19/10/2010 08:52
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
nikname שמחה לשמוע שצלחת את האתמול ואת מכניסה את השיטה בדלת האחורית הביתה כך זה עוזר גם לך המשיכי התמידי כל יום ביום את יכולה ואנו איתך בהצלחה 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 11:56
 dany Posts: 19819
|
איזה יופי כל הכבוד nikname כתב:
בוקר טוב. תודה לכל הבנות על העידוד החם. אתמול היה יום קשה אבל החזקתי את עצמי. השארתי את האינטרנט פתוח והצצתי בפורום כל הזמן. זה נתן לי המון כח. כמה חשובה התמיכה פה.
לארוחת ערב אכלתי סלט חסה עם גמבה ועגבניה וגבינה בולגרית ולתדהמתי הרבה, גם 2 בנותי הצטרפו אלי וזו היתה ארוחת הערב שלנו. לא ביקשו לחם, מעדן, בורקס או טוסט. כ"כ שמחתי שגם הן איכשהוא לומדות ומתרגלות לאכילה נכונה, ככה זה נכנס בדלת האחורית.
בכל מקרה, אני סוגרת יום של משמעת ומתחילה יום נוסף. מחזיקה לעצמי ולכולם אצבעות ליום נפלא של שמירה בהצלחה לכל הנשקלים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 09:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד יקירה, בהחלט הישג מרשים להחזיק את עצמך ולהאבק בראש הרעב שלנו זו לא משימה קלה. גם אני עברתי יום "מאבקים" כזה אתמול והיום יום חדש ונקווה שנמשיך לעמוד בו בגאווה ובהצלחה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 09:06
 nikname Posts: 230
|
בוקר טוב. תודה לכל הבנות על העידוד החם. אתמול היה יום קשה אבל החזקתי את עצמי. השארתי את האינטרנט פתוח והצצתי בפורום כל הזמן. זה נתן לי המון כח. כמה חשובה התמיכה פה.
לארוחת ערב אכלתי סלט חסה עם גמבה ועגבניה וגבינה בולגרית ולתדהמתי הרבה, גם 2 בנותי הצטרפו אלי וזו היתה ארוחת הערב שלנו. לא ביקשו לחם, מעדן, בורקס או טוסט. כ"כ שמחתי שגם הן איכשהוא לומדות ומתרגלות לאכילה נכונה, ככה זה נכנס בדלת האחורית.
בכל מקרה, אני סוגרת יום של משמעת ומתחילה יום נוסף. מחזיקה לעצמי ולכולם אצבעות ליום נפלא של שמירה בהצלחה לכל הנשקלים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 08:50
|
ניקי יקרה, לרדת 15 קילו זה אכן מכובד ואל תשכחי שלגוף יש את החוקים שלו ואת קצב הירידות שלו וכל אחת מאיתנו למודת נסיון בכך וגם אני סובלת מזה אבל למדתי לשחרר ולא להציב יעדי זמן אלא יעדים של ק"ג וגם זה בשפיות, 2-3 ק"ג ולא חושבת על ה-10 שאני רוצה להוריד. תזכרי שאת איתנו כאן יחד, נלחמות במחלה שלנו ועל הדרך גם רואות תוצאות, כל אחת בקצב שלה, העיקר שאנחנו יחד. תשאבי מזה את הכוחות כי ביננו אין פתרון אחר צריך לדאוג לבריאותנו וזו הדרך היחידה. השארי צמודה לפורום תעדכני, תתחזקי ותחזקי ותראי שבסופו של דבר כמה זמן שזה יקח 15 ק"ג יעלמו כלא היו. יום טוב, שאפתנית nikname כתב:
הי שאפתנית, גם אני עם 30 ק"ג עודפים מהנקות בעיקר (ולא שהייתי טוויגי לפני...) לכן מפחדת מהרדמות.  מקווה שתפסתי את עצמי בזמן. כ"כ רציתי כבר לסגור 15 ק"ג כבר אבל כנראה שקל זה לא יהיה. דבר ראשון ואחרון זה תלוי בעיקר בי. מבטיחה לעצמי להשתדל. שאפתנית כתב: ניקי אני כל כך מבינה לליבך. את הסרט הזה עברתי לפני שש שנים אחרי לידת ביתי. הייתי רזה כמו שלא הייתי בחיים שלי וכמו שאת מתארת התחלתי לאכול יותר מהרגיל (ההנקה כנראה דרבנה את זה כסיבה טובה לזה שצריך לאכול כשמניקים) והמחמאות המשיכו לזרום ופתאום נרדמתי בשמירה והפלא ופלא לא 1-2 ק"ג עלו אלה 30 ק"ג עלו. כשהתעוררתי נבהלתי ברוך השם עם מירי אני סוחבת 10 ק"ג מיותרים מסך כל ה-30 שעלו אבל גם אותם יש להוריד ולהזהר לא להרדם. אני יודעת שכל עוד אני צמודה למירי עם ירידות או בלי ירידות אני לפחות לא נרדמת בשמירה ולכן מירי היא ההשקעה שלי למשך כל חיי בשביל שאשאר בריאה וערה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 06:25
 בלונדה.... Posts: 3603
|
ניקי, אם כולנו היינו מושלמות לא היינו פה...
זה קשה להיות בדיאטה יש ימים יותר טובים וימים פחות טובים אבל הדבר
הכי חשוב שאנחנו במסגרת ובתמיכה וכשאת קצת קשה לנו יש מי שיר ירים אותנו למעלה...
בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 06:10
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יעלי כתב:
ניקי יקרה, אני חושבת שאם תרשמי כל מה שאת אוכלת כל יום עד הפרור האחרון (בלי להיות פנוקיו), אז תוכלי לשלוט בעניינים הרבה יותר טוב. נסי -כדאי לך!
אכן שווה לנסות זה עובד אני היום בשמירה מקפידה עוד יותר ברישום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 05:58
|
ניקי אהובה מראש השנה יש לי יותר ימים קשים מקלים.......... ואני לא מוותרת אז לפחות לא עוברת את ה-3-4 פלוס ומיד מיד חוזרת למוטב .כי זה עדיף על 25-30 יותר , שבקלות אפשר להגיע לשם.. יום נהדר והצלחה.......לכולנו נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/10/2010 01:35
 tutit Posts: 2431
|
לניקי היקרה עצם העובדה שאת במודעות וגם מטפלת בעצמך זה כבר מצויין יש ימים יותר קשים לכולנו,אבל בסה"כ העיקר שאנחנו בעשייה הרבה הצלחה ואופטימיות לכולנו חיבוק גם ממני -הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 23:50
 יעלי Posts: 589
|
ניקי יקרה, אני חושבת שאם תרשמי כל מה שאת אוכלת כל יום עד הפרור האחרון (בלי להיות פנוקיו), אז תוכלי לשלוט בעניינים הרבה יותר טוב. נסי -כדאי לך!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 23:38
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
זה שאתן כאן במודעות ובמסגרת מסייע לא במעט כעת יש לעשות ולעשות וליישם בלי הנחות וגם אם יש משבי רוח העיקר זה לא לוותר אלא להאבק חזק יותר אנו איתכם ובטוחים שתצליחו אז קדימה למסלול חזק חזק בלי להרפות שבוע טוב edited by דובונית אכפת לי on 10/17/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 18:37
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ניקי יקרה לי זה קרה עם 50 ק"ג פחות עם המסגרת ומרוב מחמאות נכנסתי למצב של אופוריה והתחלתי ללכת על הקצה ולבסוף בלי להבין מתי עליתי חזרה.לכן ברגע שהתחייבת לעצמך זו ירית הפתיחה להצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 17:17
 ענת Posts: 3849
|
נהדרת בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 15:38

בכל הרצאה אני חושבת שמירי מדברת בדיוק עלי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 10:02
|
תודה דני. העידוד שלך תמיד במקום. החיבוק תמיד מנחם. חיבוק בחזרה. dany כתב:
ניקי יקרה אם את מתעוררת רק עם 1-2 יותר אז את ממש מחוננת וטוב שכבר תפסת את עצמך. המון הצלחה חיבוק לעידוד דני 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 10:00
|
הי שאפתנית, גם אני עם 30 ק"ג עודפים מהנקות בעיקר (ולא שהייתי טוויגי לפני...) לכן מפחדת מהרדמות. מקווה שתפסתי את עצמי בזמן. כ"כ רציתי כבר לסגור 15 ק"ג כבר אבל כנראה שקל זה לא יהיה. דבר ראשון ואחרון זה תלוי בעיקר בי. מבטיחה לעצמי להשתדל.
שאפתנית כתב:
ניקי אני כל כך מבינה לליבך. את הסרט הזה עברתי לפני שש שנים אחרי לידת ביתי. הייתי רזה כמו שלא הייתי בחיים שלי וכמו שאת מתארת התחלתי לאכול יותר מהרגיל (ההנקה כנראה דרבנה את זה כסיבה טובה לזה שצריך לאכול כשמניקים) והמחמאות המשיכו לזרום ופתאום נרדמתי בשמירה והפלא ופלא לא 1-2 ק"ג עלו אלה 30 ק"ג עלו. כשהתעוררתי נבהלתי ברוך השם עם מירי אני סוחבת 10 ק"ג מיותרים מסך כל ה-30 שעלו אבל גם אותם יש להוריד ולהזהר לא להרדם. אני יודעת שכל עוד אני צמודה למירי עם ירידות או בלי ירידות אני לפחות לא נרדמת בשמירה ולכן מירי היא ההשקעה שלי למשך כל חיי בשביל שאשאר בריאה וערה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 09:32
|
ניקי יקרה אם את מתעוררת רק עם 1-2 יותר אז את ממש מחוננת וטוב שכבר תפסת את עצמך. המון הצלחה חיבוק לעידוד דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 09:10
|
ניקי אני כל כך מבינה לליבך. את הסרט הזה עברתי לפני שש שנים אחרי לידת ביתי. הייתי רזה כמו שלא הייתי בחיים שלי וכמו שאת מתארת התחלתי לאכול יותר מהרגיל (ההנקה כנראה דרבנה את זה כסיבה טובה לזה שצריך לאכול כשמניקים) והמחמאות המשיכו לזרום ופתאום נרדמתי בשמירה והפלא ופלא לא 1-2 ק"ג עלו אלה 30 ק"ג עלו. כשהתעוררתי נבהלתי ברוך השם עם מירי אני סוחבת 10 ק"ג מיותרים מסך כל ה-30 שעלו אבל גם אותם יש להוריד ולהזהר לא להרדם. אני יודעת שכל עוד אני צמודה למירי עם ירידות או בלי ירידות אני לפחות לא נרדמת בשמירה ולכן מירי היא ההשקעה שלי למשך כל חיי בשביל שאשאר בריאה וערה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 09:07
|
צפיתי בהרצאה של מירי באינטרנט וכל כך הזדהיתי. ממש כאילו דיברה עלי אישית. אוכלת אוכלת ולא קורה כלום, אז אפשר להמשיך לאכול, עד שמקבלים את הבומבה בראש בצורת עליה של 1-2 ....
החלטתי שמהיום, אני מפסיקה לשקר לעצמי. די. כמה אפשר? ביום שישי בישלתי (גם מתכונים מהפורום...) והשבוע אני נזהרת, שומרת ובעיקר לא משקרת לעצמי.
שיהיה לכולנו שבוע מוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|