף את המשתתפים בסיכום ביניים שלי:
בתקופה זו השלתי ממשקלי 30 ק"ג, אין ספק זה לא קל אבל במקרה שלי ההחלטה "לקחת את עצמי בידיים" היתה שלי.
איך עושים זאת ?
1) החלטה להוריד במשקל.
2) בתחילת הדרך להיות צמודים לתפריט המקופל.
3) להשתתף כל שבוע במפגש ולהשקל.
4) לראות בשבת את דמותה של מירי בלקין מחיכת בזמן הארוחה, להגיד לה שבת שלום ולאכול בתבונה.
5) לפני השקילה לבוא עם פרפורי בטן כמו לפני בחינה.
6) לשמוע את כל ההרצאות של מירי היא מדברת מגרוננו, חיה את קשיינו, ואת חווית הנצחון בירידות ומשמעותם.
7) להפנים את האמרות "לא מכניסים אויבים הביתה", "בלעת שלמת" , " פחמימות עד 5 " ועוד.
בשביל מה זה טוב ומי צריך את זה?
הצלחה, זה קודם כול אומר על עצמך, שאתה שולט בגופך ובהחלטותיך ואם עמדת במשימה זו, סביר להניח שיש בך כוחות נפשיים חזקים.
בריאות, אין צורך לחשוש שמעבר לדלת, מחכה, או כבר ישנו לחץ דם גבוה, כולסטרול, שומנים בדם ושאר מרעין בישין.
אם זה תלוי בי, אני רוצה לראות את משפחתי הילדים,נכדים ונינים גדלים ומאושרים ולהשתתף בשמחתם בבריאות טובה.
ל"חבר" השמן שאמר לי "אני מקנא בך" ואחרי זמן מה אמר " אני רואה שעלית במשקל" ( הוא מחפש תרוצים למה הוא לא שומר על בריאותו) שיתפוצץ.
להכנס לחנות בגדים, לא למידות גדולות ולבחור מה שאתה רוצה ושאתה מודד ומתאים לך. אני ברקיע השביעי ,שוה כל מאמץ, כל לק של גלידה שלא לקחתי וכל ביס של ממתק שלא נגסתי.
לשמוע קומפלימנטים מאנשים על איך אתה נראה ( צריך רק לא לעלות במשקל מהמחמאות) מוסיף למוטיבציה.
ועוד.
אך, צריך להיות מודעים שזה לא קל ישנם עליות ומורדות צריך להיות על המשמר ולכן חשובה המסגרת ומצד שני אנו לא בדיאטה אנחנו רוצים להיות בריאים ושומרים על בריאותנו.
לכל חברי החוגים בהצלחה לכולם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|