18/10/2010 20:59
 אקורדיאון Posts: 16381
|
הסמויה כתב:
אקורדיון מחוננת כל הכבוד לך - שאפו , מצדיעה לך ובהצלחה בהמשך הדרך
תודה רבה עכשיו מצב הרוח מרומם אחרי ההרצאה הנהדרת,המחמאות שכיף לקבל ועמידה על המקום. שיהיה ערב נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 20:57
|
dany כתב:
אקו אהובה אני נמצאת במקום שבו את נמצאת........ כמובן שכבר הצלחתי קצת לזייף ולקלקל, מקום השמירה הוא לא קל, לנו השמנמודים מבטן ולידה אך אפילו אם יש זיוף קל....... ואת נמצאת במסגרת!!!!!!!!! לא לברוח!!!!!!!! כי המסגרת שומרת!!!!!!! מאחלת לך יום נהדר שמירה מעולה וקלה ולהיות תמיד עם היד על הדופק. אין לנו ברירה, כי את הקילוגרמים הרבים שכבר הורדנו בימי חיינו......מי סופר אין ממש חשק שוב לצבור והם לדאבוני אורבים ממש בפתח, לא לשכוח שהם שם!!!!!!! איך את בעצמך כתבת כאן לאגם שהפחד ישמור עליה, אז אותו פחד צריך לשמור גם עליך. אוהבת דני
אכן יקירתי פחד מוות ממרום גילי והטונות שירדתי ועלית ,מאמינה שיובילו אותי לדרך הנכונה.תודה על התמיכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 20:54
|
ענת כתב:
אקורדיאון את נראית נפלא
תודה רבה יקירה,ובכן עמדתי על המקום על פי פקודת המורה נמשיך בדרך משבוע לשבוע. ענתי להזהר כמו מאש מהמתוק כפי שאמרתי לך הנפילות שלי היו רק על זה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 20:51
 ענת Posts: 3849
|
אקורדיאון את נראית נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 17:03

אקורדיון מחוננת כל הכבוד לך - שאפו , מצדיעה לך ובהצלחה בהמשך הדרך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 09:29
|
nikname כתב:
אקורדיון יקרה, כל הכבוד על ההישג הלא מבוטל. עכשיו מתחילה העבודה האמיתית, לשמור על הקיים. לא לזלזל ולא לבדוק גבולות. כמה שזה קשה אני מאמינה שאת מסוגלת. בגלל המסגרת וגם בגלל הפחדים חזקי ואמצי. אנחנו איתך  מודה לך יקירתי מכל הלב,אוהבת !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 09:28
 nikname Posts: 230
|
אקורדיון יקרה, כל הכבוד על ההישג הלא מבוטל.  עכשיו מתחילה העבודה האמיתית, לשמור על הקיים. לא לזלזל ולא לבדוק גבולות. כמה שזה קשה אני מאמינה שאת מסוגלת. בגלל המסגרת וגם בגלל הפחדים
חזקי ואמצי. אנחנו איתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 08:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקורדיון יקרה כל הכבוד על ההישגים. אני בטוחה שהפעם את תשמרי עליהם לתמיד רק בזכות הפחד שמקנן בך. אל דאגה יקירתי את לא תחזרי לימים החשוכים של פעם כי עכשיו את שייכת למסגרת מסודרת שתמיד תדאג להחזיר אותך לתלם (במידה ויהיה צורך) עוד לפני שתצברי נזקים. תהני יקירתי ותשחררי את הפחדים, תפרגני לעצמך שאין סיכוי שתחזרי אחורה כי אין כוחות להוריד שוב משקלים שכאלה. אני בטוחה שתעמדי יפה במשימה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 08:08
 dany Posts: 19819
|
יעלי שעה שש בבוקר אצלי כבר צהריים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 08:02
 יעלי Posts: 589
|
מופרעות, תגידו אתן לא ישנות?????? מה זה השעות האילו של ההתכתבויות?????? אקו, את נראית נפלא - תשמרי על זה כך לכל החיים!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 06:41
|
בלנודה יקרה,בטוחה שגם את תהי במקום הזה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 06:21
 בלונדה.... Posts: 3603
|
אקורדיאון... שבוע טוב , אל דאגה את לא תתני לעצמך להגיע לזה שוב וגם אם חס וחלילה את מרגישה שאת מתחילה לזייף אז...
את פה ויש לך אותנו ויש את מירי ואת רבקוש ואת אורנה ועוד הרבה בנות מדהימות שיש פה...
תחשבי על זה איזה כיף זה לשמוע את המשפט הזה מה שנראה לי רחוק מאוד ממני אבל ממשיכה עד לשמיעת המשפט הכיפי הזה....
בהצלחה היום ...
נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 06:18
|
א'ורדיאון יקרה, אני בהחלט מבינה אותך ,שלב השמירה הוא לא קל, ומאוד מבאס לרדת ולעלות ולהתחיל מחדש, אך הפעם מקווה שתזכרי במה שעברת שימי גם תמונה על המקרר וכל עוד שאת במסגרת את במקום בטוח בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 06:14
 dany Posts: 19819
|
אקו אהובה אני נמצאת במקום שבו את נמצאת........ כמובן שכבר הצלחתי קצת לזייף ולקלקל, מקום השמירה הוא לא קל, לנו השמנמודים מבטן ולידה אך אפילו אם יש זיוף קל....... ואת נמצאת במסגרת!!!!!!!!! לא לברוח!!!!!!!! כי המסגרת שומרת!!!!!!! מאחלת לך יום נהדר שמירה מעולה וקלה ולהיות תמיד עם היד על הדופק. אין לנו ברירה, כי את הקילוגרמים הרבים שכבר הורדנו בימי חיינו......מי סופר אין ממש חשק שוב לצבור והם לדאבוני אורבים ממש בפתח, לא לשכוח שהם שם!!!!!!! איך את בעצמך כתבת כאן לאגם שהפחד ישמור עליה, אז אותו פחד צריך לשמור גם עליך. אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 06:06
|
בקר טוב גם לך ברכה תודה על התמיכה איך אומרים מפיך לאללהה אני יודעת שזה תוקף אותי בגלל נסיונות כושלים מהעבר.בואי נקווה שאנרגיות המחממות שלך יעדו כראוי.שיהיה לכלנו יום נהדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 05:52
 אשירה Posts: 4292
|
בוקר טוב אקורדיאון, הגעת למשקל היעד ואין מאושרת ממך, אני יכולה רק לדמיין את ההרגשה אבל בעצם אני לא יכולה.
הסירי את הפחדים, כעת הזמן באמת לציית להוראות של מירי, עמידה על המקום היא גם כן סוג של למידה, את נמצאת באוניברסיטה הטובה ביותר ואת תצליחי כמו שהצלחת עד עכשיו!!!
אני שולחת לך אנרגיות טובות להצלחה בדרכך החדשה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 05:06
|
היום זה היום,והפעם מוזר לי לרצות לעמוד על המקום,הזוי בעיני להגיע למצב שמירי אומרת לי מצויין על המקום אל תרדי יותר.אומר בכינות כאן בדיוק מתחילים הפחדים שלי שהרי בעבר בכל פעם שהמשפט הנהדר הזה נאמר מיד החלה בדיקת הגבולות וכמובן מהר מאוד החל תהליך מחד. שלא תהה אי הבנה אין כמוני מאושרת שהגעתי למצב של שמירה ומסביב המחמאות מתעופפות וזה עושה לי את היום,אני שוב משננת לעצמי שהפעם זה אחרת לא יכולה להרשות לעצמי מבצע נוסף ובואו נקווה שאעמוד בגבורה במשימה שצריכה למעשה להפוך לדרך חיים. שיהיה לכלנו יום נהדרולנשקלים בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|