17/10/2010 22:58
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שמחה שאת טוב יותר שיהיה שבוע מוצלח ואט אט חזרי למסלול ולכל השאר בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 13:07
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מיכל איך דני כתבה לך המכונה-הגוף מאותת לנו על תקלות פה ושם וקשה לנו לקבלאת ההאטה בקצב,אבל זה זמני,מתגברים מתאוששים כמו נחם תקום כי אין דרך אחרת,כל הדרכים האחרות פסולות.נאמר תודה בכל בקר ונתחיל יום חדש. מאחלת לך בריאות שלמה וכמובן חזרה לשליטה באוכל ולספסל הלימודים של מיר. בהצלחה ושבוע נהדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 10:13
 dany Posts: 19819
|
מיכל שמחה לשמוע כי את חשה טוב יותר, מבינה מאד את הרצון שמישהו קצת יעשה בשבילך........ ובהחלט מזדהה איתך עם התחושה הלא נוחה שלא שולטים במצב. צריך לקבל את כך שלעיתים יש קצת קילקולים במכונה הפרטית..... שקוראים לה הגוף שלי. מקווה שמעתה יבואו ימים טובים וקלים יותר. ושתחזרי למסלול ולתכנית ללא הפרעות. שבת שלום והמון בריאות חיבוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 10:10
 אשירה Posts: 4292
|

מיכל כ יקרה
בטח שכולנו היינו חפצות בגמד קטן שיעשה בשבילנו את העבודה, אבל גמדים יש רק באגדות.
אני שמחה שאת מתאוששת, אכן בריאות זה דבר חשוב בכל גיל ובמיוחד בגילנו המתקדם...
מאחלת לך בריאות שלמה והמשך הצלחה בדיאטה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 09:55

בוקר טוב לכולכן..... אז המון תודה על הפרגון ואיחולי החלמה. מאחלת מכל לבי החלמה לבנות שחשות לא משהו.... זה הכן לא משהו.... הגיל מביא איתו לא מעט חרדות.....בעיקר לגבי הבריאות. אז בעיקר בריאות. מי שעברה את גיל חמישים פלוס פלוס ותמיד תמיד בריאה וחזקה ופתאום נופלת לקנטים... זו הרגשה של חוסר שליטה (למישהי כמוני שהיא פריק של שליטה...) אז אני הכן מתאוששת. מאד חששתי שאחרי חודש כזה שלא שמרתי על שום חוק מבית המדרש של מירי מה ואיך יהיה. אבל אחרי יומיים מצליחה להתאפס והכל בסדר. 3 ארוחות שפויות מבוקרות ולא במסעדות, למרות שמה זה בא לי שמישהו יכין יגיש ינקה. לשנות אוירה אחרי חודש שלא יכולתי לזוז שלא לדבר על לצאת מפתח הבית....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|