|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/10/2010 23:52
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ענת יישר כוח ויולי חמודה כל הכבוד על התובנות הלמידה והעשייה ואכן בסופו של דבר כל אחד עושה את הבחירות שמתאימות לו והכי חשוב ההשארות אצל מירי מסייעת לנו שגם אם טעינו יש מי שיסייע לנו לקום שבוע טוב ומוצלח  edited by דובונית אכפת לי on 10/17/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 14:48
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה כל אשר כתבת זוהי המציאות של כלנו כל אחד וטעמו לסיבות של בולמוס. השורה התחתונה שצריכה להנחות את כלנו, התמדה במסגרת שלטעמי שלנו היא המועילה הבטוחה ומבטיחה תוצאות ומטפלת בבעיה ומאשרת לנו גם את הנפילות שהרי אם לא היו נפילות לא היתה דיאטה,זה קורה ויקרה וכל עוד חוזרים לשיגרה וכפי שציינת לא מנסים לבדוק גבולות דיינו,הצלחנו ! מאחלת לך בהצלחה רבה בהמשך ההתמודדות.המשיכי להקשיב לגוף שלך ולפעול לגנות בהתאם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 13:57
 dany Posts: 19819
|
יולי יקרה תודה על השיתוף המורחב ... נותן המון נקודות למחשבה. אכן כל אחד צריך לדעת להקשיב לגופו ולהתאים את המזונות הנכונים לו לאותו הרגע ולאותה העת, גם התאמות אלו משתנות מדי פעם. לא צריך להיות מקובעים!! שמחה שאת פחות או יותר מרוצה ממקומך ומצבך והייתי בודקת כל פעם ירידה של קילו, איך את מחזיקה את זה, מה את צריכה לעשות על מנת לשמר את זה, ואם זה טוב ורגוע אז אפשר אולי להמשיך הלאה. ואם לא אז לא ללחוץ. כי לחץ מביא אותנו רק למקום אחד................... שיהיה לך המשך יום מעולה והמון הצלחה נשיקה דני edited by dany on 10/17/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 10:59
 אשירה Posts: 4292
|
אני מסכימה עם כל מילה מדברייך, זה שאת לפעמים מועדת במקצת זה לגמרי נורמלי ובגלל זה לא כדאי לעזוב את המסגרת גם כאשר מגיעים למשקל היעד.
בקשר לרצון שלך להוריד את משקל היעד, הייתי מציעה לך קודם כל להגיע ל-65 ק"ג, להתביית על המשקל הזה ולראות מה הוא מאפשר לך מבחינת תפריט. לפי זה תחליטי בעתיד אם את רוצה לעשות מאמץ נוסף ולרדת עוד.
שוב, כל הכבוד לך על ההצלחה!!!
מאחלת לך כל טוב,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 10:48
 יולי Posts: 754
|
שלום ברכה, אכן נכון, סיפרתי עעל כל התורה ברגל אחת, אבל האמת היא שגם אני לא תמיד הכי חזקה, ולא תמיד הכי מיישמת הכל, אני גם יכולה לרדת יותר מ 4 קילו, ויכולה גם לשקול 60-62 קילו, ולא אעלם לי מרוב רזון. השאלה היא- האם אוכל לשמור על זה? האם זה שווה את זה? הכי חשוב לי לשמור על משקל שאני יכולה לחיות איתו בשלום, ואם ייצא ואוכל, וזה לא יהיה מאוד מייסר, אני כמובן, אשמח לרזות עוד. אני פשוט מאמינה שלכל אחד יש גוף ונפש ייחודיים , וזה כבר מעבר לנושא השמנה והרזייה. יש שחייבים לאכול מעט מתוק, יש שמסוגלים בלי בכלל לתקופות מסויימות (וכאן להגיד כל הכבוד לענת שמצליחה להכנס לשבוע שני ללא מתוק בכלל! שאפו) . אני כרגע, רוצה כן את המתוק, אולי בתקופה אחרת, אוכל לא לאכול בכלל מתוק. מה שחשוב הוא באמת תמיד להיות עם יד על הדופק, ולחיות את הרגע, עם נכונות לעשות שינויים כמו למשל: חטיף יומי או חטיף שבועי, או בלי בכלל. ופשוט, תוך כדי מודעות, וסבלנות ללכת שבי אחרי גם הגוף שלנו אבל גם להיות קשובים לנפש והכי חשוב תוך אהבה לעצמנו לגופנו ולנפשנו. בהצלחה תודה רבה על התגובה יעל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 10:42
 אשירה Posts: 4292
|
יולי יקרה,
סיפרת לנו את כל התורה על רגל אחת. מרגישים שהפנמת הרבה מאוד דברים ממירי ומנסיונך האישי ועובדה היא שאת מצליחה, ושרק 4 ק"ג מפרידים בינך לבין האושר!!!
הדבר החשוב ביותר שיוצא מדברייך ושגם אני מצדדת בו הוא, שכל אחד חייב להיות קשוב לגוף שלו עצמו, כי לא אותה השפעה יש לכל מאכל על כל אחד מאיתו, וכל אחד צריך ללמוד ולהפנים את מה שטוב בשבילו.
כל הכבוד לך על הירידות ותמשיכי להצליח!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 10:28
 יולי Posts: 754
|
היי ענת, מה שלומך? אכן יום שישי עבר וגמני בשליטה. בכלל, רציתי לעדכן שעכשיו גם עשיתי שינוי. ראיתי שמאוד קשה לי עם החטיף היומי. זה תמיד גורם לי לטעם של עוד ולפעמים קצת לאיבוד שליטה בתחום המתוקים, ואז, לפעמים גם לעליות קלות במשקל, ואח"כ אני נבהלת, מרזה את הקילו עלייה וחוזר חלילה. המצחיק הוא, שבכלל מדובר לפעמים בגלידות דיאט (אבל הרבה דיאט זה כבר לא דיאט) והקטע הוא שזה אף פעם לא מרגיע ולא טעים כמו גלידה אמיתית ואולי בגלל זה תחושת החסך והטעם של העוד.. לכן, אחרי התיעצות עם מירי בסוף הרצאה החלטתי שאני אעבור לחטיף שבועי נורמלי ואמיתי , כזה שגם ייתן לי את התחושה של משהו אמיתי שאכלתי, וגם לא אתעסק עם זה במשך כל השבוע. אז ניסיתי, ונכון שזו רק ההתחלה, אבל זה כבר עובד. קודם כל ממש נהניתי לאכול אחרי ים זמן גלידה אמיתית (בחוץ) ולא קרחון /שלגון דיאט שמשאיר אותי עם קרייב מטורף למתוק. דבר נוסף, בשאר השבוע אני פשוט אוכלת אוכל, ולא מתעסקת בחטיפים יומיים כמו במבה קטנה, או חטיף בר וכו'. היו זמנים שגלידה דיאט מאוד עזרה לי בדיאטה כחטיף יומי. ועכשיו, אחרי הרבה זמן שהתרגלתי , אז זה כבר לא עוזר ואפילו משאיר חשק לדבר האמיתי. העניין הוא שההיו לי גלידאייטים בבית (על מקל לא גלידה משפחתית) ואז יכולתי לאכול קרחון דיאט כזה שניים או שלושה לפעמים (למרות שזה 12 קלוריות לקרחון). עכשיו, הקלוריות פה בכלל לא העניין, אלא גם החומרים (אספרטיים למיניו) ובנוסף, החשק המטורף הזה לאכול מתוקים, ולפעמים זה סחף איתו בנוסף גם 2 קוביות או 4) של שוקולד פרה, או סתם כפית ריבה (או 2 , תלוי) על לחם קל. עכשיו, בעיקרון, אני מאמינה , ולדעתי, שאסור להגיד "אסור" על כל דבר, כי זה רק גורם ליותר מידי "מותר לי/ מגיע לי/ פשוט בולמוסים בקיצור...ולכן, אני תמיד הקפדתי ועדיין מקפידה בתפריט שלי (ואני אחרי ירידה של 30 קילו) מידי פעם לשלב גורמים טעימים (ועויינים..) לתפריט. חשוב לי לציין, ומאוד חשוב, שאני לא נוגעת וזה ממש באיסור חמור, בכל סוג ג'אנק פוד שבעבר היה גורם לי לבולמוסים ואיבוד שליטה. אני אתן דוגמא: אני לא אוכלת שקדי מרק משום ששקלתי 96 בעבר, יכולתי לחסל חבילה בלי העייה. זה לא נכנס אליי הבייתה. כנ"ל לגבי שוקולד למריחה: בעבר השמן שלי יכולתי לאכול את זה בכפיץ, וכנ"ל לגבי קרואסונים או בורקסים. ובערבון מוגבל פיצה של פיצרייה. לכן, אני לא מזמינה הבייתה לעולם פיצה כי אני יודעת שאניח לא אסתפק במשולש . אני לא אקנה שוקולד למריחה כי זה מלחמה אבודה מראש והמפסיד בקרב זו תהייה אני, כנ"ל לא קונ ה בוק=רקסים לא בחוץ ולא בבית כי זה תמיד ישאיר אותי עם טעם של עוד וכמובן שלא אוכל אותם גם לא בתור חטיף שבועי כי זה ממש ירייה ברגל. לכן, אני מאמינה, שלכל אחד יש את המזונות שלו, באופן אישי ממש אסור לגעת (וגם לא לחשוב או להסתכל, הם בגדר איסור שיכול ממש לשבור את אורח החיים החדש שלנו) והאמת היא, שלכל אחד זה משהו אחר. אני שמעתי גם על מזונות שהם לא ג'אנק שיש כאלו שמכורים אליהם. אז, הכי חשוב כאן זו פשוט מודעות. וזו מילית המפתח. לדעת מה גורם לי לתיאבון גדול מידיי, מה מפריע לי, וגם כמובן , בחצי כוס המלאה: מה עוזר לי בדיאטה, מה משביע ומרגיע אותי, וכמובן גם טעים לי, ואין לי חשק לעוד. ואז צריך ממש להשתדל ותוך כדי מודעות לאכול יותר מאותן קבוצות מזון שיותר עוזרות. אני אתן גם פה דוגמא: למשל: לי עוזר תפוח או אגס שאני רוצה לאכול מתוק. ולעומת זאת גלידה , קרחון דיאט או דיאט קולה ממש מפריעים לי, למרות שהם נראים ממש תמימים ואין הבם הרבה קלוריות. בינתיים, לתדהמתי, גיליתי שגלידה אמיתית פעם בשבוע (ואפילו חטיף שוקולד אמתי סגור) עוזרים לי הרבה יותר מאשר התחליפים דיאט ברמה יומית, ולמה? כי אני אוכלת פעם אחת במסגרת קלורית מותרת (בתטך המסגרת) נהנית, וזהו, נגמר וככה אני לא נפגשת איתם עד השבוע הבא. אני כמובן אעקוב אחרי זה ואראה גם בהמשך, כי זו רק ההתחלה, ואבחן מה עוזר לי לעומת מה מפריע לי. אני מאמינה שאסור לי להיות יותר מידי קיצונית, כי למשל, הרבה לפני שהייתי כאן אצל מירי, פעם עשיתי דיאטה לפי חלוקה של קבוצות מזון (דיאטה מאוזנת) וספירה קלורית יומית.אז, שם גם בכלל לא אכלתי חטיף יומי וגם לא שבועי. פשוט , זה היה אסור בכלל. וזה גרם לי 1. לרזות המון ולהיות רזה אמיתית, וגם שמרתי על זה שנה, ו- 2. אחרי שנה להישבר ואכול כל מתוק שבא לקרבי וזה אמר חטיפים וממתקים כל יום כמה שבא לי ומתי שבא לי (אולי בגלל החסך, והנפש גם דרשה את שלה) זה היה אחרי הדיאטה הראשונה שלי , הייתי אז בת 15, ואח"כ בגיל 16 הייתי סתם קציצה , ואז שוב דיאטה, ושוב משטר טוטליטארי בלי מתוקים בכלל, ובקיצור- לי זה גרם לממש בולמוסים. ולכן, אני לא בעד "אסור" שכזה, מתוך נסיון. אז, נכון, אני לא נעלמת היום מרוב רזון, ממש לא , אבל הצלחתי לרדת עוד קידומת, ואני 69 וצריכה רק 4 קילו לרדת. אז אני קצת שמנמונת , ואוכלת , טעים ובריא, ולפעמים גם מה שאסור, במסגרת שבועית, ונהנית בלי רגשות אשמה (וזה חשוב, גם לאכול וגם לנות ולא לחשוב על זה כל היום ולא להתעסק בזה כל היום, גם זה קשור לשליטה, לשלוט גם באכילה אבל גם במחשבות על אסור מותר כל היום ועל רגשות אשמה, כי , אם אכלתנו, ומותר, ונהנינו, אז למה להרגיש רע אחרי זה? זה לא תורם לכלום..וגם, אפשר להיות במשקל נורמלי, לאכול, להנות, אבל במידה, לא להחזיק אוייבים בבית, אבל לפעמים כן לאכול בחוץ, וזהו)
כמובן, לא ציינתי, הכי חשוב זה להיות במסגרת, כי, לא לעולם חוסן, ואלוהים לא הבטיח לנו גן של שושנים , לפעמים יש גם קוצים, אז נפילה קטנה בתוךף המסגרת מייד מחזירה אותנו לתלם, וכאן גם חשוב להזכיר את חשיבות השקילה השבועית, כי גם בתור אחת שתמיד בודקת גבולות, היו לי מקרים ששקלתי את עצמי בית, וזה סתם מעצבן ומתסכל, לא מביא לכלום, ובסוף, עוד מביא לאכילה נוספת, כי, בבחינת לבדוק כמה אפשר לאכול לפני ההשמנה, ואז..אופס..זה לא עובד, ואז קיזוז , ואז כביכול על המשקל, וזה מעודד אכילה לא נכונה ולשקר לעצמנו. בקיצור- נשקלים רק פעם בשבוע- ככה שומרים כל השבוע. ולפחות יש כאן כבוד למעמד השקילה. אז, שוב, ניסיתי את כל הגבולות של הדיאטה, ובקיצור- תקשיבו למירי- העצות שלה בחוגים באמת נהדרות, לא שווה לבדוק את הגבולות, להשמין ושוב לרזות. המילה היא- התמדה, רצינות, לעשות מה שהמורה אומרת, והרבה אמונה עצמית וסבלנות, כי זה תהליך (אני פה 6 שנים במסגרת, ושימו לב- תמיד לומדת דברים חדשים!)
בהצלחה לכל הנשקלים השבוע  תשקלו רק במעמד השקילה  תורידו את רגשות האשמה  ותזכרו שתמיד אפשר לתקן בקיצור - שבוע נפלא לכולכם
יעל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 10:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
זה הדדי יקירתי!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 09:35
|
איזה מותק גם את וגם התמונה נשיקות שאפתנית כתב:
תודה רבה דני, אני מקבלת המון כוחות מכן הבנות ולכן יש מוטיבציה וכוח להמשיך. חיבוק חם 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 09:22
|
תודה רבה דני, אני מקבלת המון כוחות מכן הבנות ולכן יש מוטיבציה וכוח להמשיך. חיבוק חם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 09:15
|
שאפתנית אני ממש גאה בך קבלי כפיים אוהבת דני
 שאפתנית כתב:
בנות יקרות גם אני ממשיכה אתכן עוד שבוע של שמירה חזקה וכמובן רישום, הרישום מאוד עזר לי בשבוע שעבר ואני מתכוונת להמשיך איתו גם השבוע. שבוע מוצלח בנות. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 09:13
|
כל הכבוד ענתי ממשיכה להיות מחוננת יום נפלא נשיקה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/10/2010 09:05
|
בנות יקרות גם אני ממשיכה אתכן עוד שבוע של שמירה חזקה וכמובן רישום, הרישום מאוד עזר לי בשבוע שעבר ואני מתכוונת להמשיך איתו גם השבוע. שבוע מוצלח בנות. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 08:14
 ענת Posts: 3849
|
קרולין כתב:
ענתי כל הכבוד לך!!!!! אם עוברים את השבת בשלום השאר כבר קטן עלינו.... נשיקות ושבת נהדרת שתהיה לך. קרולין  תודה יקירתי אכן אם עוברים השבת השקילה מתקרבת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 08:14
|
דני וברכה אתן יכולות המשיכו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 08:13
|
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: אני ממשיכה במטרה....ללא מתוקים אם כי בא לי אבל לא מוותרת ,עוד שבוע בלי מתוק,מאחלת לכולם שבת בשליטה ושבת עם המון הנאות...ענת ענתי את יכולה!!! אם אני המכורה יכולה כלם יכולים ואני יודעת שזה קשה,השיטה לא להתחיל!! בהצלחה!
אקורדיאון יקרה, אכן גם אני לא יכלתי בלי מתוקים,אני תקופה אצל מירי וגם שירדתי הייתי חייבת את המתוק של השבוע פשוט השבועיים האלו החלטתי בלי וזהו נראה מה תביא השקילה איתה השבוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 08:12
|
בלונדה יקרה, את יכולה אם אני עושה זאת כולם יכולים נסי!!! קצת ניקוי לגוף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 07:06
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 06:54
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בלונדה.... כתב:
כל הכבוד ענתי!!! תמשיכי כך ותראי ירידה מדהימה ביום שני....
מקוווה גם להתחיל בלי מתוקים מחדש כי אין מה לעשות זה מוכיח את עצמו...
תסתכלי עלי זה עובד!!!ועוד איך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 06:47
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כל הכבוד ענתי!!! תמשיכי כך ותראי ירידה מדהימה ביום שני....
מקוווה גם להתחיל בלי מתוקים מחדש כי אין מה לעשות זה מוכיח את עצמו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|