18/10/2010 13:53
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
אגם ברוכה הבאה לפורום כל הכבוד על הירידה המדהימה! אני במקומך הייתי רגועה, הרי את רגילה לדיאטה של מירי באינטרנט, וגם בארגנטינה יש אינטרנט, אז תמשיכי את המנוי משם, ואם את נוסעת לטיול טרקים - הרי שתעשי הרבה הליכות שיסייעו לך לשמור על ההישג (ובטח גם תמשיכי לרזות עוד...) בקיצור - תמשיכי לכתוב כאן גם כשאת שם, ובטוחני שתמשיכי להיות על דרך המלך :-)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 13:38
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אגם יקרה קודם כל נסיעה טובה. תעשי חיים ותהני מכל רגע. אני איתך כל הטיול. לא לדאוג. תיצפי בהרצאות. תכתבי לי בצור קשר, יהיה בסדר. כמה שתוכלי תשתדלי להקפיד על השיטה. בלי פחמימות מ5.תשמרי על עצמך ותחזרי בשלום. בכל הזדמנות תעדכני אותנו בפורום נשמח מאד לתמוך ולעודד. להתראות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 23:35
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אגם שם מהמם ברוכה הבאה אמרו כל אז את איתנו אחרי ירידה שהייתה עוד בדלת האחורית את תכנסי למסגרת ויחד עם ההרצאות והעבודה של מירי גם החשיבה והגישה כולה תשתנה אט אט זה מצריך תרגול יום יומי ולכן גם בחו"ל ממשיכים עם מירי צמוד צמוד ורק תרוויחי מכך ויישר כוח על הירידה והמון בהצלחה בהמשך אנו איתך ונשמח לשמוע ולעודד כשתרצי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 17:23
 ענת Posts: 3849
|
הי אגם ברוכה הבאה ,כל הכבוד על הירידה, אל פחד גם משם תהי איתנו ותקבלי חיזוקים...... והעיקר לא לפחד כלל...... בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 14:32
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אגם חמודה אם תמשיכי לפחד אזי תמשיכי להיות במודעות במידה ולא תשתוללי עם מתוקים בצקים ובלי פחמימות מ5 האמיני לי אפילו תרדי. שיהיה לך טיול מהנה,חזרי עשרים פעם ביום שחבל לעלות במידת הבגדים במיוחד בחו"ל כי יגרור אותך גם להוצאה כספית לא רצויה,נו את רואה כבר תוך כדי כתיבה מצאתי לך תירוצים למה להיות במודעות ובשליטה,האמיני הכל עניין של החלטה וצריך להחליט כל בקר מחדש.שמרי על עצמך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 14:27
 יעלי Posts: 589
|
אגם, כל הכבוד על הירידה. מירי אפילו ספרה לנו על זה באחת ההרצאות. אנחנו חזרנו לפני כחצי שנה מטיול בארגנטינה. את הולכת לחגוג את הטיול של חייך. זה אחד האיזורים היפים בעולם. מבחינת התזונה - יש המון מה לאעול שלא משמין. תזהרי מהגלידות הפיצות והפסטות.... נסיעה טובה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 14:26
 דפי Posts: 1126
|
אגם יקרה קיבלת כאן עצות נפלאות. נסיעה טובה. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 14:08
 dany Posts: 19819
|
אגם יקרה 10 קילו זו ירידה נפלאה..... אני בטוחה שתרצי להמשיך ולשמור על ההישג הזה... היום בידיוק קיבלתי מצגת של אתרים ומקומות בארגנטינה של בן דוד שיש לו בפטגוניה אזור נופש לטיילים. http://www.ondaazul.co.il זה האתר של המקום שלו אם את מעוניינת הם ישראלים שהקימו אתר נופש. סליחה שסטיתי מהנושא....... נתנו לך פה עצות נפלאות, במידה ויהיה לך אפשרות להיות מחוברת לפורום זה יעזור לך המון. ולנסות לשמוע את מירי פעם בשבוע בטוח יוכל לתת לך פוש......... שתהייה לך נסיעה פנטסטית ותהני. המון המון הצלחה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 12:40
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
נסיעה טובה תהני edited by אסתי ברוך on 10/17/2010
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 11:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
אגם שלום וברוכה הבאה לפורום!!! לצאת למסע כזה של חצי שנה אכן מצריך תכנון ועריכה מראש בכל התחומים וכך גם באוכל במיוחד שירדת כל כך יפה ואת מעוניינת לשמור על המשקל. אני מאמינה שאם תשמרי על כללי הברזל של מירי את לא תעלי במשקל. בלי פחמימות משעה 5. לאכול שלוש ארוחות ביום ולא לנשנש ביניהן. מסטיק מנטה יהיה חבר טוב בכל אותם רגעים שתרגישי חולשה ורצון לנשנש לשתות מים ורק מים, אל תתפתי למיצי פירות ושתיה מוגזת. ירקות פירות ואם תמצאי מוצרי חלב עד 5% שומן הרי שאת מלכה. תאכלי יקירתי בתבונה, תהני מהטיול מהנופים והאנשים ותראי שתחזרי אלינו בלי נזקים. אם תוכלי לכתוב בפורום במהלך המסע הרי זה משובח נשמח להתעדכן ולשמוע איך הולך אצלך וכמובן לתמוך במידת הצורך. אז אגם יקירה נסיעה טובה ותהני, תעשי חיים ותשמרי על עצמך. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 10:40
 nikname Posts: 230
|
הי אגם, קודם כל תהני ותעשי חיים. איזה כיף. בחו"ל אמנם המשמעת קשה יותר אבל תשתדלי לקחת כמה כללים (למשל בלי פחמימות אחרי 5) וליישם אותם גם שם. זה יכול לעזור לך מאוד לא להתפרע ו"להפסיד" את ההישג הנפלא של 10 ק"ג פחות.... תסעי ותחזרי בשלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 10:29
 אשירה Posts: 4292
|
אגם חמודה, אני מבינה את חששותייך, אבל יחד עם זה אני חושבת שעצם זה שהחלטת כעת להצטרף למירי, כדי שיהיה לך גיבוי בהיותך בחו"ל, ועוד אחרי שירדת כבר 10 ק"ג, נותן לך סיכוי גדול להיות כל הזמן במודעות, להישאר במסגרת וכמובן לקבל כל הזמן חיזוקים עידוד ותמיכה ממירי ומהפורום.
מאחלת לך נסיעה טובה והצלחה בשליטה באוכל!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 10:22
 אגם Posts: 2
|
שלום, אני אגם בת 23.5 מרמת הגולן. הצטרפתי למירי בלקין בעקבות אמא שלי-שדרכה "בדלת האחורית" ירדתי 10 ק"ג. מאוד השתנה לי הגוף-אני מקבלת פיטבקים מכל כיוון, למרות שאני לא מצליחה לראות את השינוי הגדול שחל בי , מלבד הדבר הטכני (והחביב) שהמידות ירדו..... עוד שבועיים אני טסה לדרום אמריקה לחצי שנה. כרגע אני מרגישה שאני בשליטה, אך אני מאוד פוחדת שברגע שאני אגיע לבואנוס איירס כל השליטה תתפוגג לה... הפחד שאני לא אמצא את עצמי- הפחד מהלא נודע מבחינת האוכל ולא לשבוע שבועיים-לחצי שנה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|