21/10/2010 08:41
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה יום שני הערב חוג מקסים,הציגי את עצמך בשבוע הבא ,חלק מבנות הפורום נמצאות בו,,כולל אותי. בהצלחה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 06:46
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שני ערב יש בנות מדהימות תכירי ותתעזרי במי שצריך בהצלחה  מצטמצמת כתב:
תודה תודה תודה תודה לכולם.... באמת שזה מחמם את הלב כל התגובות והפרגון... ונותן כוח להמשך השבוע... מי ששאל אם אני באינטרנט או בקבוצה.... אני בקבוצה ביום שני בערב.. edited by מצטמצמת on 10/20/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2010 02:16
 tutit Posts: 2431
|
מצטמצמת יקרה! הרבה הצלחה בתהליך ההצטמצמות כולנו כאן למען המטרה הנעלה הזאת! אז קדימה לדרך.... ברוכה הבאה... תשארי איתנו לא להיעלם!
הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/10/2010 23:08
 מצטמצמת Posts: 135
|
תודה תודה תודה תודה לכולם.... באמת שזה מחמם את הלב כל התגובות והפרגון... ונותן כוח להמשך השבוע... מי ששאל אם אני באינטרנט או בקבוצה.... אני בקבוצה ביום שני בערב..  edited by מצטמצמת on 10/20/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 22:06
 מיכל שרון Posts: 1318
|
ברוכה הבאה.. אני מצפה לקרוא אותך כאן בימים הקרובים הא? לא לקבל רגליים קרות.. מכאן הכל רק נהיה יותר קל (בכל המובנים)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 18:14
 EFF Posts: 6412
|
הי מצטמצמת...שם משמעותי בחרת לך..זו הבטחה לעתיד????? ברוכה הצטרפותך והשארי עימנו כאן..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 17:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי מצטמצמת. כולם כבר כתבו את כל הדברים החשובים ולכן נותר לי רק להצטרף לקריאה שתישארי מחוברת לפורום ותראי איך מצב הרוח ואנרגית העשייה רק יגברו. אכן יש כאן אוזן קשבת לקשיים, לבעיות וכמובן מילים חמות. יש צחוקים והנאה בקיצור, קבוצה של אנשים מופלאים שתומכים ומעודדים ולכן את מוזמנת להצטרף לחבורה. בהצלחה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 13:58
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
היי צצטמצמת יקרה ברוכה הבאה. עכשיו יתחילו הירידות. מבטיחה. הפורום המדהים וטב הלב הזה בתמיכה ואהבה כאן בשביל כולם. תיכנסי ותשתפי ותקראי את הטיפים והמילים החמות, שנותנות אנרגיה לעשיה. בהצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 11:17
 רבקה Posts: 8411
|
מצטמצמת יקרה , התקבלת בברכה ושמחים שאת כבר איתנו הנה את כבר יודעת מאיפה להתחיל ואיך זה עובד,עצם כניסתך וכתיבתך כבר עשית זאת אין עוד פורום כזה מעודד, מפרגן , תומך ועוזר אנחנו לך ואת לנו יש כאן טיפים נהדרים מכל המשתתפים ותאמיני לי גם את אלו שאנחנו לא מכירים אנחנו כבר כאילו חברים משכבר הימים. בטוחה שאם תתמידי עם מירי ועם הפורום תצטצמי ותהיי מאושרת המשך יום נעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 09:27
 nikname Posts: 230
|
ברוכה המצטרפת. הפורום אכן נפלא ועוזר מאוד. אני באינטרנט ומרגישה ממש "בבית" פה. התמיכה אינסופית ואני מאמינה שתעזור לך מאוד להתקדם הלאה. בלי תירוצים. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 09:23
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ברוכה הבאה והמון בהצלחה  רשמו לך הכל אז כל שנותר הוא להכנס לשתף במה שנראה לך קשור באכילה או נכון לפורום או להגיב ולתמוך במה שכותבות האחרות ואם את בחוגים רשמי באיזה יום ואולי אם תכירי פנים מול פנים יהיה לך קל יותר יום טוב ואחלה שם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 08:50
 רעותה Posts: 869
|
מצטמצמת ,
כל הכבוד על הכינוי , אני בטוחה שהוא יעשה את העבודה יחד איתך ואיתנו כאן.
בהצלחה,
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 08:37
 דפי Posts: 1126
|
ברוכה הבאה איזה "שם" בחרת לך. אני מקווה שתהני מהפורום. יהיה נחמד אם תשימי תמונה. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 06:57

ברוכה הבאה מצמצמצ ת יקרה שם מקסים הענקת לעצמך ועכשיו , עם שם כזה, חובת ההוכחה עלייך את מוזמנת לדווח לנו כאן בפורום, על כל ירידה שתהייה לך, גם על עליה וגם על המקום אנחנו כאן תומכים באהבה ונותנים מוטיבציה להמשך הדרך רובינו לא מכירים אחד את השני כי חלקינו עושים דיאטה באינטרנט, כמוני למשל ולמירי יש המום חוגים ולא כולם מכירים את כולם אבל בכל זאת ולמרות זה אנחנו משפחה אחת גדולה, משפחת מירי בלקין ואין כמו הפורום הזה בדרך להצלחה שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 06:51
 dany Posts: 19819
|
מצטמצמת יקרה ברוך בואך לפורום האם את בקבוצה של מירי או רק באינטרנט. כי כאן כפי ששמת לב נמצאות/ים גם וגם ולמרות שיש כאלו שלא מכירים באופן אישי, האהבה כאן היא פשוט סמל ודוגמא........ תמיכה עד אין קץ. כולנו כאן אחד למען השני, אחד בשביל השני, כמעט 24/7 אז פשוט להיכנס לכתוב, קשה-כותבים, קל-כותבים, זקוקים לעזרה-כותבים, יכולים לעזור-כותבים......... שפע של הצלחה ולדרך לעשות שלך דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 06:17
 ענת Posts: 3849
|
בהצלחה למצטמצמצ וברוכה הבאה, את במקום הנכון אז אל חשש.. תעזרי בפורום כמה שיותר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 04:57
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן אם את בבית סיפרה של מירי את במקום הנכון,רק לעשות ולשמוע, חשוב מאוד להפנים את המסרים ולהצמד לדרך.באשר לפורום,אין תמיכה ועידוד מסוג זה. הצעתי לך הוציאי מליבך את כל אשר מטריד עולה על רוחך,אנחנו כלנו כאן לשם התמיכה,העידוד ובכלל כלנו מקסימות.חחח מאחלת לך בהצלחה רבה,אוסיף ואומר השיטה לריסון במקום לנשנש לכתוב ולהגיב בפורום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 00:31
 אשירה Posts: 4292
|
מצטמצמת יקרה, כל אחד עובר בהתחלה את שלבי ההיסוס והחששות בקשר לפורום. את לא צריכה לדאוג, כולנו פה באותה סירה, גם אנשי הקבוצות וגם אנשי האינטרנט. מטרת הפורום הוא לשתף ולהשתתף, לתמוך ולקבל תמיכה, תתחילי ותראי שזה יזרום.... וזה באמת עוזר לכולנו.
מאחלת לך המון בהצלחה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/10/2010 00:03
 מצטמצמת Posts: 135
|
היי, אני בחוגים כבר די הרבה זמן, ואני מדשדשת לי על המקום, עם מלא תירוצים גרועים. החלטתי שאני חייבת לקחת את עצמי בידים, אחד מהשינויים שאני רוצה לעשות זה להתחיל להיות חלק פעיל מהפורום הזה, כי אני שומעת ורואה שהוא ממש עוזר ונותן תמיכה. רציתי לעשות את זה כבר הרבה הרבה זמן אבל אני לא יודעת ממש מאיפה להתחיל, מה לרשום איך זה עובד... הייתי שמחה אם תוכלו קצת להסביר לי מה הולך פה.... אני מקווה שהפעם זה באמת ילך שאני אצליח ואראה תוצאות. כי זה שאני במקום הנכון אני כבר יודעת עכשיו זאת רק ההחלטה והעבודה העצמית שלי. שיהיה לכולם שבוע מצויין ובהצלחהה!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|