19/10/2010 17:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקורדיון יקרה זה נשמע לי כייף לא רגיל להגיע למשקל היעד ולקבל מחמאות מכולם זו באמת חוויה אדירה ושווה את כל המאמץ והדרך שעשית עד כה. אני מאחלת לך שתמשיכי לשמור על ההישג הזה בהצלחה רבה וכמובן שאנחנו כאן ממשיכות יחד בפורום ובהרצאות. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 14:13
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בלונדה.... כתב:
אקורדיאון כתב: בקר נהדר לכל הבנות האהובות עלי מאוד,אפשר לאמר בנות כי הרי הפכנו לעזרת נשים,אבל גם לבנים. כפי שכבר כתבתי אמש אני על המקום,אתמול זכיתי לטון מחמאות בחוג. אחד הבנים אמר לי טלי הורדת 15 שנה מגילך,גם אם לא מדוייק מחמאה נהדרת שיצאה בכנות. אני מקווה להמשיך בדרך עם מירי על כתף אחת ואתם על השניה ולא יעזור תהיה כאן הצלחה ושוב לנשקלם היום בהצלחה ולכלם יום מקסים. אל תמותי בואי כבר! טלוששש, איזה יופי !!!! אני כבר מתה לראות אותך מירי לא מפסיקה לדבר עלייך.... שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 12:25
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אקורדיאון כתב:
בקר נהדר לכל הבנות האהובות עלי מאוד,אפשר לאמר בנות כי הרי הפכנו לעזרת נשים,אבל גם לבנים. כפי שכבר כתבתי אמש אני על המקום,אתמול זכיתי לטון מחמאות בחוג. אחד הבנים אמר לי טלי הורדת 15 שנה מגילך,גם אם לא מדוייק מחמאה נהדרת שיצאה בכנות. אני מקווה להמשיך בדרך עם מירי על כתף אחת ואתם על השניה ולא יעזור תהיה כאן הצלחה ושוב לנשקלם היום בהצלחה ולכלם יום מקסים.
טלוששש,
איזה יופי !!!!
אני כבר מתה לראות אותך מירי לא מפסיקה לדבר עלייך....
שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 12:02
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
בקר נהדר לכל הבנות האהובות עלי מאוד,אפשר לאמר בנות כי הרי הפכנו לעזרת נשים,אבל גם לבנים. כפי שכבר כתבתי אמש אני על המקום,אתמול זכיתי לטון מחמאות בחוג. אחד הבנים אמר לי טלי הורדת 15 שנה מגילך,גם אם לא מדוייק מחמאה נהדרת שיצאה בכנות. אני מקווה להמשיך בדרך עם מירי על כתף אחת ואתם על השניה ולא יעזור תהיה כאן הצלחה ושוב לנשקלם היום בהצלחה ולכלם יום מקסים. ואני רוצה להמשיך במחמאות כי מגיע לך אותן איזה בדיחה גם המאזניים האלה כבר מתחילות לצעוק עלייך. את נראית נפלא ומקסימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 09:09
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקורדיאון המהממת כל הכבוד שנשארת על המקום גאה בך יישר כוח והמון בהצלחה בהמשך סומכת עליך ואנו איתך לאורך כל הדרך והמחמאות בוודאי מגיעות לך ועוד כמה שיותר את פשוט נפלאה וכמו שכבר רשמתי באחר הפוסטים הקודמים תודה על הרעננות שלך בפורום ועל מי שאת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 08:19
|
הסמויה כתב:
אקורדיון הרזה והיפה שניראת צעירה מגילה אין בכלל ספק שעם כזו נחישות תשארי רזה לנצח בעזרת מירי, הפורום ובעיקר בזכותך מאחלת לך הצלחה בהמשך הדרך הלא פשוטה בכלל ואנחנו כולנו כאן יד ביד נצליח חיבוק חזק ואוהב מכאן תודה יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 06:59

בוקר טוב גם לך דני הנפלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 06:53
 dany Posts: 19819
|
בוקר טוב סמויה יקרה יום נהדר ונשלט אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 06:52

אקורדיון הרזה והיפה שניראת צעירה מגילה אין בכלל ספק שעם כזו נחישות תשארי רזה לנצח בעזרת מירי, הפורום ובעיקר בזכותך מאחלת לך הצלחה בהמשך הדרך הלא פשוטה בכלל ואנחנו כולנו כאן יד ביד נצליח חיבוק חזק ואוהב מכאן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 06:48
 dany Posts: 19819
|
בוקר קסום לך אקו אהובה ואני יודעת שאם לא תברחי מהתמיכה היא לא תברח ממך(מדברת כמובן אליך ואל עצמי) אפילו אם בשלב מסויים יש איזו עליה..... ותמיד תהייה כי אנחנו לא קדושים!!!!!!!! לא לברוח.....כי שבורחים......... אז מקבלים "היתר" להשתולל ומעלים את הכל עם ריבית......... ובאמת מרומי גילנו, זהו מספיק!! אי אפשר לעשות את המבצעים הללו לנצח. וממש לא בריא העליות והירידות הדרמטיות הללו. היום כבר באמת צריך לחשוב על הבריאות יותר מאשר על האסטטיקה. יום נהדר אהובה שיהיה יום קליל שפוי ונשלט נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 06:16
 ענת Posts: 3849
|
בהצלחה אקו בטוחה שתצליחי את באמת נראית נפלא שום דבר לא שווה להרוס זאת מגיע לך את מלוא המחמאות כולנו איתך יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 05:11
|
בקר נהדר לכל הבנות האהובות עלי מאוד,אפשר לאמר בנות כי הרי הפכנו לעזרת נשים,אבל גם לבנים. כפי שכבר כתבתי אמש אני על המקום,אתמול זכיתי לטון מחמאות בחוג. אחד הבנים אמר לי טלי הורדת 15 שנה מגילך,גם אם לא מדוייק מחמאה נהדרת שיצאה בכנות. אני מקווה להמשיך בדרך עם מירי על כתף אחת ואתם על השניה ולא יעזור תהיה כאן הצלחה ושוב לנשקלם היום בהצלחה ולכלם יום מקסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|